amii18 16.03.04, 20:58 Może ktoś z was wie, gdzie można teraz w Warszawie kupić kask ze szczęką, ochraniacze na kolana i gardy? Amii18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bvfr Re: kask narciarski.... IP: *.g.pppool.de 30.04.04, 22:54 www.technical-investor.de/cmy/forum/image.asp?id=613228 Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: kask narciarski.... 01.05.04, 10:28 Porownaj te akcesoria z motocyklowymi,sa identyczne a byc moze tansze.Mam na mysli te na klatke piersiowa,na ramiona na lokietniki oraz zabespieczenie kregoslupa.W rodzinie wszyscy jezdza na nartach i motocyklach tez i dokladnie w zeszlym tygodniu byl zakup kurtek,spodni i dobieralismy pod takim katem aby to wszystko rowniez pasowalo na narty.Te plastiki sa bardzo wygodne nie odczuwa sie ich wcale na ciele,nawet te usztywnienie kregoslupa z kevlaru.Chelmy widzialem w Italy kosztowaly powyzej 100Euro , ale niestety trzeba bedzie sie w nie zaopatrzyc,firmy ubezpieczeniowe zadaja takowych.Mamy w domu stare Jofy z lat 90-tych ,kedys bylismy w Polsce i dzieci je pozakladaly,to na gorkach zaczeto sie wysmiewac.U nas wtedy ubezpieczenie juz zadalo chelmow,ale to byl ostatni pobyt w Polsce. Tak kask jest identyczny jaki sie uzywa w Enduro tylko bez daszka. Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
amii18 Re: kask narciarski.... 04.05.04, 23:29 Dzieki za odpowiedź Juz sobie kupiłam kask....niestety przydał mi się tylko na 1 dzien kursu instruktorskiego:-(.Miałam wypadek, no ale na nowy sezon będzie jak w sam raz:-) Odpowiedz Link Zgłoś