Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kask narciarski....

16.03.04, 20:58

Może ktoś z was wie, gdzie można teraz w Warszawie kupić kask ze szczęką,
    ochraniacze na kolana i gardy?
    Amii18
    Obserwuj wątek
      • Gość: bvfr Re: kask narciarski.... IP: *.g.pppool.de 30.04.04, 22:54
        www.technical-investor.de/cmy/forum/image.asp?id=613228
        • skyddad Re: kask narciarski.... 01.05.04, 10:28
          Porownaj te akcesoria z motocyklowymi,sa identyczne a byc moze tansze.Mam na
          mysli te na klatke piersiowa,na ramiona na lokietniki oraz zabespieczenie
          kregoslupa.W rodzinie wszyscy jezdza na nartach i motocyklach tez i dokladnie w
          zeszlym tygodniu byl zakup kurtek,spodni i dobieralismy pod takim katem aby to
          wszystko rowniez pasowalo na narty.Te plastiki sa bardzo wygodne nie odczuwa
          sie ich wcale na ciele,nawet te usztywnienie kregoslupa z kevlaru.Chelmy
          widzialem w Italy kosztowaly powyzej 100Euro , ale niestety trzeba bedzie sie w
          nie zaopatrzyc,firmy ubezpieczeniowe zadaja takowych.Mamy w domu stare Jofy z
          lat 90-tych ,kedys bylismy w Polsce i dzieci je pozakladaly,to na gorkach
          zaczeto sie wysmiewac.U nas wtedy ubezpieczenie juz zadalo chelmow,ale to byl
          ostatni pobyt w Polsce.
          Tak kask jest identyczny jaki sie uzywa w Enduro tylko bez daszka.
          Pzdr.Skyddad
          • amii18 Re: kask narciarski.... 04.05.04, 23:29
            Dzieki za odpowiedź
            Juz sobie kupiłam kask....niestety przydał mi się tylko na 1 dzien kursu
            instruktorskiego:-(.Miałam wypadek, no ale na nowy sezon będzie jak w sam raz:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka