Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Atomic C9 puls a plus?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:58
    czy ktoś zna róznicę w tych typach nart?
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: rubi Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:53
        zna neurolog Pozdrówko Rubi
        • Gość: ski racer Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:07
          a są w ogóle Atomic C9 plus ??????????
        • Gość: ski racing team Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:08
          chyba z hipermarketu - wersja nie do jazdy....
          • Gość: adam Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:45
            www.evogear.com/productdetail.asp?pn=1096&sp=501&t=sp
            tutaj można zobaczyc model C9 plus
            raczej cenowo nie wygląda jak z supermarketu
            pozdrawiam
      • Gość: ski racer Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:37
        Witaj Adamie,
        tak jak myślałem nie istnieje narta Atomic C-9 "PLUS", narta która jest na tej
        stronie to narta C-9 Puls - nazwa pochodzi od zastosowanego systemu Beta Puls,
        prawdopodobnie omyłkowo nazwana "PLUS". C-9 Puls to narta z sezonu 2003-2004, w
        sklepie kosztuje 1700-1800 zł, na giełdzie w Katowicach znajoma kupiła te narty
        miesiąc temu za 1150zł z wiązaniem - nowe...(C9 Puls to następca "legendarnej"
        C 9-18)
        polecam stronę www.skionline.pl, tam są kolekcje z ostatnich 4 sezonów -
        różnych producentów.
        pozdrawiam
        • Gość: adam Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 09:09
          ja takie narty widziałem na własne oczy, maja powierzchnie jak ryflowana blacha
          tutaj jeden z gości na allegro sprzedaje i nie jest on jedyny, widziałem
          również na giełdzie narciarskiej
          www.allegro.pl/show_item.php?item=36128384
          Sprzedawcy (jak jeden mąż) twierdza że to ulepszona o powierzchnię wersja C9
          puls, ale jestem nieufny dlatego pytam , może ktoś zna OBIEKTYWNĄ odpowiedz
          pozdrawiam i dzikei za komentarze
          • Gość: busiek Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.chello.pl 14.12.04, 15:35
            No w rzeczy samej.Plusy się rysowały przez zbyt gładką powierzchnię, więc
            zmieniono strukturę zewnętrzną . Poza tym bez różnicy.
        • Gość: witek Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:12
          Sprawdź na skione lub gdziekolwiek czy są narty Metron M 8 Puls. Nie znajdziesz
          w żadnym serwisie( na razie) a juz są. C 9 plus to ulepszona wersja c9 puls
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka