Gość: adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:58 czy ktoś zna róznicę w tych typach nart? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rubi Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 14:53 zna neurolog Pozdrówko Rubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski racer Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:07 a są w ogóle Atomic C9 plus ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski racing team Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:08 chyba z hipermarketu - wersja nie do jazdy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:45 www.evogear.com/productdetail.asp?pn=1096&sp=501&t=sp tutaj można zobaczyc model C9 plus raczej cenowo nie wygląda jak z supermarketu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski racer Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:37 Witaj Adamie, tak jak myślałem nie istnieje narta Atomic C-9 "PLUS", narta która jest na tej stronie to narta C-9 Puls - nazwa pochodzi od zastosowanego systemu Beta Puls, prawdopodobnie omyłkowo nazwana "PLUS". C-9 Puls to narta z sezonu 2003-2004, w sklepie kosztuje 1700-1800 zł, na giełdzie w Katowicach znajoma kupiła te narty miesiąc temu za 1150zł z wiązaniem - nowe...(C9 Puls to następca "legendarnej" C 9-18) polecam stronę www.skionline.pl, tam są kolekcje z ostatnich 4 sezonów - różnych producentów. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 09:09 ja takie narty widziałem na własne oczy, maja powierzchnie jak ryflowana blacha tutaj jeden z gości na allegro sprzedaje i nie jest on jedyny, widziałem również na giełdzie narciarskiej www.allegro.pl/show_item.php?item=36128384 Sprzedawcy (jak jeden mąż) twierdza że to ulepszona o powierzchnię wersja C9 puls, ale jestem nieufny dlatego pytam , może ktoś zna OBIEKTYWNĄ odpowiedz pozdrawiam i dzikei za komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busiek Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.chello.pl 14.12.04, 15:35 No w rzeczy samej.Plusy się rysowały przez zbyt gładką powierzchnię, więc zmieniono strukturę zewnętrzną . Poza tym bez różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Atomic C9 puls a plus? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:12 Sprawdź na skione lub gdziekolwiek czy są narty Metron M 8 Puls. Nie znajdziesz w żadnym serwisie( na razie) a juz są. C 9 plus to ulepszona wersja c9 puls Odpowiedz Link Zgłoś