Gość: ona_23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:18 Dziewczyny wystrzegajcie sie Rubiego ona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:49 oho juz sie odzywaja zazdrosnicy. i tak Wasze kobiety sa moimi. pozdrówko Rubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:48 Pokrecilo mi sie w glowie, bleble. Przepraszam, pomylilem sie - ja lubię chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re: Rubi - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:59 Rubi - Koty płci męskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:44 Tak moja droga, życie musi miec smaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:50 Baba zmien plec to bedziesz miala szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.energomontaz.pl / *.energomontaz.pl 21.12.04, 12:51 Sadze ze sami rozpoznacie moje teksty . a ten kto sie pod nie podszywa musi swe kompleksy leczyc . Pozdrówko Rubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Rubi - uwaga IP: *.fornfyndet.se 21.12.04, 13:09 Witaj Hakker Rubi, Opanowales do perfekcji.Rob to dalej ,ale tak aby bylo wesolo i milo. Nie czyn drugiemu co Tobie nie milo. Ida swieta bedziemy sie wszyscy tylko radowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:48 Skyddad! Rubi jest po prostu Rubi, jest jeden Rubi! Kto nie wierzy niech się wpisze... haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Rubi - uwaga IP: *.fornfyndet.se 26.12.04, 12:37 Witaj Rubi, Gdzie Cie bylo, jak Ciebie nie bylo. Zdrowych wesolych Swiat Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
robertoski Re: Rubi - uwaga 26.12.04, 13:19 Czyżby to naprawdę Rubi? Ten prawdziwy? A propo świąt to przesadziłem z .... kapustą z grochem. pozdr. Robert Odpowiedz Link Zgłoś