Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rubi - uwaga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:18
    Dziewczyny wystrzegajcie sie Rubiego

ona
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:49
        oho juz sie odzywaja zazdrosnicy. i tak Wasze kobiety sa moimi. pozdrówko Rubi
        • Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:48
          Pokrecilo mi sie w glowie, bleble. Przepraszam, pomylilem sie - ja lubię
          chłopaków.
          • Gość: Baba Re: Rubi - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:59
            Rubi - Koty płci męskiej ?
            • Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:44
              Tak moja droga, życie musi miec smaczek
            • Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:50
              Baba zmien plec to bedziesz miala szanse
              • Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.energomontaz.pl / *.energomontaz.pl 21.12.04, 12:51
                Sadze ze sami rozpoznacie moje teksty . a ten kto sie pod nie podszywa musi swe
                kompleksy leczyc . Pozdrówko Rubi
                • Gość: Skyddad Re: Rubi - uwaga IP: *.fornfyndet.se 21.12.04, 13:09
                  Witaj Hakker Rubi,
                  Opanowales do perfekcji.Rob to dalej ,ale tak aby bylo wesolo i milo.
                  Nie czyn drugiemu co Tobie nie milo.
                  Ida swieta bedziemy sie wszyscy tylko radowac.
                  • Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:48
                    Skyddad!

Rubi jest po prostu Rubi, jest jeden Rubi! Kto nie wierzy niech się wpisze...

haha
                    • Gość: Rubi Re: Rubi - uwaga IP: 80.72.37.* 26.12.04, 12:21
                      • Gość: Skyddad Re: Rubi - uwaga IP: *.fornfyndet.se 26.12.04, 12:37
                        Witaj Rubi,
                        Gdzie Cie bylo,
                        jak Ciebie nie bylo.
                        Zdrowych wesolych Swiat Skyddad
      • robertoski Re: Rubi - uwaga 26.12.04, 13:19
        Czyżby to naprawdę Rubi?
        Ten prawdziwy?
        A propo świąt to przesadziłem z .... kapustą z grochem.
        pozdr. Robert

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka