Gość: sto19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:39 ktoś wie coś o tej narcie?,warto sie nią interesować? napiszcie,z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Colagen Re: rossignol Cobra SL???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:24 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto19 Re: rossignol Cobra SL???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 13:05 NIE warto? czy NIE wiem? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: rossignol Cobra SL???????? IP: *.fornfyndet.se 24.10.05, 18:15 Witaj 119, troche; z roku 2004-5 www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=477&id_modelu=715 a ta z roku 2002-3 www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=216&id_modelu=474 Zdaje sie ze kolega Colagen mial racje. Pzdr.Sky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto19 Re: rossignol Cobra SL???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:17 dzieki Skyddad, przeczytałam, mysle o tegorocznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: rossignol Cobra SL???????? IP: *.sympatico.ca 27.10.05, 22:24 Pare lat temu u Rossi byla nastepujaca gradacja Raicg Viper cobra Jak jest teraz ??? Jozzo Viper byl wspaniala narta dla normalnych ludzi wymagajach b,duzo a nawet wiecej od nart Cobar byla deczko nizej w hierachi - nie mailem okazji ale ludzi chwalili. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto19 do Jozzo Cobra SL???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:38 Viper SX świetna narta, dalatego właśnie szukam jej kontynuacji w rossignol, Zenith to jak wiadomo jakaś pomyłka, widać nie ma nastepców , będzie trzeba zmienić "operatora" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: do Jozzo Cobra SL???????? IP: *.sympatico.ca 29.10.05, 04:19 odpowiednikiem Viper SX byl RPM 70 Viper X byl RPM 90 9X byl RPM 100 to byly dokladne odpowiedniki jota w jote, warstw w warstwe roznily sie tylko grafika i nazwa handlowa. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
mobile5 Re: rossignol Cobra SL???????? 28.10.05, 18:39 Gość portalu: Jozzo napisał(a): > Pare lat temu u Rossi byla nastepujaca gradacja > Raicg > Viper > cobra > Jak jest teraz ??? > Jozzo > > Viper byl wspaniala narta dla normalnych ludzi wymagajach b,duzo a > nawet wiecej od nart Cobar byla deczko nizej w hierachi - nie mailem > okazji ale ludzi chwalili. > Jozzo > Jeździłem na Cobrach 2 lata temu. Same się prosiły o skręt, ale go nie wymuszały. Bardzo łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: rossignol Cobra SL???????? IP: *.sympatico.ca 31.10.05, 08:53 Hmmm, nie lubie nart,ktore zawracaja glowe w czsie jazdy i copraszaja sie o co kolwiek. Wyglad na to ze sa naolne. Lubie narty, ktore sa posluszne i niczego sie nie dopraszaja. A ludzie mowil ze to dobra narta dal srednia zaawansowanch. Jozzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mobile5 Re: rossignol Cobra SL???????? 31.10.05, 09:42 Gość portalu: Jozzo napisał(a): > Hmmm, nie lubie nart,ktore zawracaja glowe w czsie jazdy i > copraszaja sie o co kolwiek. Wyglad na to ze sa naolne. > Lubie narty, ktore sa posluszne i niczego sie nie dopraszaja. > A ludzie mowil ze to dobra narta dal srednia zaawansowanch. > Jozzo. Zrozumiałeś tak jak chciałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: rossignol Cobra SL???????? IP: *.sympatico.ca 31.10.05, 16:20 Napisalem, krotka przewrotna recenzje twojego lakonicznego oposu wlasnosci narty a ty to zrozumiales jak chciales. Cheers, Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś
alessa Re: rossignol Cobra SL???????? 31.10.05, 11:50 Też jezdziłam na Cobrach 2-lata temu, to łatwa, damska narta, ale już stary model. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: rossignol Cobra SL???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 15:30 post zostal usuniety - wiadomo przez kogo Odpowiedz Link Zgłoś
mobile5 Re: rossignol Cobra SL???????? 31.10.05, 15:37 alessa napisała: > Też jezdziłam na Cobrach 2-lata temu, to łatwa, damska narta, ale już stary > model. Jeździłem na takich: www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=216&id_modelu=473 Nie spotkałem się z tym, że są dedykowane dla kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś