Gość: gosia IP: *.chello.pl 22.03.07, 20:25 Czesc chcialam sie zapytac gdzie kupilas narty w opolu? Z gory dziekuje A jeszcze jedno jak udal sie wypad nan narty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bunia78 Re: do bunia78 22.03.07, 21:49 Hej! Najlepszą cenę nart, bardzo miłą obsługę i profesjonalne doradztwo zaoferował mi Pan ze sklepu OKEY SPORT na Ozimskiej w podwórku (nowy sklepik). Wybór nart jest tam raczej ograniczony do Atomica i Salomona - ale interesujące mnie narty tam były. Przed zakupem odwiedziłam chyba wszystkie sklepy (łącznie z makro) ze sprzętem w Opolu i tutaj cena i obsługa była najlepsza. No i jeszcze jedna ważna informacja dotycząca tego sklepu - podczas wyjazdu strzelił mi system B5 w narcie (prawdopodobnie zbyt duże naprężenia narty i system nie wytrzymał.... ) i reklamacja została pozytywnie załatwiona i po tygodniu miałam już naprawioną nartę. Co do wypadów narciarskich - to w tym roku kiepski sezon z wiadomych przyczyn.... ale coś niecoś udało się pojeździć. Wyjazd do Sölden już opisywałam więc sie nie będę powtarzać tylko linka podsyłam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=56385249&v=2&s=0 Jeszcze udało się na Pradziada wyrwać 2 tygodnie temu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=58780376&v=2&s=0 Pozdrawiam i udanych zakupów życzę! Bunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin SKLEPY IP: *.pl.tesco-europe.com 23.03.07, 12:16 Co do kupna sprzetu w Opolu to proponuje jeszcze Harcerza na Oleskiej (rozne firmy) i sklep w bocznej ulicy od SELT-a (nie pamietam nazwy). Tam tylko ATOMIC. Mozna kupic i jest mozliwosc wypozyczenia nowych modeli nart. Odpowiedz Link Zgłoś