Gość: tomek01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:07 Pażdziernik - Tux(4 dni). Grudzień - Chopok (6 dni). Luty - Obereggen ( 9 dni). Moze jeszcze coś sie uda zalatwić na marzec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
numenius Re: chcialem sie pochwalić - zaplanowałem juz sez 13.09.07, 17:34 ooo jeeeeeny, czy ty jestes rentierem ze masz tyle wolnego czasu??? co prawda nie wiem po co ten chopok, ale bardzo zazdraszczam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: chcialem sie pochwalić - zaplanowałem juz sez 13.09.07, 20:05 Tomek, Ty lepiej poopowiadaj po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
numenius Re: chcialem sie pochwalić - zaplanowałem juz sez 13.09.07, 21:50 no no, tylko bez nazwisk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek01 Re: chcialem sie pochwalić - zaplanowałem juz sez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 22:22 Z wielkim zalem ale nie rentierem :))))) ledwo prawnikiem.Poważnie zaś to największy niepokój mam o Chopok bedzie masa ludzi i kolejki po 30 minut. Numeniusie, pewnie zazartowales z nieznajomoscią Chopoka. Jeżeli jednak żeczywiście nie wiesz to informuję, iż jest to kompleks narciarski na slowacji. wiecej info na www.jasna.sk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek01 Re: chcialem sie pochwalić - zaplanowałem juz sez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 22:24 Ojej ale walnąłem ortografa, mialo być "rzeczywiscie" a nie żeczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek M Re: chcialem sie pochwalić - zaplanowałem juz sez IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.07, 22:38 No właśnie-i po co ten Chopok?Jeżeli ten grudzień to okres świąteczno-noworoczny to 30 minut to może być mało...a poza tym za to co wydasz pojedyńczo na same skipassy miałbyś karnet sezonowy w niezłym miejscu i mógłbyś jeszcze więcej pojezdzić za tę samą kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: chcialem sie pochwalić - zaplanowałem juz sez 14.09.07, 09:23 do tego śnieg w grudniu na Chopoku?? może byc problem, juz lepiej obstawiac Szczyrbskie, ale 6 dni w Szczyrbskim, chyba lepiej podskoczyc do Salzburgerlandu na jakies Pauschalen czy jak oni tam to zwą ;) Odpowiedz Link Zgłoś