Dodaj do ulubionych

Zakupy na limango

11.01.13, 10:45
Czy ktoś zrobił zakupy na limango,w tej chwili sa atrakcyjne ceny na okulary, czy ten sklep jest wiarygodny? dziękuje za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • drzewny_skrzat Re: Zakupy na limango 24.01.13, 00:08
      Robię od czasu do czasu zakupy na niemieckim limango (mieszkam w Niemczech). Firma jest solidna, nigdy nie miałam problemów, ale należy liczyć się z bardzo długim czekaniem na towar, który przeważnie w momencie zakupu nie jest jeszcze dostępny. Tak więc jeśli się czegoś szybko potrzebuje, to lepiej sobie odpuścić. Przypuszczam, że w Polsce będzie tak samo, bo zasady działalności są takie same. W przypadku zwrotu niechcianych towarów kasa pojawia się na moim koncie w ciągu tygodnia.
    • aneta19861704 Re: Zakupy na limango 27.01.13, 22:02
      nie polecam. Kupiłam patelnię - na dostawę czekałam 3 tygodnie ale było to napisane więc OK, dostałam wypasioną patelnię ale to jak była ona zapakowana a raczej NIE BYŁA - masakra. Tak o włożona w pudełko - bez żadnej folii bąbelkowej nawet - latała sobie luźno w cienkim pudełeczku. No i co, oczywiście uszkodzona - ciężko by było w takiej formie dostać coś nieuszkodzonego. Od razu reklamacja, dopytywania się z mojej strony o kasę, w końcu po niemiłym mailu z mojej strony dostałam kasę chyba po 14 dniach od zwrotu więc cała przygoda trwała jakieś 5 tygodni a i tak nic z tego nie mam oprócz zamrożonej kasy...
    • kulejkostopia Re: Zakupy na limango 05.06.13, 21:30
      Parę razy zamawiałam tam ciuchy/torebki. Raczej jestem zadowolona. Fakt, czasem trzeba całkiem długo czekać, ale przy każdej ofercie wyszczególniony jest ten okres oczekiwania na przesyłkę.
      Zwróciłabym raczej uwagę na to, że czasem te "super" przecenione rzeczy można dostać np na allegro w o wiele mniejszej cenie, także przed zakupem dobrze jest trochę poszperać gdzie indziej, żeby zobaczyć, czy to faktycznie jest dobra okazja:)))
    • pani.truskawka Re: Zakupy na limango 19.06.13, 11:51
      Jeszcze nie robiłam, ale koleżanka kupowała tam jakieś ciuszki dla syna i była zadowolona :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka