Dodaj do ulubionych

playa del carmen

IP: *.gdansk.agora.pl 19.10.10, 15:05
witam,
zarezrwowałem wyjazd z belina do hotelu balcon del mar w tej miejscowości
sporo sobie poczytałem, ale będę wdzięczny za świeże info od ludzi, którzy tam byli
mam opcję bez wyżywienia, wiec przyda się przde wszystkim info na temat knajpek z dobrym jedzeniem
pzdr
Obserwuj wątek
    • motylanoga71 Re: playa del carmen 19.10.10, 16:14
      playa del carmen ? czy to czasem nie jest w Meksyku? W okolicach Cancun?

Gość portalu: eric napisał(a):

> witam,
      > zarezrwowałem wyjazd z belina do hotelu balcon del mar w tej miejscowości
      > sporo sobie poczytałem, ale będę wdzięczny za świeże info od ludzi, którzy tam
      > byli
      > mam opcję bez wyżywienia, wiec przyda się przde wszystkim info na temat knajpek
      > z dobrym jedzeniem
      > pzdr
      • Gość: elka Re: playa del carmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 19:23
        Upss, aż trudno uwierzyć w to co się czyta :)

nie w okolicach Cancun tylko na Riviera Maya czyli w Quintana Roo
        nie wiedziałam, że aż tak atlasy geograficzne podrożały i że jest limit w wyszukiwaniu nazw geograficznych w np. google

a może miałeś na myśli @eric Puerto del Carmen?
        może podobnie ? :):( ale odległość to parę tysięcy kilometrów
        • Gość: eric Re: puerto del carmen IP: *.gdansk.agora.pl 19.10.10, 21:16
          O rany, przepraszam. Z rozpędu wpisałem Playa zamiast Puerto, a tu od razu docinki, szydzenie. Normalnie chyba się ze wstydu pod ziemię zapadnę.
          PS Nie wiem czy atlasy podróżały, ale inne pozycje (np. o kulturze dialogu) chyba w ogóle wyszły z użycia, a niektórzy to z tego naprawdę "noga" (nie wiem już czyja).

To żeby było już wszystko w porządku, ponawiam pytanie o PUERTO DEL CARMEN NA LANZAROTE.
          Pozdrawiam.

• Gość: elka Re: puerto del carmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 22:51
            @eric
            no .. 'przycięłam' ale to za sprawą mojej bardzo niedawnej dyskusji z bratańcem, dot. właśnie geografii
            chłopak upierał się zawzięcie, że ma rację, bo - przeczytał w necie na forum, zamiast sprawdzić i looknąc do atlasu lub właśnie sprawdzić w necie gdzie indziej

ale czasem piszemy szybko nie sprawdzając samych siebie i wychodzą takie właśnie lapsusy

a nogi mam dwie i mają się całkiem dobrze, na razie:)
            i przykro mi nie pomogę, bo Lanza dopiero w dalszych planach
            pozdrawiam
    • bemeta to ja moze w temacie jednak... 19.10.10, 23:56
      Ehh,.. pomyliles forum, ale nic to..
      Ja jutro lece do Madrytu a pojutrze do Cancún, najpierw 3 dni Tulum, a potem Playa del Carmen. Moze Quintana Roo, a moze jedak Quinta Avenida... w koncu zyje sie tylko raz. Hotele zarezerwuje z Madrytu, im blizej wyjazdu tym taniej
      José Cuervo niech zwiekszy produkcje Tequili, haha...
      Coco Bongo...
      Nu pokadi...
      Pozdrawiam z Puerto de Mogán,
      bart.
    • Gość: sp Re: playa del carmen IP: *.tvk.torun.pl 09.11.10, 15:02
      akurat to jest typowo turystyczne miasto(nr1 na lanzie)i jest to ostatnie miejsce na lanzie gdzie mozna znaleść dobre jedzenie:)Mnostwo knajp ale z goownem zamiast jedzienie--to jest wszystko pod angoli i szwabow--czyli ochydne fisz end czips,bratwursty itp hamburgiery----choc to najwieksze miasto to jak dobrze poszukasz to znajdzie sie cos jadalnego---ja mialem samochod i mieszkalem w mniejszej miejscowosci ale jadalismy w restauracjach polecanych w przewodniku(o dziwo za kazdym razem bardzo dobre zarcie)i byly one wszystkie z dala od turystycznych oaz....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka