Dodaj do ulubionych

Lago taurito

IP: *.access.telenet.be 23.06.15, 14:36
witam😉za 3 tyg lece do tego pieknego miejsca i chce wiedziec czy w pokojach all inclusive sa reczniki?suszarka do wlosow i moze tez zelazko?
Obserwuj wątek
    • vimi77 Re: Lago taurito 23.06.15, 19:49
      Chodzi o Paradise Lago Taurito?
      • Gość: Andzia Re: Lago taurito IP: *.access.telenet.be 23.06.15, 20:52
        tak
        • vimi77 Re: Lago taurito 24.06.15, 21:32
          Ręczniki oczywiście są, suszarki też. Jeśli chodzi o żelazko to nigdy nie potrzebowałam, zapewne można je wypożyczyć. Generalnie hotel bardzo nam się podobał. Jedzenie, animacje, bliskość plaży i basenów, przystanek autobusowy 100 m od hotelu, można pojeździć po wyspie za grosze. Same plusy. Pytaj o co chcesz.
          • Gość: Andzia Re: Lago taurito IP: 62.205.117.* 25.06.15, 13:52
            Bardzo dziekuje ze cenne informacje.Mam nadzieje ze bede zadowolona z pobytu w tym hotelu.Pozdrawiam😉
    • izka100 Re: Lago taurito 06.07.15, 00:23
      Hej!
      Byłąm w marcu. Swietne miejsce. Reczniki w pokojach sa biale i nie mozna ich zabierac na basen. Mozna u nich wypozyczyc reczniki na basen ale wychodzi drogo. Basenowe reczniki mielismy swoje :-)
      • e-karol2 Re: Lago taurito 06.07.15, 20:31
        Również wybieram się do tego hotelu.Interesuje mnie czy istnieje połączenie z Las Palmas jak z dostępem do internetu i czy wieczorami mocno wieje.Dzięki.
        • vimi77 Re: Lago taurito 06.07.15, 20:38
          Przystanek autobusowy 100 metrów od hotelu. Sami byliśmy autobusem w Las Palmas, trochę się jedzie ale było ok. Internet płatny w lobby albo wifi, tylko że wifi nie polecam bo kiepsko działa. Tam wcale nie wieje, hotel położony jest w najcieplejszym miejscu na wyspie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka