Dodaj do ulubionych

Luty 2016 Ferie Teneryfa

27.10.15, 22:34
Witajcie,
proszę o pomoc w wyborze hotelu/apartamentu na 7 dni. Syn lat 7 już nie taki mały więc brodziki nie są atrakcją, ale podgrzewany basen musi być, wiadomo :)
Jesteśmy turystami średnio nastawiani na all, wakacje letnie spędzamy zawsze na wyspach Greckich, jemy na mieście delektując się jedzeniem i świerzymi produktami niekoniecznie dostępnymi w Polsce. Nie żebysmy stronili od używek, ale chcemy też zwiedzić wyspę i wydaje się być rozsądna opcja tylko ze śniadaniem.
Szukam hotelu z podgrzewanym basem/basenami, z lokalicacją bliską knajpek czy miesc gdzie można zjeść lunch, tak by poczuć trochę klimat hiszpańskiej wyspy (dla odmiany ;)) Chciałabym też wypocząć, dość intensywnie pracuję na codzień.
Pomocy Drodzy Forumowicze, dostaję oczopląsu przeglądając portale hotelowe.
Obserwuj wątek
    • rodzynka11 Re: Luty 2016 Ferie Teneryfa 27.10.15, 22:36
      przepraszam za błąd, oczywiście "świeżymi produktami"
      • ban-net Re: Luty 2016 Ferie Teneryfa 09.12.15, 16:21
        witam
        jak z synem i chcesz żeby siedział na basenie TO TYLKO HOTELE NA POŁUDNIU
        • ban-net Re: Luty 2016 Ferie Teneryfa 09.12.15, 16:28
          Ja wybieram się : Hotel Gema Aguamarina Golf 4-gwiazdkowy hotel 4 dni , i 3 dni :
          Hotel Bahia Flamingo . Nigdy nie wiadomo na co się trafi więc lepiej wybrać 2 hotele . i Ryjanar za 2000 zl
          • ja.s.i.u Re: Luty 2016 Ferie Teneryfa 09.12.15, 20:11
            Można i tak, choć mnie Bahia Flamingo raczej na kolana nie rzucił. Ja uważam, że wszystko trzeba dograć przed wyjazdem. Właśnie zmieniłem w rezerwacji hotel na Lanzarote. W poprzednim narzekali na zimne "podgrzewane" baseny, dlatego uznałem, że warto dopłacić ciutkę, ale mieć basen (basenik) w środku. Oprócz tego zewnętrzne są też podgrzewane, ciekawe, z jakim skutkiem, ale w razie czego jest ten w SPA.
    • w_isienka Re: Luty 2016 Ferie Teneryfa 11.12.15, 11:29
      A musi koniecznie być Teneryfa? Na Gran Canarii masz świetny Gloria Palace Amadores. Baseny zewnętrzne i wewnętrzne. Super opinie.
    • guido_contini Re: Luty 2016 Ferie Teneryfa 05.01.16, 11:34
      Wszystko zalezy jaki masz budget, bo luty to jeszcze szczyt sezonu na Teneryfie
      Na pewno wypoczniesz w Melia Jardin del Teide.
    • Gość: Piotr Re: Luty 2016 Ferie Teneryfa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.01.16, 17:27
      to zależy jakim portfelem dysponujesz.
      Jeżeli lubisz się bawić to południe trój/miasto americas/adeje ,
      luty jest na wyspie dość zimny ,więc proponuję południowy zachód wyspy.
      Fajna miejscówka to np. Perto de Santiago/Los Gigantes.
      Fajny klimat ,sucho i ciepło.
      Jeżeli wybierasz się do hotelu to proponuje sieć Be Life, a jak apartament to Poblado Marinero.
      pozdrawiam Piotr
    • marsro Re: Luty 2016 Ferie Teneryfa 24.01.16, 15:31
      Zapraszam na www.travel-navigator.pl
      Proszę wypełnić formularz kontaktowy.
      Doradzimy i zorganizujemy 40% taniej niż konkurencja
      Dla nas nie ma rzeczy niemożliwych, Ty mówisz my słuchamy i realizujemy.
      • Gość: Gość Re: Luty 2016 Ferie Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.16, 21:45
        My mówimy SPAM, SPAM, SPAM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka