flying-fisia 29.11.07, 13:48 chętnie odpowiem na wszystkie Wasze pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylanoga71 Re: wróciłam z Gran Canarii 29.11.07, 14:48 super, cieszymy sie ze wrocilas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: wróciłam z Gran Canarii IP: *.comarch.com 30.11.07, 10:53 Fisia, mam nadzieję, że mój opis hotelu Gloria Palace Amadores odpowiadał rzeczywistości i nie byłaś zawiedziona? Odpowiedz Link Zgłoś
flying-fisia Re: wróciłam z Gran Canarii 30.11.07, 10:59 Rzeczywiście było dokładnie tak jak opisywałaś/es :D hotel przpiękny, jedzenie cudowne, jak tylko trochę dojdę do siebie po tym urlopie, to też postaram się trochę go tu na forum opisać, żeby innym, którzy się tam wybierają też uświadomić jaki raj tam na nich czeka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peterc1 Re: wróciłam z Gran Canarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 00:10 Witam, jak mozesz opisz takie topowe atrakcje GCanarii, ale nie jakies muzea, wyjezdzamy na 7 dni juz chyba w ten piatek wiec prosze o informacje nt. atrakcji typowo turyst. jak aquaparki , itp. Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
flying-fisia Re: wróciłam z Gran Canarii 06.12.07, 09:53 Polecam przede wszystkim wycieczkę objazdową po wyspie (jest wiele lokalnych biur organizujących takie wyjazdy, można też wypożyczyć auto i zwiedzać na własną rękę). Obowiązkowo krater Bandama, Roque Nublo z widokiem na Teneryfę. Jeśli jedziesz z dziećmi, to na pewno wielką atrakcją będzie jazda na wielbłądach po wydmach w Maspalomas. Aquapark jest tez gdzieś w Maspalomas lub w okolicy, ale nie wiem gdzie dokładnie :) Oprócz tego koniecznie zobaczyć trzeba portowe miasteczko Puerto de Mogan :) Coś pięknego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter11xx Re: wróciłam z Gran Canarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 14:21 ok. dzieki za porady , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaagaforever Re: wróciłam z Gran Canarii IP: 89.25.195.* 29.12.07, 23:03 hej,z jakiego biura byłaś,ile płaciła,s? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorbe Re: wróciłam z Gran Canarii IP: *.ztpnet.pl 30.12.07, 00:26 ja troszkę nie na temat, ale pamiętam jak będąc na GC obserwowałam budowę tego właśnie hotelu:) mieszkaliśmy w playe del cura i urządzaliśmy piesze wędrówki do puerto rico; i myślałam sobie wtedy (to był luty 2000), że to będzie zarypisty hotel:) i się nie myliłam jak widzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
flying-fisia Re: wróciłam z Gran Canarii 30.12.07, 13:06 Byliśmy z Neckermannem, płaciliśmy 2599 za osobę dorosłą, w cenie 2 posiłki :) Dorbe, nie pomyliłaś się ani trochę :D Odpowiedz Link Zgłoś
dodka07 Re: wróciłam z Gran Canarii 19.05.08, 23:17 ja lecę 4 czerwca i jak widze chyba dobrze wybrałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
flying-fisia Re: wróciłam z Gran Canarii 20.05.08, 13:43 Ojj ale Ci zazdroszczę :D Odpowiedz Link Zgłoś