Dodaj do ulubionych

Dyskopatia

06.07.12, 15:30
Dzień dobry,
jestem studentem fizjoterapii i przeprowadzam badania na temat jakości życia pacjentów z dyskopatią. Prosiłbym o Państwa pomoc i uzupełnienie 2 formularzy, do których linki zamieszczam poniżej. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Serdecznie pozdrawiam

docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dEo2eWNqYlUxVjF4WFFnWmhIR01CMVE6MQ

docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dE1yQnRsRUdLTmhheFNoZS15TmNiQnc6MQ
Obserwuj wątek
    • e-dyskopatia Re: Dyskopatia 10.11.12, 16:10
      Jeśli nadal jesteś zainteresowany przeprowadzeniem badania, zachęcam do odwiedzenia strony, na której znajdziesz kilkadziesiąt tysięcy osób chorujących na dyskopatię: e-dyskopatia.pl/. Myślę, że choć kilkadziesiąt osób spośród nich zdecydowałoby się pomóc Ci w badaniu.
    • miranda.ona Re: Dyskopatia 18.09.15, 10:33
      Tanio, skutecznie, anonimowo, a przede wszystkim bez kolejek - tak mogę podsumować moją wizytę w wirtualnym gabinecie, który znalazłam na stronie Znamtenbol.pl. Po wpisaniu swoich objawów, inteligentny system ekspercki zdiagnozował mój problem i wybrał dla mnie najlepsze ćwiczenia wideo. Dzięki nim odzyskałam dawną sprawność, a ból minął. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka