Dodaj do ulubionych

Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej

IP: *.icpnet.pl 27.04.04, 15:18
Siemano!!!!!
myślę że test co ty wiesz o unii Europejskeij jest łatwy.Ja jak go robiłam
miałam 100%15/15pytań.Tylko nie myślcie że ktoś jest kujonem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.icpnet.pl 27.04.04, 15:24
      Masz rację Natalia ten test "Co ty wiesz o unii Europejskiej" jest łatwy.Też
      miałam 100%15/15punktów.
    • Gość: Karolina Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.icpnet.pl 27.04.04, 15:26
      Siemano!!!!!!! Myślę,że te wszystkie testy z programu Dzieciaki z klasą są
      łatwe.Nawet te o Unii Euroejskiej.
    • Gość: nieznajoma Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: 82.160.31.* 28.04.04, 15:00
      ja miałam 8/15 i jestem zawiedziona
    • Gość: amonimo Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.visp.energis.pl 08.05.04, 20:58
    • Gość: amonimo Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.visp.energis.pl 08.05.04, 21:02
      ja tez maiałam 8/15, ale ja tam twierdzie, że wcalezawiedzona nie jestem, bo z
      wiedzy o uni to ja jestem cieńka !!! hehe, czasem wypada lepiej czasem gorzej,
      ale te inne testy dzieciaków z klasom są nawet łatwe ! ja bym sie tak nie
      kompromitowała i nie szła do tego programu w tnv ...
    • Gość: Beti Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.rybnet.pl 11.05.04, 18:39
      Test ten jest bordzo łaywy! Miałam wszystko dobrze. Tylko nie myśl,że jestem
      kujonem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo będziesz @
    • Gość: 978p9 Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 13:51
      Latwyu ten test
    • Gość: k Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:17
    • Gość: Kamil Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.visp.energis.pl 20.05.04, 18:54
      współczuje tym dzieciakom ja nie wiem połowy z tych rzeczy a mam pasek na
      świadedctwie gratuluje wam młodzi i zdolni!!!!
    • Gość: Testolini Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 04:06
      Tego testu bałam się trochę.Tylko 66%,ale co tam...jestem jeszcze młoda...
    • Gość: masz Błąd w programie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:14
      Oglądałem ostatni odcinek Dzieciaków z klasa, wygrał w nim Dominik Dyczek. Bylo
      pytanie o sidzibe Parlamentu Europejskiego. Chlopak powiedzial ze jest to
      Bruksela na co Martyna odpowiedziała że to błąd bo siedzibą jest Strasbourg. A
      przecież Parlament ma dwie siedziby: Brukselę i Strasbourg więc chłopak
      odpowiedział dobrze! Wstyd żeby twórcy programu pomylili się w tak prostym
      pytaniu!!!
      • Gość: :) Re: Błąd w programie IP: *.kablowka.waw.pl 23.05.06, 20:13
        Siedziba jest tylko jedna, w Brukseli ma tylko niektóre sesje (wyjazdowe)
      • Gość: ja Re: Błąd w programie IP: *.godula.net / *.crowley.pl 26.05.06, 15:30
        parlament ma poprawdzie 3 siedziby : sesje plenarne odbywaja sie w Strasbourgu,
        komisje obradują w Brukseli a sekretariat jest w Luxemburgu :]
        ostatnio ktos proponowal ulokowanie wszystkiego w Brukseli ale Francuzi chcą
        mieć swoj 'symbol pojednania' w Alzacji. pozdr
    • Gość: Hania Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 17:56
      Test o Unii Europejskiej? Łatwizna, trzeba tylko trochę wiedzieć i masz 100% na
      bank ja też tak miałam, a wam życzę powodzenia w pisaniu testu.
    • Gość: agulka Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 16:49
      Test był bardzo łatwy, ale to przyjemne. Powodzenia.
    • Gość: tomek Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 19:47
      co sie wozisz? ja mialem 86% i uważam ze to jest dobry wynik
      tomek 12
    • Gość: Minsk Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 10:08
      Miałem 12/15. Ten test był łatwy, jak na tak skomplikowaną organizacje.
      Niektóre pytania są tak głupie jak sama Unia.
    • Gość: JTCIII Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.rawanet.net 05.02.05, 10:14
      nawet fajne ale jak to rozwiazywalam to nie czulam sie jak 13 letnia dziewczyna
      tylko jak 65 letnia emerytka . tak samo wygladaja te dzieci w tym programie i
      ich rodzice. te dzieci sie zachowuja jakby mialy 100 lat i przezywaja jak nie
      znaja odpowiedzi na jakies pytaniel...:]
    • Gość: asiczek Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:46
      Supcio qiz !! Nie był łatwy nie był trudny idę bo mam palec brudny
    • Gość: Tomasz sz Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.sohonet / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:25
      przepraszam ale jest pomyłka w jednym z pytań o ojca Europy Robert Schumann nie
      był Francuzem był luksemburczykiem z pochodzenia to jest bardzo duży błąd
      oczywiście potem był ministrem spraw zagranicznych Francji ale był rodowitym
      Luksemburczykiem
    • Gość: Tomasz sz Pomyłka panie twórco testu IP: *.sohonet / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:28
      przepraszam ale jest pomyłka w jednym z pytań o ojca Europy Robert Schumann nie
      był Francuzem był luksemburczykiem z pochodzenia to jest bardzo duży błąd
      oczywiście potem był ministrem spraw zagranicznych Francji ale był rodowitym
      Luksemburczykiem
    • Gość: Tomasz sz Do pana gościa,głupote strzeliłeś z tymparlamentem IP: *.sohonet / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:32
      Po pierwsze Parlament Europejski ma 3 siedziby Strasburg Bruksela i Luksemburg
      nie bede mówił do czego służy każada z siedzib ale z pewnością w pytaniu
      chodziło o najważniejszą siedzibe parlamentu i to jest strasburg bo tam się
      odbywają sesje plenarne cała praca parlamentu albo chodziło tu gdzie odbywają
      się sesje plenarne głupoty!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Tomek Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:02
      Siemano test o Unii Europejskiej jest wręcz banalny.Jak bym pisał taki na Olimpia
      dzie szkolnej to bym na pewno przeszedł dalej.
    • Gość: anka Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 11.10.05, 16:58
      tak prosty że chyba dla 1 klasy podstawówki
    • Gość: mi Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: 80.55.210.* 23.11.05, 11:49
      Zgadzam sie własnie przygotowuje sie do konkursu o unii itest nie był specjalnie trudny , a moe znacie jakies strony z innymi testami o unii?
    • Gość: urbas Re: Test: co ty wiesz o Unii Europejskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:10
      świetny jest ten quiz gdzie można wiecej znależć takich qiuzów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka