Dodaj do ulubionych

gimnazjum z rygorem

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.14, 22:16
Witam.
Proszę o pomoc w odnalezieniu gimnazjum dla nie posłusznych dzieci... Dokładnie chodzi mi o syna który najprawdopodobniej będzie powtarzał po raz trzeci klasę pierwszą gimnazjum. Nic na niego nie działa, kary, zakazy, nakazy, rozkazy, psycholożki, pedagożki - po prostu nic! Prócz kar cielesnych próbowaliśmy wszystkiego :(
Chodzi mi o szkołę z rygorem WOJSKOWYM - apel, rygor, dopilnowanie, mądrzy pedagodzy, brak czasu na głupoty i nudę. Nie chodzi mi o jakiś ośrodek dla trudnej młodzieży czy szkołę z internatem bo stamtąd to raczej młodzież wraca zdemoralizowana. Zależy mi na szkole o dobrej renomie i sprawdzonej.
Wiem że prywatna była by najlepsza, ale to nie wchodzi w grę finansowo... :(
Proszę o poradę mądrą głowę i ewentualne namiary na placówkę.
Dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • morekac Re: gimnazjum z rygorem 08.01.14, 09:26
      Masz w domu starego konia, a nie nieposłuszne dziecko. Po pierwsze jest dopiero koniec I semestru , może jeszcze zda. Poza tym - jeśli sam się nie ogarnie (pomóc oczywiście możecie) i nie będzie mu się chciało - to kiepsko to widzę.
      Gdyby chciał się uczyć chociaż trochę, nie miałby czasu na głupoty i nudę, bo zajmowałby się chociaż trochę nauką.
    • 225aga Re: gimnazjum z rygorem 08.01.14, 15:24
      Witam. Też mam ten sam problem:-( i szukam czegoś ale jak do tej pory nic nie znalazłam a jak już to strasznie daleko od naszego miejsca zamieszkania. Gdyby Pani coś znalazła proszę o kontakt. agnieszka.piskorowska@onet.pl
    • Gość: Gość Re: gimnazjum z rygorem IP: *.chelm.mm.pl 13.01.14, 14:09
      Mam podobny problem,Syn powtarza 2 kl.gimnazuj,i znowu 3 jedynki na półrocze,,, wagaruje .Nie wiem co mam juz robic,Nic na niego nie działa
      • feniks_z_popiolu Re: gimnazjum z rygorem 14.01.14, 06:48
        gim45warszawa.edupage.org/text/?text=text/text3&subpage=3&

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka