Dodaj do ulubionych

Gimnazjum 72

IP: *.dynamic.mm.pl 27.06.15, 10:29
Ostrzegam przed tym gimnazjum wszystkich, którze chcą posłać tam swoje dzieci.bardzo zły wybór.Nauczyciele bez przygotowania, zero podejścia do dzieci.Jedynie uwagi i jedynki które nie skutkuja.Pani dyr.to osoba na nieodpowiednim stanowisku.Nie radząca spbie z trudnościami, które panują w tej szkole i nie jest osobą godną zaufania.Prosze na nią uważać bo z czym byście sie nie zwrócili zostanie wykorzystane przeciwko wam.Żałuję bardzo że moje dziecko straciło tam 2 lata.Pani od j.hiszpańskiego to jakaś pomyłka nie radzi sobie z młodzieżą.Pytam się gdzie to przygotowanie pedagiczne????!!!!Pani od matematyki młoda dziewczyna a nie reprezentuje sobą nic.Ta szkoła jest jedną wielką porażką.I setnej osobie powiem że robi krzywdę własnemu dziecku posyłając tam do szkoły.Moja sprawa trafi jeszcze do kuratorium.Niech sie dowiedzą co tak naprawdę dzieje się w tej szkole.A najwiarygodniejszą osobą, która tam chodziła będzie właśnie moje dziecko
Obserwuj wątek
    • Gość: plaskacz Re: Gimnazjum 72 IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.15, 21:01
      100/100
    • Gość: Wkrótce absolwentk Re: Gimnazjum 72 IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.16, 12:11
      A hiszpańskiego uczyła pani P. czy pani G.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka