Gość: ABC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 13:51 Ktore liceum lepsze: Hoffmanowa czy Zamoyski ? - nie tylko pod względem poziomu nauczania, ale także atmosfery.Prosze o argumenty za i przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: które liceum lepsze? IP: *.radio.com.pl 29.06.02, 14:18 Ja mam podobny problem. Wybieram pomiędzy mat-inf w Staszicu i w Czackim. O Staszicu co nieco już wiem, a jak jest w Czackim w tej klasie(mat-inf) z nauczaniem matematyki i fizyki ? Jak z językami obcymi (niem. i ang.)? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: które liceum lepsze? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 16:27 moze ktoś jednak wie cokolwiek o Hoffmanowej lub Zamoyskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: które liceum lepsze? IP: *.chello.pl 02.07.02, 15:16 Gość portalu: Basia napisał(a): > Ja mam podobny problem. Wybieram pomiędzy mat-inf w Staszicu i w Czackim. > O Staszicu co nieco już wiem, a jak jest w Czackim w tej klasie(mat-inf) z > nauczaniem matematyki i fizyki ? > Jak z językami obcymi (niem. i ang.)? > Proszę o pomoc. > Niemiecki na świetnym poziomie, angielski raczej kiepski. Matma i fizyka - bardzo dobra. Robią różne prezentacje itd. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś