Gość: monia IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 20:16 powinni napisac o tym w gazetach że gezaminy były takie trudne czyż nie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stepsa Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.06, 20:21 Uważam, że tak. Z tego, co mi wiadomo test mat-przyr sprawił problem 85% trzecioklasistów. Sądzę, że to duża część. Gazety- wspomóżcie załamanych, tych, którym te dwie godziny przekreśliły plany na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 20:24 właśnie rzóbmy coś żeby zaczeli pisac o tym w gazetach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.quest-net.pl 28.04.06, 14:50 i tak nikt nam niepomoże.Kogo wkońcu to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 20:33 gazeto wspomóż w tym roku było o wiele trudniej niz w tamtym czemy na to zasłużylismy powinno byc na takim samym poziomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.238.* 29.04.06, 10:59 nie mamy po co sie ludzic nikt nam tego nie powtorzy byl test i jush napisalismy byl bardzo trudny przykro mi - oni tak uwazaja mi tesh srednio poszlo i nie jestem zadowolona , ale nie bylo niczego zeby piac inaczej nie bylo przeciekow edc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artificial Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:36 NiOm Bo jA sIe woGuLe niE ucZyłam tYlKo słUchaŁam ToKiO HotEl i BloG 27 a TeRaZ niE wieM Co dAlEj :(:( <smutno> <płacze> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:38 A ja się uczyłam i co?! POLEGŁAM!!!!!!!!!! MIMO NAUKI I KUCIA! NIE TYDZIEŃ PRZED ALE PRZEZ 9 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artificial Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:41 Wiesz, kucie na blache nie zawsze przynosi porządany efekt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medeis to mogłaś się UCZYĆ a nie kuć - cóż, przykre IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokser Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 20:44 No i co z tego, że był trudny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:49 To nie było kucie na blache, a tego tak czy siak uczy polska szkoła. Ale ma się poprostu stres i zły dzień i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.04.06, 22:42 ..wtedy przychodzi Ci uslyszeć uzyskaną liczbę punktów której się wtydzisz, lub skaczesz z radości bo myślaleś że bedzie gorzej a jednak trafileś na milościwego egzaminatora!! moim zdaniem testy byly troche trudne, no ale cóż, narzekanie nam już nic nie da, po zawodach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyfytfc Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 20:51 ale był trudny porównajcie sobie w tamtym roku jaki był niesprawiadliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stepsa Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 20:56 Zapraszam na mój post. Dotyczy interwencji w tej sprawie. Pomysł może głupi, ale lepsze to niż siedzieć z założonymi rękami i czekać na cud, płacząc w poduszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:53 Kto płacze w poduszke ten płacze.......ja nie będe pisał jeszcze raz tego testu tylko dlatego, że około 1000 tłumoków nie potrafi policzyć pierwiastka z 81. Rycz w poduche ile wlecie...mam nadzieje, że sie nie odwodnisz I CO ZA DEBIL PISZE RAZ DUŻE RAZ MAŁE LITERY....TOKIO HOTEL PADŁ CHYBA NA MÓZG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka a mogę spytać co ci do da?? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.04.06, 23:02 pytanie retoryczne!! otóz nic to nie da, twoje prośby, interwencje i dzialania. trzeba się pogodzić ze swoim wynikiem, który jednak nie zawsze jest odzwierciedleniem wiedzy! czy nie uważasz że skoro tak dużo osób ten test oblalo to szkoly obniżą progi?? nie tragizujcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:56 Myslę,że egzaminy nie były takie trudne.Zarówno human jak i matematyczny były dosć proste.Chciaż w porównaniu do testów z poprzednich lat były dosyć trudne.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:57 Nie przesadzajcie. Co by było gdby każdy chciał pisać testy od nowa? Pozwolą wam pisać jeszcze raz, znowu się wam nie spodoba i co, potem znowu będziecie chcieli poprawiać? No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 21:19 A co by było, gdyby test był bardzo prosty i dużo osób miałoby maksa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 21:26 Wtedy byłoby równie trudno się dostać jak przy trudnym teście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 21:28 Ale te dzieciaki są głupkowate. Myślą, że gdyby test był łatwiejszy, to łatwiej byłoby się dostać do liceum. Żal dupe ściska jak się ich czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medeis to nie testy były trudne tylko wy jesteście TĘPI IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:56 :] Odpowiedz Link Zgłoś
templario Re: to nie testy były trudne tylko wy jesteście T 28.04.06, 14:57 Dokładnie to co wyżej, ludzie twierdzenia Pitagorasa i Talesa nie znacie? Nie wiecie ile to pierwiastek z 81, czy może średniej liczby aut nie mogliście policzyć? No jeśli tak to życzę powodzenia, bo takie zadania to ma już mój brat w 5 klasie podstawówki. A teraz jeszcze piep... żeby powtarzać, żeby do gazet to dać, że przecie był i wogóle, a poszło wam źle dlatego że jesteście "tępi"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: to nie testy były trudne tylko wy jesteście T IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.04.06, 22:45 wiesz kolego, na twoim miejscu powstrzymalabym się od takich komentarzy, a nuż tobie się noga poślizgnie i wylądujesz na przyslowiowym lodzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:33 Gazeto wspomóż nas! Nazywam się Monika, mam 16 lat i nie mam mózgu! Do tego piszę na zmianę duże i małe litery i nadużywam wykrzykników co WCALE nikogo nie wku..a i WCALE nie wygląda ch..owo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeLeGdIl Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:36 NiE nO zArTuJeSz ChYbA kOlEgO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.04.06, 01:00 a co za różnica: TRUDNE, CZY ŁATWE?? Były jednakowe w całej Polsce, czyli wyniki powinny być porównywalne. Jeżeli były trudne, to bedzie mało "maxów" i tyle. Niżsaz bedzie średnai punktów. I komu to ma przeszkadzać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freem Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:41 Zgadzam sie z miom poprzednikiem, jesli kazdemu z nas poszlo kiepsko, to po prostu zmniejsza sie progi punktowe w szkolach, wiec to nie jest zadna roznica czy test byl trudny, czy nie. Wazne ze jednakowy w calej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:44 Właśnie dopiero kiedy test jest trudny mozna naprawde ocenic inteligencje/ wiadomości uczniów. Jakby był łatwy, byłoby się trudniej dostac do szkół, nie kumacie tego ? (z resztą ten test był łatwy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:50 To trzeba być tłumokiem, żeby nie napisać tego testu...powtarzać, jeszcze raz pisać?? Wypchajcie sie! Czy was przypadkiem nie popie..........?? A po co o tym pisać w gazecie????? Jak było dla was trudne to już przepadło.... Odpowiedz Link Zgłoś
karola_802 Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.04.06, 17:00 Z pewnościa gazeta nam nie pomoże. Czytaliscie moze cfo napisali dzisiaj? ,, Test był trudny ale do rozwiązaqnia-komentują trzecioklasiści'' i takie tam inne. Na pewno nie wspominali o popie..nych zadaniach, zbyt małym czaasem n arozwiązania zadań. Był do zrobienia. zgadzam sie ale nie w 120 min. Przeciez to były z4 albo 5 prac klasowych po 45 min każda. Gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:07 Czasu było na styk!!!! Akurat rzeby rozwiązać wszystkie zadania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajer Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 17:11 jeszcze co do tego co karola napisala: kobieto, ty w ogole kiedykolwiek wlaczylas swoj mozg do pracy ???? jesli ten test to byly cztery prace klasowe po 45 minut to jestem ciekaw czemu ja to napisalem wszystko w 50 :) to jest chore, przeciez z kazdej takiej pracy klasowej bylo najwyzej jedno, dwa zadania a zamkniete zajmuja po pol minuty kazde (max), zanim cos napisz zastanow sie ;) siema maniek, sie pytosz tej jasne ze jade, tramwajem na pociag <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:14 Dokładnie...potwierdzam :] Tak jak Ewelina i Agnieszka <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajer Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 17:24 dokladnie jak te dwie wyjeb***te suczki :P nie ma to jak dobrze sie rozerwac po tak banalnym sprawdzianie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajer Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 17:03 jak ten test byl trudny to krowa jest latajaca ryba w czerwono-biala szachownice ;) nie wiem co za kiep mogl wymyslic cos takiego zeby w gazetach pisac o tym ze najprostsze testy jakie na oczy widzialem mialy byc trudne, po prostu mam z was taki polew ze nie wiem czy sie nie odwodnie sikajac ze smiechu po prostu zal mi czytac tych komentow, jak nie macie mozgu to idzcie do frankensteina i niech wam zrobi transplantacje od myszy bo nawet one maja wiecej szarych komorek od tych ktorzy sadza ze ten latwiutki sprawdzianik byl zaje***cie trudny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:05 DOKŁADNIE!!!!!!! Bajer??? JEDZIESZ NA RAJD W KOŃCU????? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artificial Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:50 Niech zgadnę... w szkole wołają na ciebie Mistrz Żartu Słownego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 28.04.06, 21:55 gazeto pomóż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 28.04.06, 23:21 Bajer>>>>>>>>>to idz sie wyszczyj i nie pieprz,ze byl latwy i do rozwiazania w 50 minut pierdoly gadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 00:10 Zapewniam, że nie mówi pierduł bo wyszedł po godzinie i ma 47 Odpowiedz Link Zgłoś