Dodaj do ulubionych

GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 20:16
powinni napisac o tym w gazetach że gezaminy były takie trudne czyż nie?!
Obserwuj wątek
    • stepsa Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.06, 20:21
      Uważam, że tak. Z tego, co mi wiadomo test mat-przyr sprawił problem 85%
      trzecioklasistów. Sądzę, że to duża część. Gazety- wspomóżcie załamanych, tych,
      którym te dwie godziny przekreśliły plany na całe życie.
      • Gość: monia Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 20:24
        właśnie rzóbmy coś żeby zaczeli pisac o tym w
        gazetach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: iii Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.quest-net.pl 28.04.06, 14:50
        i tak nikt nam niepomoże.Kogo wkońcu to obchodzi...
    • Gość: kate Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 20:33
      gazeto wspomóż w tym roku było o wiele trudniej niz w tamtym czemy na to
      zasłużylismy powinno byc na takim samym poziomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: blanka Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.238.* 29.04.06, 10:59
        nie mamy po co sie ludzic nikt nam tego nie powtorzy byl test i jush napisalismy byl bardzo trudny przykro mi - oni tak uwazaja mi tesh srednio poszlo i nie jestem zadowolona , ale nie bylo niczego zeby piac inaczej nie bylo przeciekow edc
    • Gość: artificial Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:36
      NiOm Bo jA sIe woGuLe niE ucZyłam tYlKo słUchaŁam ToKiO HotEl i BloG 27 a TeRaZ
      niE wieM Co dAlEj :(:( <smutno> <płacze>
      • Gość: kuk Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:38
        A ja się uczyłam i co?!
        POLEGŁAM!!!!!!!!!!
        MIMO NAUKI I KUCIA!
        NIE TYDZIEŃ PRZED ALE PRZEZ 9 lat!
        • Gość: artificial Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:41
          Wiesz, kucie na blache nie zawsze przynosi porządany efekt...
        • Gość: medeis to mogłaś się UCZYĆ a nie kuć - cóż, przykre IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:58
    • Gość: bokser Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 20:44
      No i co z tego, że był trudny?
      • Gość: kuk Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:49
        To nie było kucie na blache, a tego tak czy siak uczy polska szkoła.
        Ale ma się poprostu stres i zły dzień i co wtedy?
        • Gość: olka Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.04.06, 22:42
          ..wtedy przychodzi Ci uslyszeć uzyskaną liczbę punktów której się wtydzisz, lub
          skaczesz z radości bo myślaleś że bedzie gorzej a jednak trafileś na
          milościwego egzaminatora!! moim zdaniem testy byly troche trudne, no ale cóż,
          narzekanie nam już nic nie da, po zawodach!!
    • Gość: gyfytfc Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 27.04.06, 20:51
      ale był trudny porównajcie sobie w tamtym roku jaki był niesprawiadliwe
    • Gość: stepsa Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.06, 20:56
      Zapraszam na mój post. Dotyczy interwencji w tej sprawie. Pomysł może głupi,
      ale lepsze to niż siedzieć z założonymi rękami i czekać na cud, płacząc w
      poduszkę.
      • Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:53
        Kto płacze w poduszke ten płacze.......ja nie będe pisał jeszcze raz tego testu
        tylko dlatego, że około 1000 tłumoków nie potrafi policzyć pierwiastka z 81.

Rycz w poduche ile wlecie...mam nadzieje, że sie nie odwodnisz

I CO ZA DEBIL PISZE RAZ DUŻE RAZ MAŁE LITERY....TOKIO HOTEL PADŁ CHYBA NA MÓZG
      • Gość: olka a mogę spytać co ci do da?? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.04.06, 23:02
        pytanie retoryczne!! otóz nic to nie da, twoje prośby, interwencje i dzialania.
        trzeba się pogodzić ze swoim wynikiem, który jednak nie zawsze jest
        odzwierciedleniem wiedzy! czy nie uważasz że skoro tak dużo osób ten test
        oblalo to szkoly obniżą progi?? nie tragizujcie!!
    • Gość: Ania Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:56
      Myslę,że egzaminy nie były takie trudne.Zarówno human jak i matematyczny były
      dosć proste.Chciaż w porównaniu do testów z poprzednich lat były dosyć
      trudne.Pozdrawiam.
    • Gość: ja Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:57
      Nie przesadzajcie. Co by było gdby każdy chciał pisać testy od nowa? Pozwolą
      wam pisać jeszcze raz, znowu się wam nie spodoba i co, potem znowu będziecie
      chcieli poprawiać? No comments.
    • Gość: viola Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 21:19
      A co by było, gdyby test był bardzo prosty i dużo osób miałoby maksa?
      • Gość: myślący Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 21:26
        Wtedy byłoby równie trudno się dostać jak przy trudnym teście.
        • Gość: macho Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 21:28
          Ale te dzieciaki są głupkowate. Myślą, że gdyby test był łatwiejszy, to łatwiej
          byłoby się dostać do liceum. Żal dupe ściska jak się ich czyta.

• Gość: medeis to nie testy były trudne tylko wy jesteście TĘPI IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:56
      :]
      • templario Re: to nie testy były trudne tylko wy jesteście T 28.04.06, 14:57
        Dokładnie to co wyżej, ludzie twierdzenia Pitagorasa i Talesa nie znacie? Nie wiecie ile to pierwiastek z 81, czy może średniej liczby aut nie mogliście policzyć? No jeśli tak to życzę powodzenia, bo takie zadania to ma już mój brat w 5 klasie podstawówki. A teraz jeszcze piep... żeby powtarzać, żeby do gazet to dać, że przecie był i wogóle, a poszło wam źle dlatego że jesteście "tępi"!
      • Gość: olka Re: to nie testy były trudne tylko wy jesteście T IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.04.06, 22:45
        wiesz kolego, na twoim miejscu powstrzymalabym się od takich komentarzy, a nuż
        tobie się noga poślizgnie i wylądujesz na przyslowiowym lodzie;)
    • Gość: pit Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:33
      Gazeto wspomóż nas! Nazywam się Monika, mam 16 lat i nie mam mózgu! Do tego
      piszę na zmianę duże i małe litery i nadużywam wykrzykników co WCALE nikogo nie
      wku..a i WCALE nie wygląda ch..owo.
      • Gość: BeLeGdIl Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:36
        NiE nO zArTuJeSz ChYbA kOlEgO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • pan.nikt Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.04.06, 01:00
      a co za różnica: TRUDNE, CZY ŁATWE??
      Były jednakowe w całej Polsce, czyli wyniki powinny być porównywalne.
      Jeżeli były trudne, to bedzie mało "maxów" i tyle.
      Niżsaz bedzie średnai punktów.
      I komu to ma przeszkadzać??
      • Gość: Freem Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:41
        Zgadzam sie z miom poprzednikiem, jesli kazdemu z nas poszlo kiepsko, to po
        prostu zmniejsza sie progi punktowe w szkolach, wiec to nie jest zadna roznica
        czy test byl trudny, czy nie. Wazne ze jednakowy w calej Polsce
        • Gość: kokos Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:44

Właśnie dopiero kiedy test jest trudny mozna naprawde ocenic inteligencje/ wiadomości uczniów. Jakby był łatwy, byłoby się trudniej dostac do szkół, nie kumacie tego ?

(z resztą ten test był łatwy)

• Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:50
      To trzeba być tłumokiem, żeby nie napisać tego testu...powtarzać, jeszcze raz
      pisać??

Wypchajcie sie!

Czy was przypadkiem nie popie..........??

A po co o tym pisać w gazecie?????
      Jak było dla was trudne to już przepadło....
      • karola_802 Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.04.06, 17:00
        Z pewnościa gazeta nam nie pomoże. Czytaliscie moze cfo napisali dzisiaj?
        ,, Test był trudny ale do rozwiązaqnia-komentują trzecioklasiści'' i takie tam
        inne. Na pewno nie wspominali o popie..nych zadaniach, zbyt małym czaasem n
        arozwiązania zadań. Był do zrobienia. zgadzam sie ale nie w 120 min. Przeciez
        to były z4 albo 5 prac klasowych po 45 min każda. Gdzie tu logika?
        • Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:07
          Czasu było na styk!!!! Akurat rzeby rozwiązać wszystkie zadania
        • Gość: bajer Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 17:11
          jeszcze co do tego co karola napisala: kobieto, ty w ogole kiedykolwiek
          wlaczylas swoj mozg do pracy ???? jesli ten test to byly cztery prace klasowe
          po 45 minut to jestem ciekaw czemu ja to napisalem wszystko w 50 :) to jest
          chore, przeciez z kazdej takiej pracy klasowej bylo najwyzej jedno, dwa zadania
          a zamkniete zajmuja po pol minuty kazde (max), zanim cos napisz zastanow sie ;)

siema maniek, sie pytosz tej jasne ze jade, tramwajem na pociag <lol>
          • Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:14
            Dokładnie...potwierdzam :]

Tak jak Ewelina i Agnieszka <lol>
            • Gość: bajer Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 17:24
              dokladnie jak te dwie wyjeb***te suczki :P
              nie ma to jak dobrze sie rozerwac po tak banalnym sprawdzianie :D
    • Gość: bajer Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.06, 17:03
      jak ten test byl trudny to krowa jest latajaca ryba w czerwono-biala szachownice ;)
      nie wiem co za kiep mogl wymyslic cos takiego zeby w gazetach pisac o tym ze
      najprostsze testy jakie na oczy widzialem mialy byc trudne, po prostu mam z was
      taki polew ze nie wiem czy sie nie odwodnie sikajac ze smiechu

po prostu zal mi czytac tych komentow, jak nie macie mozgu to idzcie do
      frankensteina i niech wam zrobi transplantacje od myszy bo nawet one maja wiecej
      szarych komorek od tych ktorzy sadza ze ten latwiutki sprawdzianik byl
      zaje***cie trudny !!!
      • Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 17:05
        DOKŁADNIE!!!!!!!

Bajer??? JEDZIESZ NA RAJD W KOŃCU????? LOL
      • Gość: artificial Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:50
        Niech zgadnę... w szkole wołają na ciebie Mistrz Żartu Słownego?
    • Gość: an Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 28.04.06, 21:55
      gazeto pomóż
      • Gość: mamuska Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 28.04.06, 23:21
        Bajer>>>>>>>>>to idz sie wyszczyj i nie pieprz,ze byl latwy i do rozwiazania w
        50 minut pierdoly gadasz!
        • Gość: Manik Re: GaZeTo WsPoMóŻ NaS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 00:10
          Zapewniam, że nie mówi pierduł bo wyszedł po godzinie i ma 47
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka