Dodaj do ulubionych

prozba do egzaminatorów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:20
mam wielka prozbe do osob ktore beda sprawdzac te testy...nie czepiajcie sie
jakies niewielkich i drobnych szczegołow...bo jak wy nam jeszcze
dowalicie...bo chyba kazdy zauwazył ze test był nieziemsko trudny....wielkie
pozdrowienia dla wszystkich egzaminatorów
Obserwuj wątek
    • Gość: Belegdil Re: prozba do egzaminatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:21
      Tak tak jasne. A ja jestem z kielc, mam kod a22 i chce 50 punktow. Taaaaaaaaa =D
    • Gość: //// Re: prozba do egzaminatorów IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 27.04.06, 23:21
      malutka egzamin byl jednakowy dla wszystkich tym bardziej egzaminatorow
      obowiazuje obiektywizm
      • Gość: ja Re: prozba do egzaminatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:50
        niestety z tego co wiem, egzaminatrzy nie zawsze mają jednakowe poglądy...
        słyszałem, że na wschodzie Polski prędzej przyznają ci punkt niż na zachodzie,
        np. w Wlkp., gdzie bardziej trzymają się klucza... wiem, że to nie jest istotne
        jeśli chodzi o dostaniu się do szkół, bo nikt z zachodu nie idzie do szkoły na
        wschodzie i na odwrót, ale jestem pewien, że wpływa to na ogólną średnią
        wyników, nie dziwcie się, że województwa wschodnie mają potem wyższe średnie od
        zachodnich!
    • latajacy-rosomak Re: prozba do egzaminatorów 28.04.06, 13:14
      a co to egzaminatorów obchodzi, puknij sie dziecko w ten swój wypchany (chyba!)
      trocinami łeb. Masz do sprawdzenia kilkadziesiąt testów, robisz swoje i cała
      reszta co zwisa i powiewa. :))))
      • Gość: monika Re: prozba do egzaminatorów IP: *.futuro.kielce.msk.pl 28.04.06, 13:15
        moje egzaminy beda srpawdzane w łodzi:)
        halo łódź :P!!!!!
        pozdro dla waszych egzaminatorów :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka