Gość: jachetek IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.01.08, 10:10 Chcę zdawać do gimnzajum batorego. Proszę o opinie o szkole, o egzaminach, na co warto zwrócić uwagę, ogólnie czy polecacie tą szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roberto Re: Gimnzjum Batorego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 13:25 wysoko mierzysz,ale to dobrze. 1.musisz zdać test predyspozycji do języków obcych, bardzo trudny, to troszke polskiegi i sztucznego języka, w ubiegłym roku w batorym zaliczało go 100 pkt, w innych gimnazjach dwujęzycznych mniej punktów wystraczyło. 2.musisz w sumie uzbierac minimum 79 pkt z ocen na swiadectwie, egzaminu po 6 klasie i olimpiad. szczegółowe dane 62.121.68.23/strona/Rekrutacja/2007/gimnazjum/regulamin na stronie www.batory.edu.pl 3.wtedy staniesz w naszym gronie Batoraków, zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
jachetek Re: Gimnzjum Batorego 01.02.08, 10:53 Dziękuję za odpowiedź ale chodzi mi bardziej o atmosferę panującą w sazkole, różne sa bowiem wypowiedzi że wyścig szczurów, gnijenie uczniów, gorszy poziom niż kiedyś itd. Stając więc do walki chcę wiedzieć że dobrze wybralam. Napisz proszę czy jesteś zadowolony, jakie są relacje między ucznbiami, uczniami a nauczycielami - wiesz o co chodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Gimnzjum Batorego IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.08, 21:51 Atmosfera między uczniami super.;-) nauczyciele to nie molit, sa otwarci na młodziez i zamknięci. Wyścig szczurów, to tak juz popularne słowo, okreslamy nim wszytsko. faktem jest , że poprzeczka w batorym zawieszona jest znacznie wyżej. jedyne gimnazjum w Warszawie bez klas rejonowych. Dostaja sie tylko najlepsi z najlepszych, a co za tym idzie poziom bardzo wysoki, ale potem jest łatwiej, widąc róznice w liceum, gdzie dołącza młodziez z innych szkół, bardzo zdolna tez, ale pocżatki ma stressujące.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Gimnzjum Batorego IP: 78.129.167.* 21.04.08, 17:07 świetna szkoła Odpowiedz Link Zgłoś