Dodaj do ulubionych

ołówek ;-/

IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 06.05.05, 16:44
potrzebuję fachowej rady- czy jeżeli posługiwałam się ołówkiem na egzaminie
ale wszystkie odpowiedzi i list oraz ogłoszenie były pisane długopisem czy
zostanie mi zalicznony egzamin?? proszę o odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: pl Re: ołówek ;-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:49
      ja robiłem tak samo. nie masz czym się martwić. poprostu to co jest napisane
      ołówkiem nie podlega ocenie :)

Pozdrawiam
      • Gość: maturzystka Re: ołówek ;-/ IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 06.05.05, 16:53
        ech... sama już nie wiem krązą rózne opinie na temat tego ołówka:-/ ale dziex
        trochę lepiej się czuję ;-)
      • Gość: binka Re: ołówek ;-/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:54
        no własnie ja też tak zrobiłam:( jeśli naprawdę nie jest to problemem to kamień
        z serca
        • Gość: binka Re: ołówek ;-/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:55
          a co na to CKE? wie ktoś?
          • Gość: jok sprawdzają przecież kartę odpowiedzi!!! IP: 80.51.250.* 06.05.05, 18:02
            sprawdzają przecież kartę odpowiedzi, a na arkuszu chyba nawet nie trzeba było zaznaczać, jeżeli na karcie odp zaznaczaliście czernym długopisem to przecież nikt się nie będzie czepiał, a nawet nikomu NIE BĘDZIE SIĘ CHCIAŁO ZAGLĄDAĆ DO ŚRODKA!!!
    • Gość: lan$$$$$ Re: ołówek ;-/ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.05.05, 17:29
      to chyba sie licza tylko te odpowiedzi co są w karcie odpowiedzi bo po to
      trzeba było zamalowywać te kwadraciki żeby mógł to komputer sprawdzić, nikt
      twojego arkusz prócz pracy pisemnych i zadań otwartych przeglądać raczej nie
      będzie
      • Gość: Maturzystka Re: ołówek ;-/ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 17:41
        Ja tez tak zrobilam,tzn dzis na ang w arkuszach zaznaczalam sobie odpowiedzi
        olowkiem,podkreslaalm sobie tez niektore zdania w tekscie,ale juz list i odp na
        karcie ocen wpisalam czarnym dlugopisem.O to nie musimy sie martwic,nie maja
        prawa uniewaznic nam egzaminu.
    • Gość: Ania Re: ołówek ;-/ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 17:47
      a czy ktos dzwonil w tej sprawie do Oke?Napiszcie,please,bo tez sie denerwuje.
      • marta_kuzminska Re: ołówek ;-/ 06.05.05, 18:05
        ja dzwoniłam do OKE i powiedzieli ze oceniaja tylko to co jest w karcie
        odpiwiedzi... chyba ze bedziecie sie odwoływac to co jest ołówkiem nie bedzie
        argumentem!!! Oliwka
    • Gość: Annia Re: ołówek ;-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:13
      Ja tez pisalam olowkiem po arkuszu!;( texty uzytkowe i kratki na karcie
      odpowiedzi pisalam czarnym dlugopisem. ale po arkuszu kreslilam olowkiem,a
      odpowiedzi nawet mam pozaznaczane inaczej na karcie odp. Nie martw sie
      Maturzysztko!:) jest nas wiecej. Tylko zeby to przeszlo.
      • Gość: maturzystka Re: ołówek ;-/ IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 06.05.05, 20:06
        czyli ogólnie : " ole ole ole nie damy się'' ;-)
        • Gość: LUDZIE Re: ołówek ;-/ IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 06.05.05, 20:26
          ludzie, nikogo nie obchodzi co zescie tam sobie popisali na tym arkuszu - liczy
          sie jedynie KARTA ODPOWIEDZI !! i oczywiscie te miejsca gdzie np. jest
          wypracowanie czy krotki tekst uzytkowy, ja se mazalem, kreslilem, rysowalem
          krzywe logarytmiczne na arkuszu i nikt tego nie bedzie ogladal nawet :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka