Dodaj do ulubionych

Veronique Rosati

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:59
Właśnie mnie oświeciło, ze Wera Rosati jest strasznie podobna z wyglądu do
żony Davida Beckhama, ale to kubek w kubek! Ta druga jest jakieś 15 lat
starsza, ale przy Werze wygląda jak jej młodsza siostra :). Szkoda, że
Kolanko nie gra w gałę, bo mielibyśmy polskich Beckhamów, a tak tylko Doda i
Radziu :).
Obserwuj wątek
    • Gość: Sikorka Re: Veronique Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:04
      Ciekawe czy Victoria B. też się ubiera na stadionach tudzież budach żelaznych?
      • lezka_z_posen Re: Veronique Rosati 23.02.05, 20:05
        a propos Victorii-czy juz nastąpiło rozwiązanie??
        • Gość: anka Re: Veronique Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:06
          A owszem, urodził się syn, chyba Beckham chce sobie zrobić własną drużynę
          piłkarską :).
          • lezka_z_posen Re: Veronique Rosati 23.02.05, 20:08
            o-to romeo ma brata:)imie równie romantyczne??
            • Gość: anka Re: Veronique Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:12
              W tv mówili, że chłopak otrzyma imię Cruz. To i tak dobrze, bo gdzieś czytałam,
              że Victoria chce nazwać syna tak jak nazywa się ulubione piwo jej męża. Chyba,
              że to piwo nazywa się Cruz... Wyobrażacie sobie w Polsce nazwać syna Żywiec a
              córkę np. Warka Strong :)))?
              • lezka_z_posen Re: Veronique Rosati 23.02.05, 20:14
                Gość portalu: anka napisał(a):

> W tv mówili, że chłopak otrzyma imię Cruz. To i tak dobrze, bo gdzieś
                czytałam,
                >
                > że Victoria chce nazwać syna tak jak nazywa się ulubione piwo jej męża.
                Chyba,
                > że to piwo nazywa się Cruz... Wyobrażacie sobie w Polsce nazwać syna Żywiec a
                > córkę np. Warka Strong :)))?

w Polsce to normalne-imię Lech dla syna nikogo nie bulwersuje;)
                zreszta po tym,jak Gwyneth P.nazwała córeczke Jabłko juz mnie raczej nic nie
                zdziwi:)
            • Gość: Sikorka Re: Veronique Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:13
              A kolejna winorośl ma wdzięczne imię Crus.Victa jest wkurzona bo nie będzie
              miał kto po niej ciuchów donaszać i już myśli o kolejnym bejbi pci kobiecej.
    • Gość: Duncan Re: Veronique Rosati IP: *.cafekontakt.pl 23.02.05, 20:10
      No faktycznie panna Rosati jest bardzo podobna do Beckhamowej. Jak dwie krople
      wody. Tak samo jak Jerzy Urban jest podobny do Condoleezy Rice.
      • Gość: anka Re: Veronique Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:14
        Eee tam, są podobne :).
        • Gość: Duncan Re: Veronique Rosati IP: *.cafekontakt.pl 23.02.05, 20:16
          OK. Niech Ci będzie, że są :)
        • lezka_z_posen Re: Veronique Rosati 23.02.05, 20:17
          no bez jaj-ja podobieństwa nie widze za grosz;)
          no chyba,że o jakieś szczegóły budowy anatomicznej chodzi,których gołym okiem
          nie widać;)
          • Gość: anka Re: Veronique Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:25
            Nie wiem, może mam przywidzenia, ale tak z rysów twarzy to mi się kojarzą :).
            Poza tym widzę jeszcze jedno podobieństwo - obie mają zadatki na bardzo ładne
            kobiety, ale za bardzo kombinują z wyglądem.
            • lezka_z_posen Re: Veronique Rosati 23.02.05, 20:31
              Ty widzisz,Duncan widzi-cos w tym musi byc;)
              • Gość: Duncan Re: Veronique Rosati IP: *.cafekontakt.pl 23.02.05, 20:32
                Ja widzę podobieństwo, ale na pewno nie tak duże jak Urbana do Condoleezy
                • lezka_z_posen Re: Veronique Rosati 23.02.05, 20:36
                  Gość portalu: Duncan napisał(a):

> Ja widzę podobieństwo, ale na pewno nie tak duże jak Urbana do Condoleezy

akurat podobieństwa Jurasa do Condoleezy nie trzeba dyskutować-jest oczywiste;)
                  chocby karnacja- identyczna:)
            • Gość: Duncan Re: Veronique Rosati IP: *.cafekontakt.pl 23.02.05, 20:31
              zadatki zadatkami, a wygląd wyglądem

... a sprawiedliwość musi być po naszej stronie
      • cockerofil Re: Veronique Rosati 24.02.05, 11:05
        Gość portalu: Duncan napisał(a):

> No faktycznie panna Rosati jest bardzo podobna do Beckhamowej. Jak dwie krople
        > wody. Tak samo jak Jerzy Urban jest podobny do Condoleezy Rice.

Condoleezza Rice, Dunkanie
    • Gość: Sikorka Re: Veronique Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:31
      Do ilu lat ma się zadatek na bardzo ładną kobietę to może się jeszcze załapię?
      • lezka_z_posen Re: Veronique Rosati 23.02.05, 20:32
        Gość portalu: Sikorka napisał(a):

> Do ilu lat ma się zadatek na bardzo ładną kobietę to może się jeszcze załapię?

do 96-załapiesz się,śpij bez stresu:)
      • Gość: Duncan Re: Veronique Rosati IP: *.cafekontakt.pl 23.02.05, 20:34
        Zadatek na ładną kobietę można mieć długo, ale być kobietą z ładnym zadkiem to
        już nie takie proste.
        • lezka_z_posen Re: Veronique Rosati 23.02.05, 20:41
          tylko niestety weronka narzeka na włoskie korzenie-ciemny tapir(a twierdzi,że
          jako blond lala miałaby łatwiej filmowy świat zawojować),ciemna cera.a wiadomo
          jak to jest z italiankami,czy w ogole kobietami z południa-starzeja sie
          szybciej niz koleżanki,gdzie słońce tak mocno nie grzeje.więc zadatki na długo
          nie starczą;)
      • Gość: anka Re: Veronique Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:41
        A co do tego ma wiek :). Mi chodziło o przesolaryzowanie, przetapetowanie i w
        przypadku koleżanki z Anglii - przesadzanie z operacjami plastycznymi.
    • Gość: Sikorka Re: Veronique Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:38
      Odetknęłam, bo cóś mi się wydaje,że zadatków u mnie moc a i zadek ma zadatek!
      • Gość: pixi-dixi Re: Veronique Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:55
        cholera, leży wam ta Vera Rosati na wątrobie, oj leży!
        • boa.dupczyciel Re: Veronique Rosati 24.02.05, 11:39

Dziwia mnie jej kurze zmarszczki i kilogram pudru na fejsie, wczoraj widzialem
          jak sie bryndzowala ze swoim przydoopasem w MjM.
          • wildorchid Re: Veronique Rosati 24.02.05, 12:07
            no z ta roznica wieku to przegielas-Victoria ma jakies 30/31 lat wiec jest od
            Rosati najwyzej z 9 lat starsza a nie 15.
            co do fejsu-obie mi sie nie podobaja ale chyba wole Werke.Victoria z ta
            wychudzona buzia i figura plus silikony jest jakas taka dziwaczna.
            btw co wy tak z ta Rosati?ktos tu ja w kolko lansuje czy jak:))?
    • justka7 pojawiła się w "Samym Życiu" 15.03.05, 13:41
      SUUPERAKTORKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka