magdawaw1 18.06.08, 19:54 dla tych co się nie mogą doczekać 1 września :-) www.dailymotion.com/video/x5tknt_prison-break-season-4-tv-promo-poli_shortfilms Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: pierwszy trailer 19.06.08, 07:39 A Majkel nieustająco szepcze ;) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: pierwszy trailer 19.06.08, 15:48 Bo on taki tajemniczy jest :PP. A poza tym wszyscy wiedzą, że prawdziwy mściciel szepcze :P:D. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: pierwszy trailer 19.06.08, 23:05 A może on ma jakieś gardłowe problemy, może ma chroniczne zapalenie krtani i stąd te szepty? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: pierwszy trailer 20.06.08, 22:16 No przeciez musi ktos szeptac! W Loscie szepcze Sawyer, a wlasciwie to stęka :) Ale zobaczcie, jaki profil psychologiczny Michaela! Pod wplywem przejsc z dobrodusznego zoltodzioba zmienia sie w zimnokrwistego zabojce :P Az strach sie bac co bedzie potem ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: drugi: 30.06.08, 15:25 jak napisali w popcornerze w 4 sezonie wraca Kellerman Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: drugi: 30.06.08, 20:05 Chyba nie, bo w błąd wprowadziła wszystkich strona z błędnym podpisem pod zdjęciem z planu: presstelegram.mycapture.com/mycapture/enlarge.asp?image=19467683&event=546779&CategoryID=0 Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Trzeci 04.07.08, 20:18 www.dailymotion.com/video/x60jbj_prison-break-new-promo_creation Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen podpis pod zdjęciem 04.07.08, 23:12 A propos tego podpisu pod zdjęciem, to właśnie przyszedł mi do głowy straszny pomysł - może Kellerman zmartwychwstanie (co mimo oczywistej absurdalności pomysłu zyskałoby moją aprobatę), ale powiedzą, że wskutek obrażeń musiał przejść skomplikowane operacje plastyczne i teraz wygląda tak jak na zdjęciu! A na to to już się NIE ZGADZAM! ------------------------------------ "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 pierwsze wspólne zdjęcie 17.07.08, 18:44 kellermana faktycznie nie ożywili - może poczekają do następnego sezonu;-) pierwsze wspólne zdjęcie 4 sezonu - t-bag tak nobliwie wygląda... www.wmiller.4fans.net/photos/displayimage.php?album=395&pos=0 Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 i kolejne promo z sarą 17.07.08, 18:58 www.dailymotion.com/video/x65626_prison-break-new-promo-wentworth-mi_tech Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: i kolejne promo z sarą 17.07.08, 20:25 A tego jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: pierwsze wspólne zdjęcie 17.07.08, 19:55 o ludzie, to wspólne zdjęcie jest TRAGICZNE!!! Wyglądają jak banda androidów, szczególnie Susan B. vel Gretchen i Sucre. I Bellick też będzie w tej serii? brrr... już czuję, jako bosko będzie oglądać 4. sezon Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: pierwsze wspólne zdjęcie 18.07.08, 01:55 magda.evie.zoe napisała: > o ludzie, to wspólne zdjęcie jest TRAGICZNE!!! Wyglądają jak banda > androidów, szczególnie Susan B. vel Gretchen i Sucre. I Bellick też > będzie w tej serii? I w dodatku Michael ma oczy jak ufok bleee :P ;) Co do Bradzia to ja tam go lubię, więc jego obecność nie przeszkadza mi tak bardzo ;P ;D Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 kolejny trailer 22.07.08, 20:46 www.dailymotion.com/video/x67fbr_prison-break-season-4-trailer-new_people Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 i kolejny trailer 22.07.08, 20:53 spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/2008/07/gang-is-back-promo.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: i kolejny trailer 22.07.08, 22:48 W tym ostatnim trailerze jest napisane na końcu TWO HOUR PREMIERE!! :o Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: i kolejny trailer 22.07.08, 23:17 Oj Majki zagotował się ze złości ;D Ciekawe czy w końcu kogoś naprawdę kropnie czy jak zwykle zwycięży w nim jasna strona mocy??? ;P ;D Czy ja dobrze widzę, że tam w tle Teoś zabawia się z tą zakonnicą??? <hihihi> Baaaaaaaaaardzo nieładnie ;P ;D Jakoś nie wypatrzyłam Bradzia <buuuuu>. Ale pocieszam się tym, że pewnie obrazki za szybko migały ;P ;> ;D Ogólnie wygląda na to, że będzie się sporo działo <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: i kolejny trailer 23.07.08, 00:05 A to nie Majki tam gdzieś mignął w charakterze snajpera? Taka półsekundowa migawka i nie widziałam dobrze, kto to stoi, tak jakby na jakimś dachu i z giwerą;))) Zrobiłam sobie stop klatkę, ale widzę tylko ciemne włosy ledwie odrośnięte i jakby trochę popołudniowego zarostu, a tak to cała reszta zasłonięta rzeczoną giwerą. -------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: i kolejny trailer 23.07.08, 01:08 Wydaje mi się, że z giwerą stoi czarnoskóry gość z pierwszego trailera (ten w matriksowych okularkach przeciwsłonecznych ;P ;D). Facet chyba ma jakiś fetysz na broń, bo w pierwszym zwiastunie mierzy z colta, a w drugim z wiadomej giwery <hihihi>. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: i kolejny trailer 23.07.08, 09:28 Szkoda, szkoda, już myślałam, że Majki się stanie zimnokrwistym zabójcą! ------------------------------ "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: i kolejny trailer 23.07.08, 16:58 jakoś tam myślałam, że się bardziej zdenerwuje na Gretchen. A może tylko tak spokojnie wygląda. Ech nie moge się jednak doczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia następne promo + zdjęcia 15.08.08, 11:27 justjared.buzznet.com/2008/08/14/prison-break-season-4-promos/ Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: następne promo + zdjęcia 15.08.08, 14:01 A już miałam nadzieję, że w czwartym sezonie Majki zacznie używać pięści, a Linc mózgu. Jak widać na próżno :(((((( -------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś