Gość: Artur IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 11:55 .......twoje ataki, wydaja mnie chwytem w kloset. tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kretacz proponuje przerobic ten watek 16.11.02, 11:57 zamiast wyklocania sie z arturkiem, na ksiege pamiatkowa, kto uwaza ze artur jest glupi, zeby nie powiedziec tepy, niechaj sie wpisuje. pozdrawiam kretacz-anglik kto z was wreszcie pochwali moj polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ..... :) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 12:00 ......wymysl sobie kilka nickow, bedziesz miec wieksza frekfencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur .....hm...glupi czlowiek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 12:39 madry czlowieku kretaczu, ktos, kto jest madry, inteligentny, nigdy nie zszedl by tak nisko, aby innemu powiedziec, ze jest glupi...to oznacza brak klasy i taktu. noooooo Dlatego powiem tobie, ze jestes niewarta tego abym wogole dalej reagowal na twoje zlosliwe zaczepki. czy jestes wogole w stanie cos takie zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
kretacz idz sobie lepiej konski ogon wyszczotkowac 16.11.02, 12:42 potworku, nie mozesz sie doczekac na wpisy.Nie zauwazyles ze jestesmy tutaj sami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: idz sobie lepiej konski ogon wyszczotkowac IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 12:46 kretacz napisał: > potworku, nie mozesz sie doczekac na wpisy.Nie zauwazyles ze jestesmy tutaj > sami? .............he he, tak to juz jest...jeszcze kilka minut...i ja tez ciebie opuszcze. pozostanie ci tylko echo wlasnego glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur i ciebie i kretacza... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 16:31 biore z luzem na klate...czyli mientkim chu...j Odpowiedz Link Zgłoś
koolonikt Re: i ciebie i kretacza... 16.11.02, 16:34 Gość portalu: Artur napisał(a): > > biore z luzem na klate...czyli mientkim chu...j powiedziales to juz swojej brzydkiej jak noc szczerbatej zonie? jestes miekki chuj, masz racje mnie mozesz , kupic czteropaka, kupic i spierdalac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...daj mi wiecej !!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 16:40 ....baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur tak, masz racje, moze juz spokojnie spac IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 16:37 .....pozbyles sie wreszcie problemu, wyplules go z siebie. podziwiam odwage. A moze to tylko porady twojego psychiatry? zaczynam ciebie prawie lubic. he he Odpowiedz Link Zgłoś
koolonikt kup se derdol i nie perdol 16.11.02, 16:39 te twoje przytakiwania do obrazajacych tekstow wskazuja na naprawde niski poziom.przejdz sie lepiej na jesienny spacerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur czy to ja? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 16:49 koolonikt napisał: > te twoje przytakiwania do obrazajacych tekstow wskazuja na naprawde niski > poziom.przejdz sie lepiej na jesienny spacerek. ..........a teraz zastanow sie sam/a, czy to aby ja zaczelem te cale przypierdalanki? i ta jalowa pyskowke? no? Odpowiedz Link Zgłoś
skun.del Podpisuje sie tez 16.11.02, 17:54 Artyro to polglowek, ciemniak, miekki brandzlujacy sie, jak sam siebie okresla. Nie mozesz pewnie papugoturko wycisnac ani kropelki.Lec po flaszke, nie mecz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur :) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 17:59 skun.del napisał: > Artyro to polglowek, ciemniak, miekki brandzlujacy sie, jak sam siebie okresla. > Nie mozesz pewnie papugoturko wycisnac ani kropelki.Lec po flaszke, nie mecz > sie. ..........dobre, he he ktos ma problem, a ja zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
protest_ant Potwierdzam 16.11.02, 19:15 Artur to cym bal, jakich niewielu. Tylko sprobuje podskoczyc ... haahhahahaha.. w ciemie bite mama.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur :) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 19:29 protest_ant napisał: > Artur to cym bal, jakich niewielu. > Tylko sprobuje podskoczyc ... haahhahahaha.. > w ciemie bite mama.. masz racje ale...czyż to nie twoje szanowne zwłoki próbuje podskakiwać? z uszanowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś