Dodaj do ulubionych

Polisolokaty

18.04.12, 15:37
Macie doświadczenia z polisolokatami?
pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • z17 Re: Polisolokaty 05.07.12, 02:02
      Doświadczenia mamy.

Jak prognozowała część ekspertów, po objęciu lokat jednodniowych podatkiem Belki, polisolokaty nie wróciły do łask, z uwagi na spore koszty "opakowania lokaty w ubezpieczenie".

Dziś są one dostępne np. w mbanku czy getinie, ale oprocentowanie nie jest konkurencyjne (4,70 % netto w mbanku), a czasem wręcz zniechęcające (3,04 % netto certyfikat "pewne oszczędzanie w gb). Dużo lepsza jest zwykła obelkowana lokata, ale np. na 7 % - można znaleźć takowe.
    • hiekws Re: Polisolokaty 23.12.14, 02:38
      Każdy chciałby nie martwić się o jutro , nie martwić się o swoje pieniądze, o swoją przyszłość i o przyszłość swoich dzieci.

Chciałbym napisać kilka kwesti, które pozwolą państwu wybrać najlepszy sposób oszczędzania

1. ZUS odpowiadający za emerytury jest zadłużoną instytucją, której m.in prezes mówił o tym aby ludzie odkładali dodatkowo. Oraz szef rady nadzorczej ZUS-u powiedział publicznie ,że tam nie ma pieniędzy: golden-line.com.pl/zus-wydal-nielegalnie-pieniadze/

2. Polisy inwestycyjne z funduszem kapitałowym to chyba największe finansowe oszustwo trwające ponad 15 lat. Dziś można odzyskać pieniądze nawet z 1998r z upadłej polisy lub zerwanej przez nas. Wyroki sądów są już w sprawie funduszy inwestycyjnych jednolite. Z ponad 13- tu TU można odzyskać środki
      Aby dowiedzieć się więcej o łamiących prawo polisach proszę wejść na stronę totalfreedom.pl/pomoc/odzyskaj-pieniadze-polis/
      Po sprawie wygranej przeciwko Generali: twojakasa.com.pl/finanse/po-sprawie-przeciwko-generali/
      ponad 50 mln zł kary dla firm oferujących polisy inwestycyjne:
      twojakasa.com.pl/finanse/ponad-50-mln-kary-dla-firm-oferujacych-polisy-inwestycyjne/
      Inwestycja w grunty w porównaniu do inwestycji w polisy inwestycje-grunty.pl/polisy-inwestycyne-inwestycja-grunty/

3. Jeśli chodzi o banki trzymając tam pieniądze tracimy je non stop z powodu inflacji , a poza tym system bankowy upada i musi upaść, bo nie można spłacać długu poprzez inflację, czyli drukować w nieskończoność banknotów.
      Więcej tu: golden-line.com.pl/system-bankowy-sie-rozpada/

Najbezpieczniejsze formy lokowania majątku są to grunty inwestycyjne i metale szlachetne

Najlepsze formy oszczędzania: twojakasa.com.pl/finanse/najlepsze-formy-oszczedzania/

Polecam zacząć dzielić majątek tak jak na poniższej stronie:
      golden-line.com.pl/rezerwa-gotowkowa/

Pamiętajmy grunty nie dają nam takiej płynności jak kruszce , bo je możemy w każdej chwili zamienić na gotówkę.
      Zakup metali szlachetnych tutaj:
      golden-line.com.pl/zakup_metali-szlachetnych

***Uwaga***

Potrzebujesz pilnie pieniędzy lub znasz kogoś kto chce zarobić w jeden dzień ( jednorazowo ) nawet ponad 1000 zł bez wkładu własnego i polecania.
      lub pilnie potrzebuje np. gotówki to prześlij mu tę stronę: twojakasa.com.pl/darmowa
      Takie możliwości daje branża finansowa i jest to prawdopodobnie najlepszy sposób na zarobienie pieniędzy w Polsce przez internet. Jeśli twój klient nie może spłacić dlugu to wyślij mu ten sposób, a dodatkowo możesz na tym zarabiać!
    • fundacjaochronyzbiorowej Re: Polisolokaty 12.08.15, 23:28
      W Polsce 5 mln osób ma doświadczenie z polisolokatami, z czego znaczna część bardzo nieprzyjemne. Liczba pozwów zbiorowych rośnie.

-
      Fundacja Ochrony Zbiorowej
      Zrzeszamy poszkodowanych konsumentów.
      www.f-o-z.pl.
    • annaolszowiak Re: Polisolokaty 28.05.16, 23:29
      Witam. Chętnie pomogę odzyskać pieniądze z tzw. polisolokaty. Mam duże doświadczenie, a firma, którą reprezentuję nie pobiera opłat wstępnych, może także zaliczkować wszystkie koszty postępowania. Zapraszam do kontaktu, anna.olszowiak@wp.pl
    • mateus-z123456 Re: Polisolokaty 01.09.16, 11:50
      Już powoli dociera do ludzi, że to było jedno wielkie oszustwo. Tutaj możecie złożyć pozew zbiorowy:
      kancelariainvictus.pl/pozwy-zbiorowe-indywidualne/pozew-indywidualny/ . To chyba najlepsza opcja, ponieważ siła przebicia jest znacznie większa.
      • pie-kny Re: Polisolokaty 13.12.16, 21:58
        Ostrzegam wszystkich którzy chcą skorzystać z tej Kancelari Invictus ! Moim zdaniem to podobni oszuści jak ci z poliso lokat.
        Moja sytuacja :
        Umowę podpisalem bez opłat wstępnych około półtora dwa lata temu, miało być parę miesięcy.
        Dzwonili do mnie trzy razy w ostatnim miesiącu ze śmieszną propozycją zawarcia ugody, nie zgadzalem się. Jeden rozmówca powiedział żebym lepiej zgodził się, bo jeśli dojdzie do rozprawy to mogę zyskać najwyżej więcej około 80 zł. Ale potrwać może to jeszcze i rok czasu. Odpowiedzalem że mi się nie spieszy, na ugodę nie zgadzam się.
        Niestety "oszuści "przelali mi 432, 11 zł z sumy do odzyskania 3000 zł bez rozliczenia i wyjaśnień skąd taka suma.
        Na pytanie co w mojej sprawie odp : Pana Sprawa została definitywnie zakończona !skąd taka sama ?
        Odp: " zgodnie z pierwotnym założeniem "
        Zobaczymy co na to powiedzą inne kancelarie
    • 53andrzej_53 Re: Polisolokaty 21.09.16, 13:34
      Witam. Nikomu nie polecam. Sam rok temu zainwestowałem w polisolokatę i straciłem pieniądze. Na szczęście skorzystałem z oferty Kancelarii Lex: www.kancelaria-lex.org/ - szybko pomogli, widać, że znają się na rzeczy. Jeśli zostaliście zatem oszukani, to kancelaria jest dla Was doskonałym wyborem. Myślę, że wygrali jeszcze niejedną tego typu sprawę i są godni zaufania przede wszystkim. Pozdrawiam
    • michal.cieslakrco Re: Polisolokaty 24.09.16, 06:30
      Mamy doświadczenie w odzyskiwaniu pieniędzy utraconych w polisolokatach .Bez opłat wstępnych .RCO Odszkodowania tel. 734-858-669 doradzamy ,przeprowadzamy analizę dokumentów prognozujemy wynik postępowania bez opłat ....
    • michal.cieslakrco Re: Polisolokaty 24.09.16, 06:32
      Pomożemy odzyskać środki zainwestowane w polisolokacie szybko i profesjonalnie bez opłat wstępnych tel. 734 858 669 doradzamy ,analizujemy materiały i prognozujemy powodzenie sprawy bez opłat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka