tusie-czek 17.08.10, 13:13 Moze mi ktoras podeslac link z instrukcja do manduci? Vega mi nie przyslala ksiazeczki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
globus.histericus Re: Manduca - instrukcja 17.08.10, 15:55 A ja dostałam książeczkę nie po polsku i płytę zrobioną chyba przez Vegę właśnie. Ja bym na Twoim miejscu się upomniała. Jeśli kiedyś zdecydujesz się sprzedać to będzie istotne. Linków do instrukcji Manduci nie znam niestety:(, ale to proste jak budowa cepa :) Odpowiedz Link
pagaa Re: Manduca - instrukcja 17.08.10, 16:36 o instrukcję się upomnij, a teraz wpisz w youtuba manduca i powinno trochę tego być;) najważniejsze to pierwsze włożenie, żeby porządnie podąciągać wszystkie klamry Odpowiedz Link
pagaa Re: Manduca - instrukcja 17.08.10, 16:42 tu masz po czesku, ale są obrazki i zapewne coś zrozumiesz;): www.mamajainfo.cz/pdf//manduca_cz_sk.pdf Odpowiedz Link
tusie-czek Re: Manduca - instrukcja 18.08.10, 13:08 dziekuje. w koncu wlozylam w nia dziecko wcozraj i poszlysmy. Maialm wprawe w chuscie wiec faktycznie z nosidlem tez sobie poradzilam. A o ksiazeczke sie upomnialam i doslali dzis meilem. Odpowiedz Link
mysia125 Re: Manduca - instrukcja 23.08.10, 10:33 Na stronie producenta wisi instrukcja po angielsku, niemiecku, hiszpansku i francusku: www.manduca.de/downloads/manduca_anleitung_dina5_standard.pdf -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
nowakz_25 Re: Manduca - instrukcja 18.08.10, 13:17 A co jest na tej płycie? Możecie mi przesłać? Próbowałam z instrukcją po angielsku, ale mi nie wychodzi. Nie chcę manduci się pozbyć! Odpowiedz Link
globus.histericus Re: Manduca - instrukcja 19.08.10, 13:07 Ja niestety nie mogę, bo jestem na wakacjach, a płyta została w domu. I powiem też szczerze, że nie otworzyłam jej nigdy i nie wiem co na niej jest (podejrzewam, że instrukcja ;)). Po prostu założenie i wyregulowanie manduci było dla mnie tak proste, że nie potrzebowałam żadnych wskazówek. Odpowiedz Link
nowakz_25 Re: Manduca - instrukcja 20.08.10, 18:46 Jeszcze raz obejrzałam ten link i już chyba wiem! Dziękuję! Odpowiedz Link