Dodaj do ulubionych

miękka chusta

17.10.11, 10:10
hej doradzcie mi proszę jaka marka ma najbardziej miękkie tkane. poprzednio miałam nati ale nie do końca mi zmiękła tak jak bym chciała, nie miałam w rękach chust innych firm a szukam czegos dla drugiego dziecka. a jak z kolorami ? które najbardziej zywe? nati raczej kolory mało żywe, chyba ze coś się zmieniło przez ostatnie lata.
Obserwuj wątek
    • padthai Re: miękka chusta 17.10.11, 12:03
      nie tyle producent co konkretna chusta
      jakie kolory lubisz?
      • kahha11 Re: miękka chusta 17.10.11, 12:09
        jakieś zielenie ,błekit brąz , coś w tę stronę
        różne modele tej samej firmy mają różną miękkośc?
        • padthai Re: miękka chusta 18.10.11, 20:21
          zgadza sie - chusta chuscie nierowna, zdarza sie nawet, ze kolejne edycje tej samej chusty roznia sie
          • padthai Re: miękka chusta 19.10.11, 18:20
            zajrzyj tutaj i poogladaj
            chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=74
            Duzo tego. Tak sobie pomyslalam, ze najlepiej jak sobie jakas wybierzesz wg koloru i podasz nazwe to cos podpowiem. Napewno duzo miekkich chust znajdziesz wsrod: girasol, vatanai, indio didymos, pasiaki Babylonii, chusty uzywane i zlamane w tym z lnem, konopiami (choc na poczatku sa twarde), chusty z bambusem, z jedwabiem. No i jeszcze, niektore sa lejace sie inne miesiste.
            Zobacz to, prawdopodobnie Ci sie spodoba :)
            chusty.info/forum/showthread.php?t=64512&page=1&highlight=mi%C4%99kka+chusta+bez+%C5%82amania
            • kahha11 Re: miękka chusta 19.10.11, 18:51
              dzieki ogladam własnie
              myslalam jeszcze o hoppediz ultracienkiej
              bardzo do noszenia w lecie zniechecało mnie przegrzewanie
              została mi nati sprzed 3 lat w duzym rozmiarze - męza, mam wrazenie ze gruba io twarda jeszcze w dalszym ciągu
              ale chce cos dla siebie, głownie do chodzenia po domu przy robocie , na wiosne , lato
              w zime tez sie przegrzewałam jak daleko sie szło
              • kahha11 Re: miękka chusta 19.10.11, 18:56
                z tej firmy aprosas zielona - bomba
                nie mozna tego w polsce dostać?
                • padthai Re: miękka chusta 19.10.11, 19:10
                  skoro Demona pisze, ze nie to zn nie, ale zawsze mozna popytac gdzie i jak :)
                  wcielo mi poprzedniego posta
                  - zobacz Babylonia green paprika - cienka i miekka
                  - jedwabna Nati Ocean
                  - didymos indio chinablue z jedwabiem
                  najtrudniej bedzie o mieciutka inteswyna brazowa
                  • guruburu Re: miękka chusta 19.10.11, 20:13
                    Mialam amazonie Nati (bardzo ladne soczyste zielenie) i byla b miekka od razu z pudelka - to bylo trzy lata temu. Mam storchenwiege Leo zielone i generalnie Leo sa tez od razu miekkie i imo raczej przewiewne - ja si enie przegrzewam nawet w upaly ale oge miec skrzywienie, bo poza Leosiami swiata nie widze ;)
                    • padthai Re: miękka chusta 20.10.11, 19:01
                      nooo to chyba skrzywienie ;) bo mnie leosie grzeja hehehe,
                      znaczy robi mi sie goraca, zeby nie zostac ze zrozumiana ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka