Dodaj do ulubionych

lezenie w chuscie

15.12.11, 09:52
czesto usypiam coreczke w chuscie ale jak tylko probuje ja wyjac to budzi sie i wyje.

czasem klade sie i probuje rozwiazac chuste zebysmy juz tak zostaly - na lezaca, ona na mnie, ale czesta ja to wybudza, a poza tym, po chwili lezenia ona i tak sie budzi, bo chce, zeby ja kolysac. jak wstane i ja nosze to znow zasypia, a takie rozwiazywanie i wizanie znowu ja tylko wkurza.

jak zatem myslicie, mozna lezec w zawiazanej chuscie, czy lepiej nie? kurcze nawet takie 10 mińtowe lezenie to dla mnie zbawienie po np. 2 godzinach chodzenia w kolko :)
Obserwuj wątek
    • gabriela1999 Re: lezenie w chuscie 15.12.11, 10:15
      A dlaczego nie?
      Ja w chuście siadam, kucam itp...inaczej bym zwariowała, tym bardziej, że bywają dni kiedy młoda jest w chuście non stop z przerwami na mniam i przewijanie, a w nocy śpi na mnie:-), kawę zazwyczaj też piję w fotelu z małą w szmacie i tak zazwyczaj przeglądam neta:-)
      • kikimora78 Re: lezenie w chuscie 15.12.11, 17:32
        no to ok.
        myslalam tylko ze lepiej z chusty wyjmwac, zeby za dlugo nie siedziala, ze moze jej to przeszkadza, cisnie albo co.
        • zielonatosia Re: lezenie w chuscie 15.12.11, 18:25
          Kochana ja tam nawet zasypiam z młodą w chuście:D
    • mama-osama Re: lezenie w chuscie 14.01.12, 15:07
      Ja usypiałam małego w kółkowej, poluźniałam kółka i razem z chustą wkładałam do wózka. Natychmiast kołysałam i zazwyczaj długo i ładnie spał, co jakiś czas bujnięty w wózku. A ja mogłam spokojnie umyć włosy,powygłupiać się ze starszakami i robić inne rzeczy trudne do zrobienia w chuście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka