Dodaj do ulubionych

nosidelko ergonomiczne WOMAR

10.03.12, 22:17
WOMAR
czy ktos zna?posiada?potrafi powiedziec czy jest ok?
podoba mi sie, z tego co czytam ok i cena calkiem ok
--
Obserwuj wątek
    • kasia12_2 Re: nosidelko ergonomiczne WOMAR 08.05.12, 19:33
      up
      • afro.ninja Re: nosidelko ergonomiczne WOMAR 08.05.12, 19:56
        Sporo czytania, ale warto. :)
        chusty.info/forum/showthread.php?t=58017
    • ramafon Re: nosidelko ergonomiczne WOMAR 10.06.12, 11:11
      Ja kupiłam to nosidło i mojemu dziecko było w nim niewygodnie, musiałam sprzedaż bo Hania nie chciała w nim siedzieć.
      Przed zakupem warto przymierzyć nosidełko i zobaczyć czy Tobie i dziecku jest w nim dobrze.
      Zdecydowałam się wydać więcej i w finale kupiłam Ergobaby - nie żałuję.
    • 2kurkadomowa Re: nosidelko ergonomiczne WOMAR 07.08.12, 12:38
      My kupiliśmy chustę z Womaru i teraz przymierzamy się do kupienia właśnie tego nosidełka. Wydaje się być w porządku. Jak kupimy to napisze jak się sprawuje.
      • 2kurkadomowa Re: nosidelko ergonomiczne WOMAR 18.09.12, 10:56
        Nosidełko kupiliśmy już jakiś czas temu, ale ciągle nie miałam czasu żeby tu zajrzeć ;) a więc do naszej rodzinki dołączyło eco zaffiro. Póki co korzystamy z niego jak przemieszczamy się autobusem, czy wyskakujemy na zakupy. Częściej mąż korzysta bo ja się przyzwyczaiłam do chusty. Niebawem wyjeżdżamy nad morze, więc pakujemy wszystko i zobaczymy co i jak się będzie sprawowało.
        • aniaidaniel do 2kurkadomowa 24.09.12, 16:47
          Czekam na relację bo też jestem tym nosidłem zainteresowana.

2kurkadomowa napisał(a):

> Nosidełko kupiliśmy już jakiś czas temu, ale ciągle nie miałam czasu żeby tu za
          > jrzeć ;) a więc do naszej rodzinki dołączyło eco zaffiro. Póki co korzystamy z
          > niego jak przemieszczamy się autobusem, czy wyskakujemy na zakupy. Częściej mąż
          > korzysta bo ja się przyzwyczaiłam do chusty. Niebawem wyjeżdżamy nad morze, wi
          > ęc pakujemy wszystko i zobaczymy co i jak się będzie sprawowało.
          • gucci77 Re: do 2kurkadomowa 25.09.12, 13:58
            ja też jestem nim zainteresowana bo tula niestety jest za droga,m a mój 4 miesięczny Bartuś waży już 8 kg i nie daję rady z samodzielnym noszeniem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka