schnappikt 10.03.12, 22:17 WOMAR czy ktos zna?posiada?potrafi powiedziec czy jest ok? podoba mi sie, z tego co czytam ok i cena calkiem ok -- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afro.ninja Re: nosidelko ergonomiczne WOMAR 08.05.12, 19:56 Sporo czytania, ale warto. :) chusty.info/forum/showthread.php?t=58017 Odpowiedz Link
ramafon Re: nosidelko ergonomiczne WOMAR 10.06.12, 11:11 Ja kupiłam to nosidło i mojemu dziecko było w nim niewygodnie, musiałam sprzedaż bo Hania nie chciała w nim siedzieć. Przed zakupem warto przymierzyć nosidełko i zobaczyć czy Tobie i dziecku jest w nim dobrze. Zdecydowałam się wydać więcej i w finale kupiłam Ergobaby - nie żałuję. Odpowiedz Link
2kurkadomowa Re: nosidelko ergonomiczne WOMAR 07.08.12, 12:38 My kupiliśmy chustę z Womaru i teraz przymierzamy się do kupienia właśnie tego nosidełka. Wydaje się być w porządku. Jak kupimy to napisze jak się sprawuje. Odpowiedz Link
2kurkadomowa Re: nosidelko ergonomiczne WOMAR 18.09.12, 10:56 Nosidełko kupiliśmy już jakiś czas temu, ale ciągle nie miałam czasu żeby tu zajrzeć ;) a więc do naszej rodzinki dołączyło eco zaffiro. Póki co korzystamy z niego jak przemieszczamy się autobusem, czy wyskakujemy na zakupy. Częściej mąż korzysta bo ja się przyzwyczaiłam do chusty. Niebawem wyjeżdżamy nad morze, więc pakujemy wszystko i zobaczymy co i jak się będzie sprawowało. Odpowiedz Link
aniaidaniel do 2kurkadomowa 24.09.12, 16:47 Czekam na relację bo też jestem tym nosidłem zainteresowana. 2kurkadomowa napisał(a): > Nosidełko kupiliśmy już jakiś czas temu, ale ciągle nie miałam czasu żeby tu za > jrzeć ;) a więc do naszej rodzinki dołączyło eco zaffiro. Póki co korzystamy z > niego jak przemieszczamy się autobusem, czy wyskakujemy na zakupy. Częściej mąż > korzysta bo ja się przyzwyczaiłam do chusty. Niebawem wyjeżdżamy nad morze, wi > ęc pakujemy wszystko i zobaczymy co i jak się będzie sprawowało. Odpowiedz Link
gucci77 Re: do 2kurkadomowa 25.09.12, 13:58 ja też jestem nim zainteresowana bo tula niestety jest za droga,m a mój 4 miesięczny Bartuś waży już 8 kg i nie daję rady z samodzielnym noszeniem.. Odpowiedz Link