kkasiag24 05.01.07, 09:54 W sumie to pytam z ciekawości. Czym one się róznią -oprócz ceny i firmy oczywiście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dioneja Re: Czym się różni NATI od HOPPEDIS 05.01.07, 11:56 Temat był wałkowany już wielokrotnie :). Poszukaj w starych wątkach, np: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=51780639&a=51784334. Pozdr. Odpowiedz Link
dioneja Re: Czym się różni NATI od HOPPEDIS 05.01.07, 12:01 I jeszcze tu coś znajdziesz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=52474165&v=2&s=0 Odpowiedz Link
visenna2 mam obydwie 05.01.07, 12:30 I używam na zmianę, więc mogę porównać:) Nati ma grubszy i sztywniejszy materiał, Hoppendiz jest bardziej miękki i delikatny, łatwiej go zawiązać. Nati, tak samo jak Hoppendiz jest szyta trochę dłuższa, bo po praniu się kurczy. Przy mojej naprawdę wielkiej i ciężkiej coreczce lepiej się jednak sprawdza Nati, właśnie dzięki sztywności materiału - lepiej się układa na ramionach, lepiej przenosi ciężar dziecka. Hoppendiz mi się "wrzyna" i trudniej mi go rozłożyć na ramionach. Ale z kolei przy malutkim dziecku wolałabym Hoppendiza, właśnie dlatego ze jest delikatniejszy. No i te kolory:))) PS: Po przeczytaniu zacytowanego przez dioneję wątku (który zmroził mi krew w żyłach;) chciałabym dodać, że moja opinia nie ma na celu ani zdyskredytowania ani promowania żadnej firmy:D Mysię125 cenię ogromnie, mam do niej zaufanie i jestem jej wdzięczna za sprowadzenie mi Hoppa:). Co nie przeszkadza mi cenić chust Nati, które - wg mnie - są naprawdę dobre:) Odpowiedz Link
visenna2 Hoppediz 05.01.07, 12:35 nie HoppeNdiz oczywiście, wybaczcie pomyłkę:) Ja po niemiecku trochę nie tego...;) Odpowiedz Link
dioneja Re: mam obydwie 05.01.07, 12:45 och, ale ja nie przytoczyłam tego wątku co by zdyskredytować Mysię!!! Pomijając opinie lawki resztę można poczytać... Zresztą im dłużej siedzę w necie, tym nabieram większego dystansu do rzeczy w nim zamieszczanych, i ta wymiana postów jakoś mnie nie zniechęciła do kupna Hoppa. Chusta - prezent gwiazdkowy od Mikołaja ;)- jest świetna, jestem z niego ogromnie zadowolona. Zastanawiałam się wcześniej nad Nati, ale w Hoppie uwiodły mnie kolory :))). Zresztą Kuba ma dopiero 4 miesiące, a pięknych chust jest tyle...:) Odpowiedz Link
ithilhin Re: mam obydwie 05.01.07, 13:04 po przeczytaniu tamtych watkow juz wiecie, ktore chusty wole he he :-) ale dodam: pomyslcie o lecie - co wtedy ze sztywna i grubsza chusta? Odpowiedz Link
visenna2 Re: mam obydwie 05.01.07, 13:25 Nati nie jest AŻ TAK gruba, bez przesady:))) W lecie się sprawdza, nosiłam w niej Zuzę w sierpniu:) To naprawdę są dobre chusty (uwaga: nie jestem producentem, przyjacielem producenta ani nie pozostaję w żadnym związku z producentem powyższych chust:))) Odpowiedz Link
dioneja Re: Czym się różni NATI od HOPPEDIS 05.01.07, 13:11 :D grubsza chusta- wersja zimowa cieńsza chusta- wersja letnia Odpowiedz Link
magabr Re: Czym się różni NATI od HOPPEDIS 11.01.07, 11:20 heheh jeszcze jedna chusta???? Niezly pomysl, tylko co ja powiem mezowi. Chociaz ostatnio mnie zaskoczyl bo wychodze z wanny patrze, a tu starsza latorosl bawi sie a mlodsza razem z tata kanapki szykuje...w chuscie oczywiscie. Wiec moze argument jedna dla taty jedna dla mamy : ) . Odpowiedz Link
mysia125 Re: Czym się różni NATI od HOPPEDIS 11.01.07, 11:52 >Wiec moze argument jedna dla taty jedna dla mamy : ) . pozniej bedzie jeszcze gorzej: do koloru oczu, do dzinsow, dla babci, dla niani... to wciaga :) ------------------------------------------------------------ Kasia, Felix 23/01/2005 i Hoppediz. Ten ostatni do kupienia. Felix for beginners Odpowiedz Link