czarna_buzia Re: która lepsza na lato? 19.04.07, 19:06 hoppa czy nati, czy nie ma róznicy? dzieki, pozdrawiam asia Odpowiedz Link
mysia125 Re: która lepsza na lato? 19.04.07, 19:12 Jesli chodzi o Hoppa to zaliczylismy z nim tropik i byl jak najbardziej ok, choc sie obawialam,patrzac na chusty indonezyjskie. A okazalo sie, ze owszem, indonezyjska cieniutka jest, ale komfort noszenia Hopp daje o niebo lepszy. Co do przegrzewania - gdy chodzisz,powietrze pod chusta cyrkuluje. Do tego splot swoje robi. Zreszta, bede pisac na Chustomanii o chustach w ekstremalnych warunkach ;) Tylko zdjec wszystkich nie moge wstawic. -- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners moja strona o chustach: www.chustomania.pl Odpowiedz Link
starogardzka_mama ekstremalnie 19.04.07, 20:30 A ja bardzo poproszę o te w ekstremalnych sytuacjach zwłaszcza! Odpowiedz Link
czarna_buzia Re: która lepsza na lato? 19.04.07, 20:19 jeżeli chodzi o Hoppa, to sklep w chustomanii mi się za załącza, na alegrze nic o nim nie ma. czytałam na forum, że mają być hoppowe promocje. tak więc jak taką chustę (najlepiej promocyjnie) kupić i mieć ją już na długi weekend? dodam, że mamy chustę kółkową, ale ona nie nadaje się na dłuższe dystanse :-) Odpowiedz Link