Dodaj do ulubionych

pouch z chusta.pl

08.07.07, 23:00
czy któraś z Was ma ten ułatwiacz obsługi starszych dzieci ?? często jest tak
że Kinga już jest marudna, a muszę wykapać i ubrać Karolkę i wtedy baaardzo
przydał by mi się pouch. Wczoraj np motałam Kinię w długą chustę żeby śmieci
wyrzucić, bo miałam dwa wory :/// no i nie koniecznie chcę na niego fortunę
wydać ;)
Obserwuj wątek
    • buns Re: pouch z chusta.pl 08.07.07, 23:08
      Hej, ja mam pouch z chusta.pl, ale Aga malutka jest, 4,5 miesiaca wiec byla w
      "kolysce" noszona, na biodro i brzuszek do brzuszka za wczesnie. Ale...pouch juz
      mi jest za duzy, mam rozmiar 3 (a potrzebowalabym 2). Moglabym Ci podeslac jesli
      chcesz do wyprobowania bo ja nie korzystam. Tylko czy ten rozmiar Ci odpowiada?
      pzdr
      • hanti Re: pouch z chusta.pl 08.07.07, 23:14
        buns dzięki, ale wg ich rozmiarówki ja też potrzebuję rozm 2

Ale właśnie wygrzebałam z moich zasobów materiałowych kawał sztruksu zaraz
        wyczaruję z niego poucha i zobaczę czy jeszcze będę chciała kupować ;)))
        • buns Re: pouch z chusta.pl 08.07.07, 23:17
          No to super:) czyli drobinki z nas dwie hihihi:) A ja jestem beztalencie jeśli
          chodzi o szycie niestety, ledwo guzik przyszyję...Ale może dam sobie u krawcowej
          poucha zwęzić:)
          Pozdrawiam:) Ania

fotoforum.gazeta.pl/5,2,buns.html
    • dioneja Re: pouch z chusta.pl 08.07.07, 23:12
      mamy poucha z bebelulu (wzór paisley), który sprawdza się świetnie. jest
      niezastąpiony gdy trzeba działać szybko. wstyd się przyznać, ale ostatno
      częściej go używam niż oppamamy kółkowej ;).
      mogę przynieść na spotkanie sobotnie. zobaczysz jak działa.

a w sklepie bb mają fajną obsługę. możesz dobrać właściwy rozmiar pod okiem
      sprzedawcy, zwrócić chustę w przeciągu 2tyg (jeśli nie odpowiada), albo
      wymienić w razie awarii.
      • kajkasz1 Re: pouch z chusta.pl 09.07.07, 00:01
        Dioneja, tak się właśnie zastanawiałam, któż może mieć mojego wymarzonego
        paisleya. Może się skuszę.
        Hanti, ja mam czerwony sztruksik od Bebelulu i poucha z chusta.pl. Faktycznie
        to dobra pomoc w awaryjnych wypadkach. Ale i do dłuższego noszenia też się
        nadają, co udowodniłam wędrując po stolicy w lutym.
        To zdjęcia z siedmiogodzinnego zwiedzania muzeów:
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,502759,2,116.html (i dalej).
        Ale gdybym miała polecać, to zdecydowanie wygodniejsza jest miękka flanelka z
        chusta.pl.
        • hanti Re: pouch z chusta.pl 09.07.07, 00:12
          kajkasz1 napisała:
          Ale gdybym miała polecać, to zdecydowanie wygodniejsza jest miękka flanelka z
          > chusta.pl.

katjasz dziękuję Ci bardzo :) właśnie to chciałam przeczytać :))) no to oprócz
          wytworu własnego który właśnie na prędce skończyłam kroić, nabędę sobie jeszcze
          poucza z chusty.pl :))))))
        • dioneja Kajka, on jest ;) piękny. 09.07.07, 17:25
          nie oddałabym go teraz za skarby świata. na początku jednak miałam problem-
          wybrałam za duży rozmiar- i dopiero od niedawna, po wymianie, używam go na
          równi z długą. a mogłam zamienić na moro, albo gładki jakiś... no, ale paisley
          jest NAJ :D.
      • hanti Re: pouch z chusta.pl 09.07.07, 00:29
        jak możesz to przynieś ze sobą, bo na ich stronce wydaje mi się jakiś taki
        pstrokaty, a już nie raz się przekonałam że tkaniuny zupełnie inaczej wyglądają
        z realu :)
      • kakot Re: pouch z chusta.pl 09.07.07, 09:03
        przecudny wzór... :)
      • ariana7 Re: pouch z chusta.pl 09.07.07, 17:37
        ja mam 2 z chusta.pl. Zamawiałam 3 (bo mój rozmiar to taki pomiędzy 2i3), a przyszła 2. Włożyłam
        małego i o dziwo nie było płaczu, do przyzwyczajenia się byłoby super (w porównaniu z wiązaną łatwiej
        mi było na szybko ułożyć małego do niej. Oczywiście ja cały czas podtrzymuję ręką... I nie jestem pewna,
        czy jednak nie powinna być większa. Chętnie bym porównała 2i3 na żywo. Ja mogę swoją przytargać w
        sobotę :)
        • hanti ariana7 09.07.07, 18:04
          byłoby pięknie móc sobie na żywo rozmiar dobrać :)))))))))))
    • agamamaani Re: pouch z chusta.pl 09.07.07, 08:45
      co do rozmiarówki.. moja siostra ma rozmiar 2 z chusty.pl (jej Antek ma rok) i
      siostra (mimo, że to mało wiarygodne znając mnie jest chyba jeszcze drobniejsza
      od ciebie) ma problem z ułożeniem Antka.. ciut przyciasna chusta jest.. jak
      mniejszy był było super.
      jak chcesz spróbuję od niej pożyczyć tego poucha (czyt wymienić na którąś z
      moich) i przyniosę w którąś z sobót - z tym, że ona dopiero 14tego wraca z
      Odessy :)wiec ta sobota odpada :)
    • nata76 Re: pouch z chusta.pl 09.07.07, 09:25
      JA mam poucha z chusta.pl. Fajny wzró moro. Najpierw miałąm rozm.6,a teraz
      zamówiłam rozm.5.Do karmienia piersią,albo jak mały spi jest dla mnie lepsza ta
      większa,ale do noszenia na biodrze,albo brzuszkiem do brzuszka lepsza ta
      mniejsza. Ja mam kolor moro. Chociaż przyznam Wam sie,że ten kupiony kilka
      mies. temu był z lepszej gatunkowo flanelki, ten nowy jest juz sztywniejszy:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka