annzala 05.09.07, 10:59 kusi mnie cena girka 2,7,przyznam się,co zawiążę na pewno z tej długości,jestem chuda jak patyk i niewysoka,hopp standard plącze mi się między nogami,zawiążę 2x i prostego plecaka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalina Re: 2,7m? 05.09.07, 11:36 zmierz, ile Ci tego standarda zostaje tak naprawdę, będziesz miała jakieś pojęcie choć różne chusty się różnie "dłużą" na mój gust z 2x możesz mieć problem, ale prosty plecak, ew. zasupłany pod pupą dziecka, na pewno się uda Odpowiedz Link
mamuk1 "dłuzenie" się chust 05.09.07, 11:56 Z tym róznym dłuzeniem to prawda. Mój M (XXL, 190cm wzrostu) nie ma problemów z zamotaniem się w 2X w nasze Hoppy standart, a Nati już mu nie starcza. Te nasze Hoppy maja po ok 5m, choć nie sa równej długości. Odpowiedz Link
guruburu Re: "dłuzenie" się chust 05.09.07, 21:58 Plecak pod pupą wiązany na pewno, a plecak z węzłem z przodu to już zależy jak chuda ;). Odpowiedz Link
hanti Re: 2,7m? 05.09.07, 22:20 właśnie wzięłam 3 m szmatę mojego syna i sprawdziłam :) plecak, nawet związany z przodu pojedynczy x ba nawet jak mocno wciągnęłam brzuch to kieszonkę,ale to z lalką, a ona nie zrzędzi ;P że jest ściśnięta, więc się nie liczy ;))) Odpowiedz Link