novinka_78 05.09.07, 11:33 porusza się na Woli w okolicach Koła i którą mogłabym podpatrzeć jako świeża szczęśliwa posiadaczka pięciu metrów cudnie kolorowego materiału??? Pozdrawiamy wszystkiem mamy i wtulone w nie dzieciaczki. novi&Ala Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakot Re: Czy jest chustomama z Wa-wy, która... 05.09.07, 12:18 minęłyśmy się o pół roku :( wyprowadziłam się w marcu z Żytniej róg Młynarskiej ;) Odpowiedz Link
novinka_78 Re: Czy jest chustomama z Wa-wy, która... 05.09.07, 13:17 o kurcze jak blisko :-/ było (ja Prymasa przy Obozowej), no ale liczę, że może znajdzie się w pobliżu jakaś życzliwa chusta. Odpowiedz Link
lizzy9 Re: Czy jest chustomama z Wa-wy, która... 05.09.07, 13:18 Ja moglabym podjechac do Wola Parku... Daj znac czy jestes zainteresowana. Odpowiedz Link
novinka_78 lizzy9 05.09.07, 16:39 Jak najbardziej :-) Dzięki za odzew. Powiedz/napisz proszę jakie dni i jakie godziny Ci pasują i skąd byś jechała, bo może nie będę Cię specjalnie fatygowała? Mam Amazonasa i książeczkę od Hoppa, chciałabym aby wprawne oko na nas zerknęło i dało kilka wskazówek :-) Odpowiedz Link
noli Re: lizzy9 05.09.07, 17:07 Może i ja bym się przyłączyła jak by spotkanie było np. w niedziele? Ostatnio w soboty rano mi nie wychodzi dojazd na pola :( a najwyższy czas nauczyć się motać plecaczek ;p Odpowiedz Link
lizzy9 Wola park, niedziela 05.09.07, 23:03 hej dziewczyny, moge sie z wami spotkac w tym centrum handlowym, wola park w niedziele, tylko musze najpierw sprawdzic o ktorej godzinie jest film dla mojej starszej dwojki. Na drugim pietrze jest kino, sa tam takie kanapy i jest cicho, jest tez duzo miejsca, moze tam? W piatek bede miala 'co jest grane' i bede wiedziala o ktorej jest seans, moze tak kolo 11 -12? Odpowiedz Link
novinka_78 Re: Wola park, niedziela 06.09.07, 00:05 ojoj jak dla mnie niedziela odpada :-( chyba, że nie będzie pogody, to wtedy mogę być ale tego nie przewidzimy, nie wiem co zrobić??????? Odpowiedz Link
lizzy9 Re: Wola park, niedziela 06.09.07, 07:47 Ja moge byc tez w tygodniu w Wola Park, mozemy wiec umowic sie na jakis inny dzien. Odpowiedz Link
babolek777 Re: Wola park, niedziela 06.09.07, 08:34 do wola parku to i my sie przejdziemy bo z jelonek to nam bardzo blisko jesli tylko jakies spotkanko w tygodniu wymyslicie to sie dostosujemy ;) pozdrawiam Odpowiedz Link
noli Re: Wola park, niedziela 06.09.07, 10:38 nie przejmuj się mną umawiaj się kiedy masz czas :) może i mi uda się wtedy wyrwać :) Odpowiedz Link