nordynka 06.09.07, 10:18 wiem, ze u oppamamy za 150 zl. Czy ktos szyje taniej? Chce na prezent, a moze sama sie przekonam (nie chce mi wyjsc meil tullimy@gazeta.pl) Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buns Re: W jakiej cenie są mai taie? 06.09.07, 10:33 Hej Ewa, są zwykle od 120 do 130 (szyje anntenka i wroba - widziałam ich MT na żywo - piękne), ale pamiętam że były też śliczne za 99zł na allegro-szyje je inga300. Od Oppamamy też widziałam dwustronnego od mamuk1 - przecudowny:) Odpowiedz Link
anntenka nordynko 06.09.07, 10:37 jak ci nie wchodzi mail tullimy to napisz do mnie na anntenka@gazeta.pl jako producent tutaj o cenach nie poopowiadam bo to byłaby reklama :) ale zapraszam na mail Odpowiedz Link
agava07 Re: W jakiej cenie są mai taie? 06.09.07, 15:09 cena zależy od materiału, a idzie tego min. 2 metry; jak kupisz taki bardziej luksusowy, to 100 zł może kosztować sama tkanina; na szyciu też się schodzi, zwłaszcza, gdy masz własne dziecko :-) Odpowiedz Link
wroba Re: W jakiej cenie są mai taie? 06.09.07, 15:16 Oj z szyciem schodzi, schodzi im bardziej przybajerowany ;) tym dłużej. Odpowiedz Link
nordynka Re: W jakiej cenie są mai taie? 06.09.07, 21:24 hehe, mam trojke: Martusia 7 lat, Krzysio 5 lat i wojtus 1 rok. I dlatego podziwiam Was calym sercem, ze jeszcze w domu szyjecie. Ja nie mam na to czasu, choc wiem, ze Hanti uszyla z trojka:) Odpowiedz Link
agava07 Re: W jakiej cenie są mai taie? 07.09.07, 14:14 Mam czwórkę(!) i też szyję, choć....końca nie wiać :-) Przyznam, że szycie jest bardziej satysfakcjonujące niż np. sprzątanie, czy gotowanie, bo zawsze to jakiś ślad działalności trwały zostaje :))) Odpowiedz Link
olioliwa Re: W jakiej cenie są mai taie? 07.09.07, 14:27 ja piątkę:))))) prawdziwa licytacja!kto da więcej????? a mejtajka dotychczas jednego popełniłam wyżywam się za to w torbach:) tulipanowo >>Ola od Girasola<< Odpowiedz Link
ithilhin Re: W jakiej cenie są mai taie? 07.09.07, 16:32 bo to nie wiecie, ze im wiecej dzieci tym wiecej czasu? :-P Odpowiedz Link
lola_22 Re: W jakiej cenie są mai taie? 07.09.07, 16:38 ithilhin napisała: > bo to nie wiecie, ze im wiecej dzieci tym wiecej czasu? > > :-P > Taaaaaaak ? To ja biorę się za następne ! Najlepiej bliźniaki !!! ;-) pOzdrawiam te-co-nie-wiedzą-w-co-ręce-włożyć Odpowiedz Link