katarzynabobak 07.09.07, 09:02 www.babys-heile-welt.de/store/tragejacke-deluxe-p-303.html?osCsid=9d7f0cf9040afbc99b851db6142513e8 ma ktoś może takie cudo, warto zainwestować? ja tylko mogę pooglądać, bo nie znam niemieckiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizzy9 Re: kurtka 07.09.07, 09:14 Ja mam Kindercoat, bardzo jestem zadowolona. Druga Kindercoat ma Hanti i nosi jedna corcie z przodu, a druga na pleckach. Odpowiedz Link
katarzynabobak Re: kurtka 07.09.07, 21:03 No u mnie się nie sprawdza, bo jak Luc nie śpi i ogląda, szczególnie mocno się wygina jak leje deszcz i kurtka się wtedy nijak nie dopina. Odpowiedz Link
alexkieszek Re: kurtka 07.09.07, 21:07 Hej, ja sobie zakupiłam kurtkę z działu ciążowego po prostu i jest ok. Wzięłam o rozmiar większą niż noszę. Póki co się sprawdza. Super też sprawdzają się swetry ciążowe z HM wiązane w pasie ;) Odpowiedz Link
annamamaalexa Re: kurtka 07.09.07, 21:14 patrzyłam na opinie tej kurtki na niemieckim forum chustowym. mamy bardzo zadowolone, o wiele bardziej niż z didymosa, który jest dwa razy droższy. tańsza alternatywa jest na www.mamabutterfly.de .tłumaczyłam z niemieckiego w wątku "zobaczcie co znalazłam", chyba przedwczoraj. na niemeickim forum polecają jeszcze: tiny.pl/5zwp .podobno to bardzo bardzo ciepłe rozwiązanie. Odpowiedz Link