aleksandra.ochman 21.10.07, 11:07 Dziewczyny, czy warto kupic ta chuste jako pierwsza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 Re: Bebelulu 21.10.07, 12:00 Moim zdaniem nie. Tutaj napisałam czemu: horylka.blogspot.com/2007/09/bebelulu.html Dodam, że to moje subiektywne odczucia;) Niektórym Mamom nosi się w tych chustach bardzo wygodnie:) Odpowiedz Link
zulam3 Re: Bebelulu 21.10.07, 12:06 Oczywiście niezmiennie polecam (jak i pewnie inne posiadaczki) chustę wiązaną! Żadna inna nie da Ci tyle swobody, wygody i możliwości. Zapytaj dziewczyny mieszkające w pobliżu czy nie mogłyby Ci pokazać jak fajna to rzecz. Na początek można kupić elastycznego i niedrogiego polekonta, a potem przejść na tkaną. Z Bebelulu jeśli kupować to hamalu, ale lepiej oppamamę jeśli koniecznie chcesz kółkową. Premaxxy, lulu, babybeany omiń szerokim łukiem! Odpowiedz Link
zaisa Re: Bebelulu 23.10.07, 11:25 Moje doświadczenia są na nie. Po trzech miesiącach prób z lulu zdecydowaliśmy się na chustę wiązaną. Teraz pewnie zaczęłabym nie od tkanej tylko elastycznej - bardzo przytulasna na zime:) Ale na pewno od razu kupilabym chustę wiazana. Jesli zalezy Ci na kolkowej - to oppamama wydaje mi się lepszym wyborem - o wiele łatwiej podociagac material. Odpowiedz Link