buns 08.11.07, 20:42 Mój piękny MT od Ani już dotarł:) Na żywo jest jeszcze cudowniejszy:) Cała rodzinka zachwycona! Aga już zaliczyła w nim drzemkę (z przodu) a na plecach udało mi się z Małą dzisiaj pozmywać i wywiesić pranie. Zdjęcia wkrótce:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monjan Re: MT apple-tree od Ani:) 09.11.07, 08:39 Mt jak zwykle sliczny tulikowo.fotolog.pl/ czekamy na fotki live!! Odpowiedz Link
nordynka Re: MT apple-tree od Ani:) 09.11.07, 16:20 nasz mt od Ani tez sie sprawdza super, choc poczatkowo sceptycznie do niego podchodzilam, jak do nosidla, zmienilam zdanie:)). Ale mam pytanie: czy krzyzujac paski gorne z przudu i z tylu nie sa dla ciebie za krotkie? Bo ja ledwo sie zwiazuje (zwlaszcza, jak Wojtus jest grubo ubrany. Wiec nie krzyzuje, choc wolalabym, Ewa Odpowiedz Link
wroba nordynka 09.11.07, 22:12 A chodzi o wiązanie z przodu takie jak tu: www.freehandbaby.com/wear-baby.php czy z tyłu, bo jak z dziecko z tyłu, to nie krzyżuj pasów z przodu, tylko zrób tak jak tu: s48.photobucket.com/albums/f216/blaireg2/Baby%20carriers%20part%202/?action=view¤t=BackMT.flv A jeśli nadal za krótkie to przesyłaj MT do mnie przedużymy ;) Odpowiedz Link
magme Re: nordynka 09.11.07, 22:25 Zaglądałam na Tulikowo- faktycznie bardzo ładny, chociaż mnie się najbardziej torba spodobała ( nie bij Ania:))) MT wszystkie są ładne - choć ja mam swoich faworytów - jak kiedyś będę miała napływ gotówki to sobie coś od Ani sprawię , póki co kupiłam czerwoną Oppamamę i mąż mnie chce za drzwi wystawić razem z tym szmacianym kramem, bo za każdą następną szmatą mówię że ta jest ostatnia i najniezbędniejsza...:))) buziaki! Odpowiedz Link
petisu Re: nordynka 09.11.07, 22:40 Ja też się dziś rozpływałam nad torbą.....cudowan jest! Odpowiedz Link