martulka79 01.04.08, 23:13 Dziewczyny z Wrocławia spotykacie sie czasem? Chetnie sie dołącze i dowiem wiecej o motaniu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kam.xt Re: Wrocław 02.04.08, 08:59 O, byłoby super, też bym się dołączyła! Martulka79 a jak nie będzie we wrocławiu spotkania to może w opolu sie spotkamy, 27-go w niedziele sa warsztaty ekomamy Odpowiedz Link
martulka79 kam.xt 02.04.08, 10:00 bardzo chętnie bym przyjechala, tylko ze ja na dniach rodze,wiec moze byc maly problem:) mam nadzieje,ze znajda sie mamy z Wroclawia i czegos nas naucza. Odpowiedz Link
kro-pek Re: Wrocław 02.04.08, 09:45 kiedyś był już wątek spotkaniowy, ale do spotkania chyba nie doszło... ja też bym chętnie się spotkała. w najbliższą niedzielę jedziemy na warsztaty ekomamy do Krakowa, więc będę wyedukowana :-)(chociaż teraz też sobie radzimy) Odpowiedz Link
beannshi Re: Wrocław 02.04.08, 22:38 Spotykamy sie spotykamy :) I wiedze krzewimy :) W tym tygodniu to moze byc kiepsko ale w przyszlym bardzo chetnie. Mam nadzieje ze run i padthai tu zajrza i tez sie wypowiedza :) My spotykamy sie czesto ale tak na pewno to niemal w kazda srode. Jak jest fajny film to w Multibaby kinie w Pasazu Grunwaldzkim a pozniej na kawie. Jak film kiepski to po prostu na kawie. Odpowiedz Link
padthai Re: Wrocław 03.04.08, 15:22 oj krzewimy ta wiedze czy ktos che czy nie chce :PPPPP z toalet wyciagamy i nawracamy hehehehehehe a spotkanie chetnie, jak zwykle :))) choc poprzednie nie wyszlo (zdaje sie, ze dziewczyny malo mobilne) to nadziei nie trace , ze to - jednak dojdzie do skutku trzon mamy - trzy pewnie nas bedzie, dwie chetne znam, no i juz imprezka W tamtym roku jakos lepiej szly spotkania, ze starej gwardii to juz tylko my chyba zostalysmy. Niedlugo rok minie od pierwszego wroclawskiego spotkania chustowego. Mimo nie najlepszej pogody, na pergoli, w kawiarence sie motalysmy (oczywiscie na zewnatrz). Maluchy na stolach przewijalysmy, choc niezle wialo. Czas leci. Odpowiedz Link
martulka79 Re: Wrocław 03.04.08, 16:52 To ja sie chetnie dopisze, chociaz mieszkam przed lesnica, wiec dalekooooo na dniach rodze, ale jak juz bedzie cieplej to starszaka zostawie pod opieka taty a z mniejszym przyjade krzewic sie do Was:) Odpowiedz Link
padthai Re: Wrocław 03.04.08, 18:12 przykro mi, nie moge zagwarantowac spotkania w maju opuszczam kochany wroclaw na jakis rok (chyba) wiec jakby co to jeszcze kilka tygodni zostaje na spotkanie trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiazanie Odpowiedz Link
forgetit Re: Wrocław 03.04.08, 22:45 Padthai, a ja nawet ostatnio, jakby rocznicowo, odwiedziłam tą kawiarenkę przy hali ludowej. Pani nadal niezainteresowana sprzedażą kawy komukolwiek:-) Odpowiedz Link
martina.15 Re: Wrocław 03.04.08, 19:08 ooo padthai gdzie nam uciekasz? ja sie znowu chce wlaczyc w spotkania. ja mam wolny weekend, popoludnie w piatek i przedpoludnie w poniedzialek i co drugi wtorek- niestety ale w srody i czwartki mam ostra jazde na uczelni i nie moglabym isc z Hania do multibabykina... Odpowiedz Link
forgetit Re: Wrocław 03.04.08, 22:48 Dziewczyny, to w tą środę najbliższą się spotykacie w multibabykinei? Bo może i my byśmy dołączyli tym razem wyjątkowo??? Zwłaszcza, że mam dla was pewną propozycję;-) No i w kinie wieki nie byłam, więc chętnie. Odpowiedz Link
beannshi Re: Wrocław 04.04.08, 11:04 Forgetit, my tez strasznie dawno sie z Wami nie widzialysmy wiec spotkamy sie bardzo chetnie. Ja nie wiem czy pisze sie na kino bo z Hanka ostatn io nawet obejrzenie Faktow graniczy z cudem a co dopiero filmu :( Ale na kawe bardzo bardzo chetnie sie wybiore. Na 95% bede. Do zobaczenia zatem :) Odpowiedz Link
jkatnik Re: Wrocław 04.04.08, 18:40 Hej, ja jestem tu nowa. Długo myślałam, że nie potrzebuje i nie chce chusty, ale właśnie od kilku dni mnie dopadło i też zapragnęłam mieć chustę. Też bym się chciała z Wami spotkać. Odpowiedz Link
forgetit Re: Wrocław 04.04.08, 18:44 To co, ok. 11.45 w passażu grunwaldzkim na samej górze pod kinem? Nie wiem co prawda co grają. Ale to najwyżej będzie sama kawa. To do zobaczenia. Odpowiedz Link
jkatnik Re: Wrocław 04.04.08, 18:59 Ja mam jeszcze starszą córkę, więc nie wiem czy kino wchodzi w grę, ale chętnie na kawie się spotkam. Mam nadzieję, że do tego czasu uda mi się zaopatrzyć w chustę:) Odpowiedz Link
martulka79 Re: Wrocław 04.04.08, 21:14 To ja narazie odpadam, bo termin na 11 kwietnia,zreszta nawet chusty jeszcze nie zakupilam:( Ale nastepnym razem bede na 100% Odpowiedz Link
forgetit martulka79 04.04.08, 23:30 To bezbolesnego i szczęśliwego rozwiązania życzymy i zapraszamy w przyszłości. A jakbyś się jeszcze nie rozsypała do tej pory to wpadnij, chusty my mamy, więc dotkniesz, pomacasz, a nosić i tak jeszcze nie będziesz miała kogo. Odpowiedz Link
padthai spotkanie :) 05.04.08, 15:22 uuuuu zapowiada sie chustowe spotkanie z nowymi mamami stawiam sie na spotkanie :))) choc moge sie troche spoznic forgetit - ciesze sie na spotkanie :) dlugo sie nie widzialysmy runway zapewne tez bedzie - run ujawnij sie - wiem, ze czytasz :PPP pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia ciekawe ile nas bedzie Odpowiedz Link
sparky8 Re: spotkanie :) 06.04.08, 21:24 ja baardzo rzadku tu zagaldam; ale forgerit mnie namaiwal; jesli nei macie nic pzreciwko tez chetnie zajrze z synkiem; tylko nei wiem czy si ewykurujemy; bo troche zaziebieni jestesmy;ja tez mieszkam przed lesnica:) Odpowiedz Link
opium74 Re: spotkanie :) 06.04.08, 21:39 kawiarnie na Pergoli odwiedzam regularnie prawie w każdy weekend tyle że najczęściej z wózkiem :) Na sptkanie chętnie - chcoc ostatnio pracy więcej i nie zawsze czasu tyle ile by się chciało :) Odpowiedz Link
jola23061978 Re: Wrocław 07.04.08, 20:26 Hej hej To spotkanie jest w środę 09 kwietnia o 11:45 w pasażu k/kina ? Może uda mi się wpaść z moją Oliwią i Storche. Jestem zielona i męczę wiązanie w kieszonkę a żeby nie było za łatwo moje Oliwia jest niepełnosprawna. Może znajdę chętną nauczycielkę ? Chętnie podpatrze co i jak. pozdr Jola Odpowiedz Link
kro-pek a czy z krzyków ktoś będzie jechać? 07.04.08, 21:03 chętnie byśmy sie podłączyli do zmotoryzowanej mamy :-) jeśli nie będzie padać to i tak przyturlamy sie tramwajem Odpowiedz Link
elafela hej, hej 07.04.08, 22:23 Dziewczyny jak Was dawno nie widziałam ::)) kurcze te nieszczęsne środy, chodzimy na basen a jeździć w tam i z powrotem mi się nie che :(, tym bardziej, że za kierownicą już się nie mieszczę :( i musiałabym z mpk korzystać. A tak poza tym to od ół roku jestem wózkowa, chusty czekają na lato...Forgetit i sparky co u Was? Odpowiedz Link
martulka79 Re: hej, hej 07.04.08, 22:56 I ja sie wybieram, bo nadal w dwupaku.Jak do srody nie urodze to pewnie sie spotkamy. Odpowiedz Link
beannshi Re: hej, hej 08.04.08, 15:35 Ja do kina sie nie pisze wiec jesli planujecie isc na film to dajcie znac dotocze sie np na 13:30. Chyba niestety bede sama bo moja Hanka smarkajaca. A mam mozliwosc zostawic ja z babcia. Podwojna korzysc: ja odpoczne od zabkujacego dziecka troche a moze przydam Wam sie bo motam sie juz od dosc dawna i chetnie pomoge :) Odpowiedz Link
jkatnik Re: hej, hej 08.04.08, 15:43 No właśnie, ja też na film się nie piszę. Raz,że "Juno" już widziałam, a dwa, to zamierzam przyjść z dwójką dzieci. Więc jeżeli idziecie na film, to ja też przyjdę na 13:30 Odpowiedz Link
forgetit film czy nie film 08.04.08, 16:50 Dziewczyny, mnie jest ryba, ja nie muszę koniecznie do kina. Więc możemy spokojnie spotkać się przed 12 i iść na kawę od razu, jeśli o mnie chodzi. Ale może zróbmy glosowanie, bo jak są chętne na film, to ja na film też mogę iść, a potem na kawę :-) Ze mną jak z dzieckiem.. Odpowiedz Link
run_away83 Re: film czy nie film 08.04.08, 17:33 oooo jak grają juno to ja się piszę na kino koniecznie bo mam na ten film chrapkę :D ale dołączę do was później :) Odpowiedz Link
forgetit elafela 08.04.08, 16:38 Ela, olej jutro basen i przyjedź do pasażu! Sto lat cię nie widziałam, a ty przecież rodzisz wkrótce. A fotela se nie dasz rady odsunąć od kółka? Pozdrawiam. Co u nas to się dowiesz, jak się stawisz. Odpowiedz Link
elafela Re: elafela 08.04.08, 18:33 Basen i tak miałam olać, ale chyba nie będziecie chciały nas w towarzystwie :( od sobotniego wieczora walczymy z jelitówka, Wczoraj wydawało mi się, że wirus pokonany, ale dzisiaj małż mi sie rochorował i Miłoszowi biegunki się nasiliły ::(((, a co do fotelika, to jak bardziej fotel odsunę to do sprzegła nie dosgnę, ja niesttety nógmodelki nie posiadam :( Odpowiedz Link
jkatnik propozycja 08.04.08, 18:11 To może jak tyle dziewczyn nie na film, to umówmy się np o 12:30 i wtedy te które pójdą na film, dołączą później. Odpowiedz Link
burdziaa mogę dołączyc ? 08.04.08, 19:31 do Was :-)? postaram się dotrzec na Grunwald , na pewno bedzie widac tyle chustowych Mam i spokojnie Was znajde. Odpowiedz Link
forgetit Re: mogę dołączyc ? 08.04.08, 22:20 Burdziaa, jasne że możesz. Nie wiem, czy wszystkie to przeczytają. Żeby nie było tak, że ktoś czeka sam od 11.45. Ja się już pogubiłam i nie wiem w końcu, na którą iść. Odpowiedz Link
padthai Re: mogę dołączyc ? 08.04.08, 22:44 na film nie ide wiec bede kolo 12 jedno mnie nurtuje jak nas tyle bedzie... to gdzie my usiadziemy na tej kawie? hehehehe Odpowiedz Link
jkatnik proponuję o 12:00 koło kina 08.04.08, 22:54 Proponuję żebyśmy się spotkały o 12 koło kina (w pasażu grunwaldzkim) w takim razie. I tam sobie znajdziemy jakieś miejsce żeby usiąść. Rozpoznamy się po chustach ;) Odpowiedz Link
jkatnik :( 09.04.08, 08:56 Mnie jednak nie będzie:( Smutno mi, bo bardzo chciałam przyjść, ale córka w nocy dostała gorączki i teraz leży z katarem w łóżku:( Odpowiedz Link
forgetit ok 09.04.08, 10:26 ok, ja będę. Jkatnik: kurujcie się. A dziewczyny, w każdym razie "rdzeń" chustowy, spotyka się regularnie. Odpowiedz Link
jola23061978 Re: Wrocław 10.04.08, 11:48 Nie dotarłyśmy :( bo musiałyśmy jechać na rehabilitacje i odebrać paszport Oliwci i do sanepidu i do fundacji. Eh wszystko na kupę się złożyło. ale może nast. razem :) Z filmiku a netu już coraz lepiej idzie mi kieszonka :) pozdr Jola Odpowiedz Link