aleks2539 15.07.09, 21:00 Chcę kupić MT, fajne, wygodne itd. Marzy mi się dwustronne - jedna strona dla mnie, druga dla męża. Podacie mi jakieś namiary do dziewczyn szyjących, od kogo warto kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olafig2 Re: Kupię MT - nowe :) 16.07.09, 15:10 nubik.pl/index.php melkaj.blog.onet.pl/ ja sobie szyję tutaj:) wybieram wzór, kolor, materiał-polecam Odpowiedz Link
filipianka Re: Kupię MT - nowe :) 25.07.09, 12:50 a ja czekam na swoje z pathi.pl/glowna/galeria Odpowiedz Link
roneczka Re: Kupię MT - nowe :) 19.07.09, 23:29 Cześć Aleks! Kope lat! A co to się stało, że MT wam sie zachciało? Jak będę niebawem w Toruniu to dasz mi pooglądać te swoje zabawki? O ile jeszcze połowy nie wyprzedałaś? Odpowiedz Link
aleks2539 Re: Kupię MT - nowe :) 20.07.09, 11:01 hej :) No tych zabawek nie mam aż tyle - została mi Manduca i leoś. No i drugi raz przyszło mi MT do testowania i wymiękłam. Dla mnie to bliżej ciała niż Manduca a mniej problemowe niż chusta. No i chce mi się :) A jak bardzo niebawem będziesz? Bo my wybieramy się na wakacje i wracamy na początku sierpnia. Zapraszam oczywiście :) Odpowiedz Link
roneczka Re: Kupię MT - nowe :) 24.07.09, 22:41 okazało się, że nie będę:-((( Toruń przyjerzdza do mnie:-) Może w sierpniu się wybiorę! Odpowiedz Link
meitaimama mam MT od nubik do sprzedania 25.07.09, 14:49 www.nubik.pl/mojemt.php?od=30&kategoria=1&kolor=-1 nr 108 z miękkim zagłówkiem dopinanym na napy. Jeśli jesteś zainetresowana pisz na gazetowy. Jest praktycznie nowy, szczegóły opisałam na bazarku chustowym.:) Zapraszam Odpowiedz Link