www_nicasil_pl 05.03.10, 01:29 W jakim stanie jest twój cylinder? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draka00 Re: pyta motokardiolog 05.03.10, 10:50 ?????? A motoginekolog, albo co gorsza ...koprolog zapyta o wydech? Odpowiedz Link Zgłoś
rider79 Re: pyta motokardiolog 05.03.10, 11:46 tja, neurolog o komputer i moduł zapłonowy okulista o reflektory a seksuolog o gumy :D Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: pyta motokardiolog 05.03.10, 11:52 anaologicznie o gumy to chyba ten od nóg, jak on tam ? nogolog ? Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: pyta motokardiolog 05.03.10, 14:28 rider79 napisał: > a seksuolog o gumy :D > ... :D ... i upewni się jeszcze czy należysz do tej grupy, która wie, że tłok powinien poruszać się w cylindrze, a nie w rurze wydechowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szynszyll Re: pyta motokardiolog 05.03.10, 13:09 hmm... ja to widze tak - jesli przyjmiemy za punkt wyjscia naszych rozwazan klasyczny uklad tlokowo-korbowy to motoginekolog powinien zajmowac sie wlasnie cylindrem ( i jego gładzią). a teraz prosze mnie poszczuć szczuką ;) szynszyll xtz750 Odpowiedz Link Zgłoś
efjot1200 Re: pyta motokardiolog 05.03.10, 16:45 Hm....a co z tymi co mają kilka cylindrów bo jak wszystkim wiadomo przy jednej dziurze to i kot zdechnie:D Nie no żartowałem moje cylindry są spoko natomiast mam słaby wał:D Gdyby tak jakieś tabletki albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: pyta motokardiolog 05.03.10, 21:40 efjot1200 napisał: > Hm....a co z tymi co mają kilka cylindrów bo jak wszystkim wiadomo > przy jednej dziurze to i kot zdechnie:D > Nie no żartowałem moje cylindry są spoko natomiast mam słaby wał:D > Gdyby tak jakieś tabletki albo co? Efjot, kilka cylindrów i wał po regeneracji to jest to!! Pomaga również szybki wałek (nie)roz-rządu :>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś