Dodaj do ulubionych

Translator:)))

07.02.11, 15:36
Chciałam sobie coś poczytać o pewnym amerykańskim muzyku i znalazłam na googlach angielskie strony o nim-chodzi o Otisa Reddinga.Można było sobie stronę przetłumaczyć i oto co się pokazało:))
To taki kawałek dla przykładu:
Choć jego karierze był stosunkowo krótki, przerwał tragiczny wypadek samolotu, Otis Redding był śpiewakiem takich komendanta wzrostu, które do dziś ucieleśnia esencję muzyki soul w swej formie purist. Jego nazwisko jest równoznaczne z pojęciem duszy, muzykę, która powstała z czarnej doświadczenie w Ameryce poprzez przemianę gospel i rhythm & blues w formie funky, potwierdzające świeckie. . Redding pozostawił spuściznę nagrania dokonane w okresie czterech lat od jego pierwszej sesji dla Stax / Volt Records w 1963 roku aż do śmierci w 1967 roku.

To jeszcze jest nawet zrozumiałe ,ale kiedyś czytałam o jakiejś chorobie ,to dopiero się uśmiałam:)).A może wam się uda znaleźć "ciekawsze" tłumaczenie?
Obserwuj wątek
    • nianiaa Re: Translator:))) 07.02.11, 15:42
      O mam !!!Żart:))

Santa pyta księdza: Dlaczego Bóg uczynił kobiety tak piękne?

Ksiądz: tak, że będziesz je kocham.

Santa uważa, że w krótkim czasie ...

Santa: Ale dlaczego Bóg ich tak głupi?

Kapłan: Tak, że będą cię kochać.

Nic nie kumam:)))
      • urszulka_ma Re: Translator:))) 07.02.11, 21:53

całkiem niedawno miałam do napisania w języku angielskim kilka słów o sobie
        nie potrafię po „angielskiemu” więc wrzuciłam sobie kilka słów, na mój temat,
        właśnie w takiego tłumacza, i oto co wyszło:

"Jestem człowiek rzadko występujące wspólną dwóch pól:
        Sztuka i IT. Podczas Szkoła pojęcie I "oszukiwać" na art z
        komputera, ale podczas wakacji ręką – wymieniać sprzęt komputera
        dokonywane akcesoria i ten czas I "oszukiwać" na komputerze z
        art!

no to już teraz wszystko jasne
        i wszystko o mnie wiecie, tak?
        :)

• nianiaa Re: Translator:))) 08.02.11, 17:39
          Ha!Urszulko ,jesteś dla mnie wielka tajemnicą:)))
          • urszulka_ma Re: Translator:))) 09.02.11, 21:50

jaka tam tajemnica?
            …jestem człowiek dwóch pól!:)

czasem rzeczywiscie, bardzo śmiesznie wychodzą te tłumaczenia:)
    • urszulka_ma super fryzjerka na głowie?:) 13.02.11, 09:08
      niektóre wpisy na forum bez tłumacza są dziwne

takie np.

"nie wiem jakiego szamponu używa moja fryzjerka. ale zakupiłam jaki był litrowy baniaczek z pompka z hurt fryzjerskiej. po farbowaniu poprosiłam o odżywkę i dostałam pomarańczowa (etykieta) kallosa, ja sama potem kupiłam ale mleczna. placenta tez jest dobra. no i suszenie na szczotce po samym suszeniu mam byle jakie włosy, sa gładkie dopiero od szczotki"

a tłumacz tłumaczy:

"nie wiem, co szampon używa mojego fryzjerka ale zakupiłam to, co było baniaczek pompa z litrowy hurt fryzjerskiej. Po oznaczeniu poprosiłam farbowaniu i pieniężnych, pomarańczowy (etykieta) kallosa, zakupione czekolada sam, ale po jej zakończeniu. łożysko jest także dobrym. i suszenia na szczotce po samym suszenia włosów, ale musiał sa gładkie tylko z pędzle"

uśmiechu życzę i super fryzjerek na głowie:)
      • nianiaa Dieta po zabiegu chirurgicznym:)) 04.03.11, 21:40
        Jeśli miałeś operację, spożywanych pokarmów może mieć duży wpływ na powrót do zdrowia i tego, jak szybko leczy rany.. Eating prawo żywności może zapobiec powikłaniom, takim jak zaparcia , a także zapewnić niezbędne bloków Twoja skóra potrzebuje do goją się szybko.

Jedną z najlepszych rzeczy, które możesz zrobić, aby poprawić swój stan odżywienia podczas zabiegi chirurgiczne, jest skupienie się na całej żywności. Oznacza to, że do wyboru żywności, która jest "cały" lub w formie nieprzetworzonej. Na przykład, pomarańczowy będzie całe jedzenie. Sok pomarańczowy, choć jest bardziej przetworzone wersji. Pieczone ziemniaki byłoby całej żywności, podczas gdy francuski narybek będzie bardziej przetworzonych i mniej zdrowe, po smażone. Itp.itd....

Urszulko,to tak dla poprawienia humoru ,bo ty sama wiesz ,co jeść:))Pozdrowienia:))
        • urszulka_ma Dieta po zabiegu chirurgicznym:)) 05.03.11, 14:28
          dla wielu osób może być wielkim zaskoczeniem fakt, jak wielkie znaczenie w takich okolicznościach ma super sukces dnia,…
          czyli udany pobyt w łazience i ile się trzeba namęczyć,
          aby okazał się on sukcesem…

dziś wypiłam sobie już moją, prawdziwą kawę!:)
          spelnilo się moje marzenie z ostatnich dni:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka