Dodaj do ulubionych

MOCZ NA MACZO...

18.03.02, 21:23
Ta informacja dnia jest chyba niezwykle krzepiąca dla feministek i dla
realizatoró drugiej częsci Seksmisji;))))

Ryby w dolnym biegu Tamizy zmieniają płeć z męskiej na żeńską. Powodem jest
skażenie wód estrogenem - żeńskim hormonem w postaci syntetycznej. To z kolei
może mieć wpływ na poziom rozrodczości Brytyjczyków. 1/3 wody pitnej w Wielkiej
Brytanii pochodzi bowiem z rzek.

Taki wniosek wynika z badań naukowych prowadzonych przez 5 lat na zlecenie BBC
i tygodnika "Independent on Sunday". Badaniami, finansowanymi przez
ministerstwo środowiska, wyżywienia i spraw wiejskich, objęto płocie z 10 rzek.

We wszystkich rzekach znaleziono ryby, które określono jako pośredni etap
między obu płciami (intersex). Ok. 50 proc. ryb płci męskiej rozwijało w sobie
jaja. 1/10 ryb płci męskiej była zupełnie bezpłodna, a nasienie ok. 1/4 nie
było pełnowartościowe. Ryby zachowywały swoje nowo nabyte cechy mimo
przeniesienia ich do nieskażonej wody.

Winne są pigułki antykoncepcyjne. Coraz częstsze stosowanie takich pigułek z
silną dawką syntetycznego estrogenu powoduje, że substancja ta wraz z uryną
dostaje się do kanalizacji i do rzek - twierdzą naukowcy.

Panowie UWAGA bo lejemy na waszą męskość
Obyście nie uMOCZyli !
Obserwuj wątek
    • Gość: Xprow Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 21:26
      będziemy walić platona
    • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 21:27
      od dzis pije tylko i wylacznie alkohol etylowy!!!
      • laura! Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 21:32
        mina, co Ty, z byka spadłaś
        przecież alkohol nie jest odbrym środkiem antykoncepcyjnym
        .... no chyba, że pijesz go razem z facetem
        • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 21:33
          ja se tam zawsze powod znajde, zeby sie napic, moga nim byc nawet estrogeny w
          brytyjskich rzekach!
    • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 21:36
      Piwo tez posiada zenskie hormony. Testowano to ostatnio na 10 facetach. Dano im
      wypic po 11 flaszek tego napoju. Po wypiciu 90% facetow nie potrafilo logicznie
      myslec, 75 % nie wiedzialo co mowi, 100% nie potrafilo prowadzic samochodu!
      I co - powiedzcie teraz, ze w piwie nie ma zenskich hormonow!
      • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 21:39
        po prostu za malo im tego piwa dali wiec zachowywali sie po spozyciu tak samo,
        jak i przed:)))
        • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 21:41
          Ty sie nie liczysz. Nie kazdy potrafi bez wypicia polowy beczki pisac takie
          glupoty.
          Ja mam dzis zalobe po Menie!
          • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 21:43
            ja na szczescie nie jestem facetem!
            a men powaznie zrezygnowal?
            • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 21:45
              Jak widzisz Menika nie ma! Nie odpowiada na tel. Nie reaguje na e-maile!

Zaluj ze nie jestes facetem. Facetowi jest bardziej do twarzy z flaszka!
              • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 21:52
                cholera, biedny men... miejmy nadzieje, ze tylko poszedl zalac robala!
                a mnie z flaszka jeszcze nie widziales, wiec nie pierdol! ja z kieloneczkiem
                wygladam po prostu bosssssssssssssko, gdybym miala zaciecie narcystyczne,
                pilabym do lustra:)))
                • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 21:55
                  Zapomnialas, ze widzialem kilka zdjec :o))

Men nie zalewa robala! Nie wierze w to!!! Abstynent od piatku z niego okrutny!
                  • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 21:57
                    co ty widziales za zdejcia, o ktorych ja nie wiem?
                    ty, a do mena to w takim razie moze by tak podskoczyc, co?
                    • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 22:00
                      a widzialem jedno takie :o)) I nie dziwota ze o nim nic nie wiesz!- trudno
                      percepowac robienie zdjec- gdy jest sie nawalonym!!

Do Meniska jutro z rana do pracy podskocze!
                      • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 22:01
                        wiem ktore i wiem, kto ci je pokazal nawet! tyle, ze to bylo pozowane,
                        biedaku:)))
                        • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 22:10
                          jestes niezla pozerka :o)) Ale trzezwej nie potrafisz udawac :o))
                          • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 22:34
                            ano nie potrafie:)
                            • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 22:36
                              Czas rozpoczac nauke!! Nawalic sie jak bombon i dyslekcje zwalczac!
                              • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 22:39
                                ale ja nawet nie mam zdjecia, na ktorym moglabym sie wzorowac, gdyz na
                                wszystkich jestem pijana, a pije od niemowlectwa!
                                • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 22:41
                                  Wez te z komunii, wiesz to na ktorym jestes w miare trzezwa w objeciach
                                  molestujacego Cie farorza!
                                  • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 22:42
                                    uuuuuuuuuu, chlopie, po komunii to mnie na izbe milicja musiala z kruchty
                                    zbierac!
                                    • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 23:02
                                      A po bierzmowaniu, za sprzedane flaszki kupielas sie piyrsze auto?
                                      • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 23:03
                                        nie, samolot!
                                        • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 23:38
                                          Na czolg niy styklo?
        • laura! Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 21:45
          Gość portalu: mina napisał(a):

> po prostu za malo im tego piwa dali wiec zachowywali sie po spozyciu tak samo,
          > jak i przed:)))

taaaaaaaaaaak, brawo dla tej pani ;)))))))
          poza tym jak mówią ostatnie badania przeprowadzone na uniwersytecie w Kłobucku,
          wypicie przez męzczyznę 1 litra piwa jedynie uwypukla jego naturalne zachowania i
          unmiejętności, które na trzeźwo skrzętnie maskuje
          • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 21:49
            to musze stale napierdolony chodzic. Wtedy sie wszystkie moje zdolnosci
            objawia.
            Kobieta zas po wypiciu 1 piwa nie potrafi przypomniec sobie czy to co robila to
            bylo robienie loda, czy tylko krecenie jajek.
            • laura! Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 21:57
              mario2 napisał(a):

> to musze stale napierdolony chodzic. Wtedy sie wszystkie moje zdolnosci
              > objawia.
              > Kobieta zas po wypiciu 1 piwa nie potrafi przypomniec sobie czy to co robila to
              >
              > bylo robienie loda, czy tylko krecenie jajek.

Facet po wypiciu 4 piw, stara sobie usilnie przypomniec na czym polega robienie
              loda...
              ale pozostaje mu tylko pamięc o kręceniu jajek.

• Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 21:53
            w ogole po alkoholu z czlowieka jego prawdziwe emocje wychodza...
            • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 21:56
              To dlatego sie mowi- baba pijana dupa sprzedana? :o))
              • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 21:57
                to sie tylko niektorym facetom tak wydaje, marys:)))
                • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 21:58
                  doprawdy?? Coz- mnie ta metoda jakos nigdy nie zawiodla :o))
                  • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 21:59
                    a w druga strone tez dziala?:)))
                    • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 22:01
                      Pewnie - chcesz sie przekonac?
                      • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 22:03
                        grozisz mi?
                        • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 22:11
                          Raczej obiecuje :o))
                          • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 22:35
                            a ile mnie to bedzie kosztowalo?
                            • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 22:37
                              tela co na kamelki w kerych potym bydziesz toto cos Twoje moczyc musiala!
                              • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 22:39
                                za drogo, musisz spuscic z ceny!
                                • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 22:41
                                  jo mom sie tera spuscic?
                                  • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 22:43
                                    ja!!!!!!
                                    • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 23:01
                                      Nie ma gupich- niy byda sie sam branzlowol!
                                      • Gość: mina Re: MOCZ NA MACZO... IP: *.turboline.skynet.be 18.03.02, 23:03
                                        nie fcesz zarobiec, twojo strata gupieloku!
                                        • mario2 Re: MOCZ NA MACZO... 18.03.02, 23:38
                                          Na Twoi rzici mom zarobiac!? Dyc jo niy je alfons

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka