niegracz 06.03.14, 19:36 Wielkiemu Fizykowi Gwieździe Telewizyjnej prof. dr Nauk Gwiezdnych Paweł Artymowiczowi zablokowano karnie jego blog na salonie 24 fizyka-smolenska.salon24.pl/Pewnie- na salony sie nie nadaje :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absurdello Nie śmiej się dziadku 07.03.14, 11:07 z cudzego wypadku. To tylko pokazuje poziom "salonu", gdzie toleruje się bluzgi a nie wiedzę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz albo to : 07.03.14, 18:51 absurdello napisał: > > To tylko pokazuje poziom "salonu", gdzie toleruje się bluzgi a nie wiedzę :(( / nie toleruje m.in. dlatego wyleciał:)) jest mi przykro, potwierdza sie najgorsza teoria Autor: you-know-who ☺ 07.11.10, 06:46 czyli dr fizyki PaweŁ Artymowicz a wydawalo mi sie ze niewiele moze juz mnie zaszokowac. czyzbym stracil czas myslac o szczegolach technicznych, fizyce katastrofy? przeteoretyzowalem? mialem blokade wiary w prostsze rozwiazania? * * * mysle, ze myslacych tak jak ja jest w polsce wiecej. wiem, ze ostateczna odpowiedzialnosc ponosi wojsko i jego piloci. ale kiedy ktos mowi mi ze: (i) kapitan protasiuk, dowodca samolotu nabitego po brzegi jakimi by tam nie byli, ale oficjelami panstwa polskiego, ma ok. 340 godzin nalotu na b. wymagajacym tupolewie-154, (ii) ze jest po prostu lekkomyslnym mlodziakiem, mowiacym do swojego jeszcze bardziej bezmyslnego kolegi pilota jaka-40 artura wosztyla: "tak laduja debesciaki" (*laduja*, z premedytacja). Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: albo to : 09.03.14, 22:16 A Zuzia jeszcze jest? Nb wątek Niegracza o bombowcach jest bossssski :) Odpowiedz Link Zgłoś