Gość: ZAKOCHANA W NIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black.coffee Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? 04.10.04, 17:22 a możesz napisać coś więcej??? co, jak i dlaczego... chociaz ogólnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W NIEJ Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:59 Kocham ją od 1,5 roku, ona jest hetero i nie może odwzajemnić moich uczuć mimo, ze wie o wszystkim. Co zrobić żeby nie cierpieć, zeby sie odkochac...? Odpowiedz Link Zgłoś
black.coffee Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? 04.10.04, 19:07 sposób jest dość brutalny, ale skuteczny. Uciąć wszelkie kontakty. Nie widzieć, nie słyszeć jej, nie czuć zapachu... po prostu uciąć. Pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:53 No to masz problem. A przyjaźnisz się z nią blisko? Może się coś da zrobić. Prawdopodobnie w każdej z nas tkwi skłonność do tej samej płci. Tym bardziej,że łatwiej jest tzw. społeczeństwu zaakceptować taki związek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:56 Ty też lgniesz do przeciwnej płci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:01 Szczerze. Facetów uwielbiam. Ale każda koieta o tym myśli, jeden raz w życiu ale myśli. Tym bardziej,że znam jedną taką laskę. Jeśt wspaniałą dziewczyną, inteligentną i miłą, ale nie w moim typie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:10 Naprawde będąc hetero zrobiłabyś "to" z kobitką?? Nie wierzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:14 Na smą myśl pewnie leci Ci ślinka. Co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:17 A jak:)) Ty to mnie znasz:)) Zastanawiam sie tylko jak jednocześnie można i z chłopem i z babką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:26 Trójkąty odpadają. Ale opowiem Ci coś. Miałam kiedyś przyjacółkę, która była pół Arabką, nigdy nie widziałam aby jakaś laska działała tak na facetów, zresztą ja też wzbudzam niemałą sensację. Studiowałyśmy w innych miastach i nigdy nie mogłyśmy się nagadać, a faceci co chwilę chcieli sie przysiadać. Więc wpadłam na pomysł,że będziemy udawac lesbijki . . . i wtedy się zaczęło. To był bardzo głupi pomysł. Poprostu faceci oszaleli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: To bardzo ciekawe IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.10.04, 21:29 :))dlaczego glupi?? to samo przerabialam z moja przyjaciolka... pewnego razu na imprezie rowniez zaczelysmy udawac i dokladnie tak jak piszesz-faceci wymiekali- ich to rajcuje na maksa...ciekawe jak by sie zachowali gdyby przyszlo im stawic czola dwom kobitkom w sypialni?? bo w marzeniach to kazdy gieroj...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:32 No tak, taka pół arabeczka to musi być b. atrakcyjną kobitką. A Ty dlaczego wzbudzałaś taką sensację?? HMMMM, Takaś laseczka fajowa??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:38 Nie. Mam 3 piersi. Ale ff, ma rację. To dobry pomysł z tym postawieniem facetów przd faktem dokonanym. Teraz mam 2 przyjacółki. Czasami robimy babskie imprezy i śpimy sobie razem. jeszcze nic nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: To bardzo ciekawe IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 04.10.04, 21:43 jeszcze... :))) wy tu gadu-gadu... a dziewczyna szuka pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Do zakochanej w niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:45 Ja sie z Toba umówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: Do zakochanej w niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:47 A ja się umówię z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:46 Dwie przyjaciółki i Ty to razem trzy przyjaciółki. To już taki mały tłumek:)) Ale jakby co to jestem do dyspozycji:) P.S. Trzy piersi...hm... też mi sensacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:49 I długie nogi, wew strona 1,10 m. Ale chodzę w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:52 To się dobrze składa z tymi spodniami bo ja chodzę w spódnicy. Jestem szkotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: To bardzo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:56 To musisz mi kiedyś pożyczyć kiecki, słyszałam, ze w tym sezonie kratka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi polar i Inna Bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 00:13 fajny dialog :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:11 No wiesz ! Rzuciłaś taki fajny temat i co . . ? Nie ma Cię. Szkoda. Wiesz jest taki fajny film, cyba"Trzy serca", ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W NIEJ Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 16:20 HEJ WSZYSTKIM! WIDZĘ, ŻE NIEZŁA DYSKUSJA SIĘ TUTAJ WYWIĄZAŁA PODCZAS MOJEJ NIEOBECNOŚCI :) DZIEKI BLACK.COFFEE ALE TEN SPOSÓB JEST DO NICZEGO BO JUŻ GO PRZERABIAŁAM, ODIZOLOWAŁAM SIE CAŁKOWIECIE, PRÓBOWAŁAM O NIEJ ZAPOMNIEĆ ALE CIERPIAŁAM JESZCZE BARDZIEJ! W DODATKU I TAK CAŁY CZAS GDZIES PRZYPADKIEM SIE SPOTYKAŁYSMY :/ WIEC STWIERDZIŁAM ZE LEPSZA PRZYJAŹŃ NIŻ NIC! PRZYJAŹNIMY SIĘ, CZASEM MYSLE NAWET ŻE ONA CHYBA COŚ DO MNIE CZUJE ALE BOI SIE TEGO UCZUCIA! ALE NIE WIEM, MOŻE MI SIE TYLKO WYDAJE...ALE POWIEDZCIE! MAM O NIĄ WALCZYĆ? CZY ODRAZU SIE PODDAC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W NIEJ Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:00 CZY KTOŚ MI ODPOWIE...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 06.10.04, 20:42 O co Ci chodzi ? Służę pomocą. Jesteś super. Więcej takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:43 spróbuj powalczyć o mnie, może Ci się uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W NIEJ Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 17:34 DZIEKI ZA KOMPLEMENT 'INNA BAJKA' :) TY TEŻ JESTEŚ FAJNA :) NO CHODZI MI O TO CZY MAM O NIĄ WALCZYĆ MIMO WSZYSTKO CZY SIE PODDAĆ? 'POLAR' GDYBYŚ BYŁ DZIEWCZYNĄ TO KTO WIE... :] Odpowiedz Link Zgłoś
5th Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? 07.10.04, 18:08 A z czym wiąże się dla Ciebie "poddanie się"??? I czym jest dla Ciebie "walka" o nią? Walka o nią z jej facetem, z nią...? Nie zmusisz nikogo do miłości. Nie da rady. Ale bądź dzielna... Musze pomyśleć. Odezwę się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W NIEJ Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:57 '5th' - kim jestes? W każdym razie odpowiem Ci na te pytania: A z czym wiąże się dla Ciebie "poddanie się"??? - "poddanie sie" czyli danie sobie spokój, nie zabieganie o jej względy, olewanie, nie okazywanie uczuć itd... (tylko że raz już próbowałam tą metodę i jest beznadziejna, tylko bardziej cierpiałam bo sama odsuwałam się od niej, traciłam jej przyjaźń...) I czym jest dla Ciebie "walka" o nią? - "walka o nią" czyli bycie zawsze przy niej, okazywanie jej uczuć, pokazywanie siebie od jak najlepszej strony, pokazywanie jaka jest dla mnie ważna, że naprawdę ją kochcam i że jestem w stanie walczyć o tę miłość nawet jeśli jest to niemożliwe! Walka o nią z jej facetem, z nią...? - na szczęście nie ma faceta! chyba bym umarła! Nie zmusisz nikogo do miłości. Nie da rady. - wiem, ze nie zmusze ale ja nie chce zmuszac tylko walczyć o tę miłość nawet jesli miałabym "przegrać" to miec chociaż tą świadomość, że zrobiłam wszystko! Ale bądź dzielna... - staram sie Musze pomyśleć. Odezwę się - pomyśl. odezwij sie. dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plesia Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.acn.waw.pl 08.10.04, 00:36 ja mam tak samo z przyjaciólką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plesia Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.acn.waw.pl 08.10.04, 00:43 tylko ja jestem facet i to tez jest bez sensu..bo na sile nie da sie nikomu milosci wpoic....i tak mnie suszy z tesknoty, w dzien jest wszystko ok , ale w taka noc spada zaslona i sie odzywa we mnie taka dzicz, niewydarzona tesknota..za drugim ja..jakby to bylo gdyby mnie nie bylo..i tak mnie suszy tesknota przeszla kolo glowy wybrala sie na lowy w glab mojej duszy ' najgorsze jest to , ze nikt mnie nie zna' widze to we snie widze to w miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Do zakochanej w niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:49 Przepraszam,że nie pisałam, ale nie mogłam wymyśleć nic mądrego. A nie chciałam pisać głupot. Wracając do Twojego problemu, to jest to sprawa stara jak świat. Wiem, że nie napiszę Ci nc odkrywczego, ale serce nie sługa i nikogo nie można zmusić do uczucia. I jeśli ona tak bardzo się przed tym broni, to niestety nic nie zrobisz, poprostu nic. Każdy miał taką sytuację. Ja też, co prawda nie z dziewczynami, ale chyba to jest to samo. Nikt mnie nie był wstanie zmusić do uczucia, chodźby nie wiem jaki był super. I podobnie ja, mogłam stawać na głowie i nic. Musisz znaleźć w sobie trochę realizmu wiem, że w uczuciach trudno o to, ale naprawdę nie ma innego wyjścia. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W NIEJ Re: Do zakochanej w niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:29 DZIEKI 'INNA BAJKA' ALE TO, ZE MAM ZNALEŹĆ W SOBIE ODROBINE REALIZMU OZNACZA, ZE MAM SIE POGODZIC Z TYM, ZE ONA MNIE NIE KOCHA I DAĆ SOBIE SPOKÓJ TAK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: Do zakochanej w niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:57 Przykre, ale naprawdę tak jest. Musisz się z tym pogodzić, bo inaczej zwariujesz. Uwierz mi. Ja wiem,że to jest silniejsze od Ciebie, że sie miotasz, że myślisz, że jeszcze jeden krok, jeszcze jeden raz już ostatni, jeszcze nie teraz dam sobie spokój. I zaczynasz żyć w swoim światku. Nie rób tego. PS. Z jakiego jestes miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W NIEJ Re: Do zakochanej w niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:50 KURDE ALE ROZUMIESZ, ZE NIE MOGE SIE CAŁKOWICIE OD NIEJ ODIZOLOWAC? NAWET JAKBYM CHCIAŁA! POTRZEBUJE INNER RECEPTY JAK SIE ODKOCHAC, JAK NIE CZUĆ DO NIEJ TEGO CO CZUJE! JAK TRAKTOWAĆ JĄ Z POWROTEM CZYSTO PO KOLEŻEŃSKU? CZY TO W OGÓLE JEST MOŻLIWE??? DLACZEGO PYTASZ Z JAKIEGO MIASTA JESTEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: Do zakochanej w niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:38 Bo chciała bym Cie poznać Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? 10.10.04, 17:05 kropelka najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W NIEJ Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:51 (: UWIELBIAM LUDZI Z POCZUCIEM HUMORU :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W NIEJ Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:24 CHYBA MACIE RACJE, CORAZ BARDZIEJ PRZEKONUJE SIE ZE TA WALKA NIE MA SENSU :( ONA I TAK NIGDY NIE BEDZIE W STANIE ODWZAJEMNIC MOICH UCZUC, A JA BEDE TYLKO PRZY NIEJ CIERPIEC... ;( CO ZROBIĆ ABY TAK NIE CIERPIEC ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:06 Poznawaj ludzi, pij alkohol, zapominaj. Mnie też się wszystko pieprzy i rozłazi między palcami. Np. jutro mam bardzo ważne spotkanie w Krakowie od którego dużo zależy a o 8 rano prezes musi mieć na biurku coś co wyrzuciłam tydzień temu do kosza. Ale mam to w d... Jadę stąd w cholerę. W telewizji mówili,że góry sa kolarowe i musze to zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANA W NIEJ Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:48 DZIEKUJE CI ZA WSZYSTKO 'INNA BAJKA'. JESTES NAPRAWDE W PORZĄDKU. JESLI CHODZI O MNIE TO WIEM, ZE MUSZE POGODZIC SIE Z TYM, ZE NIGDY Z NIA NIE BEDE. JESZCZE DO NIEDAWNA WALCZYŁAM O NIĄ, A DZIŚ WALCZĘ O TO, ŻEBY CAŁY CZAS NIE MYŚLEĆ I NIE CIERPIEĆ. WIEM, ZE MUSZE WYRZUCIC JĄ ZE SWOJEGO SERCA RAZ NA ZAWSZE I ZACZĄĆ ŻYĆ SWOIM ŻYCIEM, CHOCIAŻ NARAZIE NIE WYOBRAŻAM SOBIE TEGO ALE Z CZASEM, MAM NADZIEJE, TAK SIE STANIE... A TY SIĘ NICZYM NIE PRZEJMUJ, A SZCZEGÓLNIE PRACĄ, JAK NIE TA TO INNA :) POZDRAWIAM I JESZCZE RAZ DZIEKI, PAPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: JAK "SKLEIĆ" ZŁAMANE SERCE ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:20 Cieszę się, że tak naprawde zaczęłaś myśleć. Chyba nie ma nic fajniejszego w zyciu niż znalezienie potwierdzenia swoich wywodów. Wszystkiego naj. I naprawde chciałabym Cie poznać. Pa ;) Odpowiedz Link Zgłoś