Dodaj do ulubionych

jade po pomarancze

31.01.05, 17:13
6-8 kg ,zamiast kolacji kg pomaranczy:))
no i banan:::::::::::::::::::::::::: :::::::::------------)
Obserwuj wątek
    • Gość: bleble Re: jade po pomarancze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:29
      i chyba po masło - bo jahipkowi to podobno się przydawało i to często ?
      • profesor8 [...] 31.01.05, 20:23
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: renata Re: jade po pomarancze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:37
      lubię smak słodkich pomarańczy
    • Gość: bleble Re: jade po pomarancze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:48
      a ten banan to dla ciebie czy dla "twojego kolegi" ?
      • wuko100 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 17:57
        ty profesor czy ty masz wszystko w porządku z sufitem?
        • Gość: bleble Re: czytaj uważnie, on lubi owoce, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:37
          w głowie figi, a banan w d.pie:)
          • Gość: roza Re: czytaj uważnie, on lubi owoce, IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.05, 19:50
            ty bleblelisz az glowa mala.
            Banan jest za mientki zeby se w p..e wsadzic.
            Ktos musial cie oszukac,to bylo co innego
            • Gość: bleble Re: cholerka, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:09
              to inna-bajka jakies bajki opowiadała, że lubi banany nie tylko w buzi?:(
              • inna-bajka Re: cholerka, 31.01.05, 20:13
                A ty to masz już obsesję na moim punkcie, czy mam jeszcze poczekać z parę
                wątków ?
                • Gość: bleble Re: jak chcesz to czekaj, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:53
                  z resztą jesteś przyzwyczajona do czekania ?:)
    • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 19:53
      Ale kilogram licząc ze skórką, czy bez? Bo to różnica w kaloriach :)
      • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:04
        czesc trzpiocie ,czy my znowu myslimy o tym samym:))
        • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:10
          Tego nie jestem w 100% pewna, o ile nie myślisz o zawartości czystej pomarańczy
          w pomarańczy :))
          • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:12
            i skorki w skorce:))
            • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:17
              Myślisz, że to białe pod skórka to też skórka?
              • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:20
                nie to pestka:))
                czy nie sadzisz ze Szwedzi maja imponujace banany,sadzac po profesorskim
                szkicu..???
                • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:24
                  Nie wiem, nigdy nie przyglądałam się szwedzkim nosom :)
                  • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:27
                    z moich obserwacji wynika ze maja krotkie:))
                    • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:29
                      Ooo, w takim razie ciekawe, jak to się ma do ich ... zaraz, zaraz, ale oni
                      chyba nie mają własnych bananów?
                      • profesor8 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:32
                        no ale spozycie 25 kg bananow na 1 mieszkanca maja :))))))))))))
                        • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:37
                          ..."bo my musimy byc silni i zdrowi,chocby na skrobii"..;DDDD
                          • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:41
                            Pomyśleć, że ja zjadam 25 sztuk rocznie. Za to nadrabiam jabłkami i truskawkami.
                            • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:44
                              truskaweczki,moje ulubione:))))
                              wczoraj sobie kupiłam ale jakies dziwne były:((
                              • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:46
                                No niestety, pewnie trafiłaś na sztucznie pędzone.
                                • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:49
                                  wygladały przeslizcnie i apetycznie..ale jakies kartoflane były:)
                                  poczekam do lata,zjem na zapas:)
                                  • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:54
                                    O, to wybieraj murzynki (takie mniejsze i niemal czarne z tej czerwoności),
                                    albo zenga zanga :)
                                    • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:58
                                      "murzynki" to dla profesora zostawie...umila mu pobyt:DD
                                      • profesor8 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:22
                                        do Sopotu przywoza z glebi Polski ,a potem sa kaszubskie-wiec sezon jest dlugi
                                        W lato siedzi sobie zebrak i gra na gitarze i mowi panie daj zlotowke
                                        a ja " a moze wolisz truskawki"?
                                        wzial i od razu zaczal palaszowac kilogram ,nigdy nie widzialem kogos tak
                                        lubiacego truskawki:)))
                                        • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:24
                                          teraz Polska mlekiem i truskawkami płynaca.;))
                                          to jak narkotyk,nadchodzi lato..a wsztscy tylko truskawki jedza;DDD
                      • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:34
                        po wakacjach spedzonych tak kilka lat temu...zdecydowanie nie:)))
                        • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:40
                          Nie hodują sobie bananów? A to taki postępowy kraj :)
                          • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:43
                            akurat w kwestii bananów..cos jest nie tak:))
                            ale to wszystko przez ten ziab...brrrrrrr:))
                            • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:45
                              Tak własnie myślałam, że im się nie chce przez ten ziąb gnać do cieplarni. Wolą
                              samochodzikiem do sklepu :)
                              • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:50
                                z szybkoscia 30km/h:DDDD
                                • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:55
                                  Taka prędkość w sam raz dla mnie, bo postanowiłam sobie nie jeżdzić nigdy
                                  szybciej niż 50 km na godzinę :)
                                  • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:59
                                    to jedz do Skandynawii..tam wszedzie tak samo,nikomu sie nie spieszy:)
                                    • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:04
                                      Cudownie, gdyby nie ten notoryczny ziąb. Chociaż taka krioterapia ma ponoć
                                      zbawienne skutki dla organizmu :)
                                      • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:09
                                        ale nie przez 10 miesiecy w roku:(((
                                        • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:10
                                          Tak, z tym trzeba by było coś zrobić, ale co?
                                          • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:14
                                            czerwiec ,lipiec skandynawia..a reszta roku gdzies na południu,moze Cypr...tam
                                            przynajmniej niskie podatki:)))
                                            • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:20
                                              Cypr to niezły pomysł, tylko którą stronę masz na myśli, grecką czy turecką?
                                              • kotek_mru Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:25
                                                grecka..zdecydowanie :))
                                                lepsze papu podaja:))
          • anna_30 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:12
            a ja wolę mandarynki;)
            • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:16
              Ja też :) Mają więcej zawartości pod skórką, o ile to nie są te purchawkowate.
              Ale i kalorii tez mają więcej niż pomarańcze.
              • wietka Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:21
                etam, najlepsze są pomarańcze z gruba skórka...
                • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:26
                  Przyznaj się, wyjadasz to białe spod skórki?
                  • profesor8 a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:28
                    zboczency nawet z moich owocow jakies perwesyjne texty pisza!
                    • anna_30 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:28
                      ha ha - wejdzie człowiek na forum i od razu mu się humor poprawia
                      • profesor8 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:30
                        na twoim miejscu zalozylbym majtki bo tu przeciagi spore:))))))))
                        • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:51
                          tak, tak, i w przeciągu może Cię taki pędzący banan skaleczyć niechcący ;))
                          • anna_30 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:58
                            w sumie to chyba bym się nie obraziła gdyby mnie jakiś banan skaleczył ;)
                            • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:05
                              A co, jeśli dostałabyś nim jak obuchem w głowę i padłabyś bez czucia? Ha?
                              • anna_30 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:10
                                zawsze jest jakieś ryzyko;)
                                • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:12
                                  Ryzyko by było takie, że nie byłabyś w stanie zidentyfikować tego banana :)
                    • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:30
                      no nie,profesorze masz złe skojarzenia...omawiamy tylko wyglad owoców
                      egzotycznych:))
                      • profesor8 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:31
                        ja was znam ,z faceta byscie wydusily wszystkie soki
                        • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:33
                          Ciekawe, czy pomarańczowy też??
                      • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:32
                        Kotek, jakie tam one egzotyczne, jak są wszędzie? ;)
                        • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:39
                          wszedzie na ulicy je widac..ale w moim ogrodku nie chca rosnac:((
                          • profesor8 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:41
                            polacy sa nerwowi bo nie jedza bananow!
                            i maja male przyrodzenia
                            ja jem duzo bananow i mam jak murzyn:)))))))))
                            • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:47
                              W tym jest sporo racji, co profesor mówi. Czytałam onegdaj, że banany zawierają
                              substance rozweselające :)
                            • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:54
                              .."owoce banana - podłużne jagody - różnią się długością (6 - 35 cm) oraz
                              kolorem skórki (zielone, żółte lub czerwone)"...;DDD
                              • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:56
                                Owoce banana to jagody??? Ale jaja! :))
                                • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:22
                                  nie "jaja"tylko banany..;DDDDD
                                  • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:25
                                    jak do tego doszłaś ? :)
                                    • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:33
                                      do jaj czy bananów??;))
                                      • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:39
                                        Do jagód! :))
                                        • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:42
                                          ..taka definicje znalazłam w naszym urzadzeniu "sterujco-myslacym"..i bardzo mi
                                          sie spodobała:))
                                          • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:44
                                            Mnie też :)) Nigdy nie myślałam, że jagody mogą być podłużne i obierać się ze
                                            skórki :)
                                            • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:50
                                              mnie to tez z lekka zaskoczyło:)
                                              ale jagodki tez lubie,takie ciemne...bosze kiedy to lato bezdie:))
                                              stopy mi marzna;(((
                            • wuko100 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:56
                              masz jak murzyn ale w marzeniach, czyli chłop jak dąb a jajka jak żołędzie.Czy
                              ty profesor nie jestes po inst moskiewskim?
                          • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:41
                            Kotek, bo one nie rosną jak szparagi :)
                            • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:52
                              szparagi tez mi nie rosna..cos z tym moim ogrodkiem nie tak:(
                              • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 20:58
                                Hmm, może ziemia za kwaśna, albo jakieś koty tam się załatwiają? Nie chcę Cie
                                martwić, ale takie kocio-psie siuśki są zdolne zniweczyć każdą uprawę.
                                • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:01
                                  sugerujesz ze siusiam we własnym ogrodku??;DDDDDDDDDDDddd
                                  • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:03
                                    Wyznam Ci prawdę : nie wiem :))) jakieś koty na pewno to robią ;)
                                    • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:06
                                      to te okropne kocury..przylaza pod okno i miałcza:((
                                      • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:08
                                        Postaw zasieki! :)
                                        • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:12
                                          łaza po płocie,pod płotem...tylko mur mnie moze uratowac:)... i wtedy pierwsza
                                          plantacja bananów w tej czesci Europy:)))
                                          • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:16
                                            O, jak się ma dobry mur, to można by nawet pohodować strusie :) Czy wiesz, ze
                                            taki struś ma oko wieksze kilkukrotnie od mózgu?
                                            • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:18
                                              a jakie jajo..;DDDD
                                              • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:21
                                                Na takie jajo musiałabys poczekać przynajmniej ze 2 lata, bo dopiero wtedy
                                                strusie osiągają zdolność rozrodu :)
                                                • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:31
                                                  wobraziłam sobie uciekajacego strusia...z mojego ogrodka;DDDD
                                                  • trzpiot_1 Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:34
                                                    To jeszcze sobie wyobraź, jak się ten rozbija o mur :) One są bardzo strachliwe
                                                    oraz uprawiają owczy pęd, o ile wcześniej nie umrą na zawal serca, bidulki.
                                                  • kotek_mru Re: a sio ,odczepcie sie od moich pomaranczy! 31.01.05, 21:38
                                                    bidulki,malusie ptaszyny.....ale facet strus ma dobrze:))
                                                    on sam a obok stadko:))
                                                  • profesor8 wtorek leczenie kotka!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 09:04
                                                    No tak kotek wczoraj sie juz zatrul i dzis jest chory (chorszy
                                                    ,najchorszy)-leczenie wstrzasowe boczusiem zaplikowalem.
                                                  • kotek_mru Re: wtorek leczenie kotka!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 09:30
                                                    nie zatruł,tylko ten wirtualny pobyt w Skandynawii przyprawił mnie o dreszcze i
                                                    katar...wrrrrrr:)))
                  • wietka Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:32
                    a skąd wiesz? ;)
                    to białe jest najlepsze ;))
                    • profesor8 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:33
                      skad mozecie wiedziec "zjadacze schaboszczakow" z kapusta?
                    • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:37
                      Bo sama wyjadam :) Tylko teraz to podobno niezbyt zdrowe, bo strasznie
                      napryskane konserwantami.
                      • wietka Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:45
                        czasami mozna iśc na całość...:)
                        • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:46
                          Można, kiedy się trafi na odpowiednią pomarańczę :)
                          • wietka Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:50
                            no.. ale ja pierwszej lepszej nie biorę...najpierw musze pochodzic,
                            powybierać...:)
                            • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:58
                              A gdzie Ty masz taki wybór? U mnie w sklepie maja tylko jeden rodzaj i kwita :(
    • profesor8 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:35
      idzcie romansowac z prosiaczkiem obok,ja chce zostac z moimi owocami sam!
      • profesor8 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:36
        kupilem tez mango! i polskie jablka :)))
        • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:38
          To ładnie, że kupujesz polskie jabłka, to się chwali :)
        • anna_30 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:38
          a ananasków nie jadasz?
          • profesor8 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:40
            dzis byly drogie,tak kupuje dwa lub trzy takie 2 kilowe w calosci:)))
            • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:42
              Z tym zielonym wykwitem na wierzchu?
              • libressa Re: jade po pomarancze 31.01.05, 20:53
                Ananas to afrodyzjak, mango duzo kalorii, jabłka to kuszenie, chyba jednak
                wszysko zmierza w kierunku wiadomym :)))
                • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:00
                  Ja bym tak na wstępie nie przesądzała :))
                  • libressa Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:01
                    To sa tylko przesłanki, wszystko jest możliwe, lub nie :DDDDD
                    • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:06
                      Wszystko polega na tym, by zboczyć w odpowiednim kierunku :)
                      • libressa Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:11
                        Ja lubie, a Ty??? :)
                        • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:14
                          Ekhm, przeważnie trzymam się prawej strony, nawet na ruchomych schodach :)
                          • libressa Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:18
                            Ja tam zawsze od sciany :)))
                            • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:22
                              Ja wolę nieograniczony dostęp do powietrza, czyli - z wolnego brzegu :)
                              • libressa Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:29
                                Zawsze mozna zwiać :))))
                                • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:31
                                  Albo polunatykowac w terenie :)
                                  • libressa Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:33
                                    Jak wychodze w teren, to tylko z mysla o kąpieli ;DDDDD
                                    • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:35
                                      Mnie się zdarza też do lodówki :)
                                      • libressa Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:38
                                        W takim razie to kawka i cygarko "Po":DDDDD
                                        • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:40
                                          Oł jesss !! Chwila relaksu przecież się należy :)
                                          • libressa Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:44
                                            Wiesz z relaksem tez nie ma co przewalać , bo człowiek robi sie leniwy,
                                            a to nie jest wskazane :)
                                          • profesor8 libressa a maseczka z truskawek ... 31.01.05, 21:45
                                            Cygaro przed czy po bananie,zgubic sie mozna -czy wolno tak mieszac?
                                            • libressa Re: libressa a maseczka z truskawek ... 31.01.05, 21:48
                                              ha, ha, ha, czytaj post niżej :)))))))
                                              Cygarko jest "Po" i "przed" to "petla"
            • Gość: renata Re: jade po pomarancze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:00
              lubisz sobie dogadzać ;)
            • anna_30 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:02
              no no
              • trzpiot_1 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:09
                Pomyśleć, że teraz siedzi gdzieś cicho i napycha się tym wszystkim
                egoistycznie - sam :)
                • anna_30 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:11
                  faceci tak mają - egoiści!!
                • profesor8 Re: jade po pomarancze 31.01.05, 21:17
                  h i hi hi jakbys zgadla:))
                  dobre soczyste
    • Gość: bleble Re: odezwał sie duch jahipka, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:54
      co jeszcze wujcio napisze ciekawego ?:)

profesor8 napisała:

> Do kogo piszesz smieciu?
      > Moze idz tam gdzie twoje miejsce -rynsztok!
      > Tu sie takim smieciem jak ty nikt nie przejmie cobys nie pisal.
    • Gość: tox ale macie problemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:22
      nie szkoda wam czasu na pisanie takich głupot..
      • trzpiot_1 Re: ale macie problemy... 31.01.05, 21:24
        Mnie nie szkoda, i to wcale nie są głupoty, tylko rzeczowa dyskusja :)
      • anna_30 Re: ale macie problemy... 31.01.05, 21:34
        niee
      • anna_30 Re: ale macie problemy... 31.01.05, 21:34
        a Tobie na czytanie tego??
        • trzpiot_1 Re: ale macie problemy... 31.01.05, 21:42
          Głupoty szybko i przyjemnie się czytają ;)
        • profesor8 Re: ale macie problemy... 31.01.05, 21:42
          ktos podrywa na kaszanke?
    • profesor8 od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:24
      widze ze kobiety lubia owoce wiec to moze jakas metoda:)
      • libressa Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:30
        A nie mowiłam kilka postów wyżej, ze to wszystko w tym celu :))))
        • trzpiot_1 Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:32
          Jakoś nie zauważyłam, żeby nas ktoś podrywał :)
          • libressa Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:34
            My to tylko monitorowane jestesmy, ale łowy to pewnie w innym miejscu :DD
            • trzpiot_1 Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:36
              Czy to oficjalne wiadomości ?? Myślisz, że profesor chwycił juz coś na
              banana ?;))
        • Gość: renata Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:35
          to ja tez spróbuję, może od nowego tygodnia :)
          • libressa Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:39
            Nie sadze, zeby juz, należy najpierw poddac analizie to i owo :DDDD
          • profesor8 Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:41
            metoda prosta ,kobiety wiedza ze owoce sa zdrowe :)
            No jeszcze nie wiem czy banan skuteczniejszy czy ananas a moze mieszanka
            Lody czekokadowe przybrane owocami i orzechami polane adwokatem i dziewczyna
            jest moja jak zje taka porcje :))
            • trzpiot_1 Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:45
              A pewnie, bo po czymś takim po prostu sie nie ruszy :)
              • anna_30 Dobranoc!!!! 31.01.05, 21:48
                I niech Wam się przyśnią kosze pełne owoców i takie tam.... A jutro może o
                metodzie na kaszanke ;)
                • libressa Re: Dobranoc!!!! 31.01.05, 21:50
                  Masz na mysli czarny kawior, moze byc, chociaż czerwony jest lepszy :DDDDD
                  Dobranoc!
            • libressa Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:47
              Polecam raczej winogrona i truskawki, jesli miałbys mnie uwiesc :DDDDDDDDD
              Lod to raczej w kostkach...znasz "9 i poł tygodnia"???
              • profesor8 Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:50
                Musze to przemyslec
                • libressa Re: od dzis bede podrywal na owoce:))) 31.01.05, 21:56
                  Sugeruje synteze ;)*
    • profesor8 dobranoc 31.01.05, 21:54
      coraz wiecej muszek owocowek lata na tym swiecie:)
      • Gość: renata Re: dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:56
        owocowych snów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka