ping.tasmanski 15.04.05, 01:47 dlaczego jeszcze nie spicie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredny.prowokator Re: LUDZIE !!! LUDZIE !!! 15.04.05, 01:54 nie drzyj sie, ludzie spia! Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: LUDZIE !!! LUDZIE !!! 15.04.05, 01:57 dlatego sie dre żeby usłyszeli i mogli odpowiedzieć na pytanie : Dlaczrgo jeszcze nie śpią ? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.prowokator Re: LUDZIE !!! LUDZIE !!! 15.04.05, 02:04 cichajta! tu klasa robotnicza proobuje sie wyspac, musze zlapac pks o 5.10, zeby byc w pracy na 6 Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: LUDZIE !!! LUDZIE !!! 15.04.05, 02:09 Jak kapitaizm to kapitalizm. Co kogo obchodzi że ktoś chce spać? Musi nie spać ktoś aby spać mógł ktoś. Wyśljmy misje na Marsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.prowokator Re: LUDZIE !!! LUDZIE !!! 15.04.05, 02:13 kiurna, sasiad mi spac nie daje... udaje ze niby nic... kiedy pytam o co chodzi mowi ze zegar glosno tyka.. ale ja wim swoje, on mi zegaruje a to jego tapczan, no i jego zona w niczym nie przypomina kukulki... Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: LUDZIE !!! LUDZIE !!! 15.04.05, 02:17 A co ryćkania będiesz mu żałował ? Jak wkońcu podszedł żone i przyłapal na tym że nie boli ją głowa to korzysta póki moze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.prowokator Re: LUDZIE !!! LUDZIE !!! 15.04.05, 02:21 ale to pasozytnictwo, a poza tym czuje sie molestowany, prosilem, podloz jej poduche pod glowe, to nie! Odpowiedz Link Zgłoś