Dodaj do ulubionych

Sama w Gdańsku :-(((

IP: *.waw.cdp.pl 04.07.02, 11:34
33 lata, niby wesoła, ale sama i smutna...
Czy są jeszcze w Trójmieście wolni faceci, którzy potrafią wywoływać uśmiech
na twarzach kobiet?
Dookoła mnie nie ma.
Może jednak Kogoś nie widzę?
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi moim skromnym zdaniem 04.07.02, 11:40
      ...zajeci faceci wywoluja na twarzy duzo wiekszy usmiech :))) Moze zacznij na rozgrzewke od takich?

Gość portalu: Eczka napisał(a):

> 33 lata, niby wesoła, ale sama i smutna...
      > Czy są jeszcze w Trójmieście wolni faceci, którzy potrafią wywoływać uśmiech
      > na twarzach kobiet?
      > Dookoła mnie nie ma.
      > Może jednak Kogoś nie widzę?

• Gość: Eczka Re: moim skromnym zdaniem IP: *.waw.cdp.pl 04.07.02, 11:49
        jasmina_tdi napisał(a):

> ...zajeci faceci wywoluja na twarzy duzo wiekszy usmiech :))) Moze zacznij na
        > rozgrzewke od takich?
        Tych mam aż w nadmiarze - pracuję w głównie męskim towarzystwie.
        Potrafią rozbawić do łez, czasami wkurzyć, zdarza się im powiedzieć komplement,
        wspólnie jemy i wygupiamy się. Nawet, w granicach rozsądku, flirtujemy.
        Jednak tak jak lubię (myślę, że z wzajemnością) ich, tak też lubię ich żony i
        dzieci.
        Toteż chyba nie skorzystam z tej "rozgrzewki".
        >
        >
        > Gość portalu: Eczka napisał(a):
        >
        > > 33 lata, niby wesoła, ale sama i smutna...
        > > Czy są jeszcze w Trójmieście wolni faceci, którzy potrafią wywoływać uśmie
        > ch
        > > na twarzach kobiet?
        > > Dookoła mnie nie ma.
        > > Może jednak Kogoś nie widzę?
        >

• tygrysek_ Re: moim skromnym zdaniem 04.07.02, 11:51
          to co tam za faceci w Trójmiescie że ładnej samotnej kobiety nie zauważają???:((
          ...buuuuuuuuuuuuu....
          • work_out Re: moim skromnym zdaniem 04.07.02, 11:54
            ci fajni wypłynęli w morze :)
            • jasmina_tdi wiec wypijmy za tych... 04.07.02, 12:02
              ... co na morzu :)) chlup!

work_out napisał(a):

> ci fajni wypłynęli w morze :)

• Gość: Eczka Re: wiec wypijmy za tych... IP: *.waw.cdp.pl 04.07.02, 12:10
                Ci po WSM-ce rozumiem na morzu, ale gdzie się podziali ci po Uniwerku,
                Polibudzie, Akademii Medycznej i Sztuk Pięknych... Na morzach nie pływa tyle
                statków ...
                No chyba, że pływają wpław...
              • Gość: Eczka Re: wiec wypijmy za tych... IP: *.waw.cdp.pl 04.07.02, 12:14
                Ci po WSM-ce rozumiem na morzu, ale gdzie się podziali ci po Uniwerku,
                Polibudzie, Akademii Medycznej i Sztuk Pięknych... Na morzach nie pływa tyle
                statków ...
                No chyba, że pływają wpław...
    • jasmina_tdi ECZKA 04.07.02, 12:09
      Wiesz co - czasem mamy taki okres w zyciu, ze gdyby nawet Bandreas rzucal sie nam pod stopy to i tak go nie zauwazymy.... :)
      Fajni faceci naprawde istnieja - byc moze, musisz jeszcze troche zaczekac, aby ich DOSTRZEC... Moze to nie o nich chodzi tak
      naprawde?
      • Gość: Eczka Re: ECZKA IP: *.waw.cdp.pl 04.07.02, 12:11
        Polemizowałabym...
        To niby dlaczego odezwały się same kobitki (jak mniemam)?
        • jasmina_tdi bo prawdziwi mezczyzni o tej porze 04.07.02, 12:19
          a) pracuja
          b) ogladaja powtorki z Korei :)

zaczekaj chwileczke :)))

Gość portalu: Eczka napisał(a):

> Polemizowałabym...
          > To niby dlaczego odezwały się same kobitki (jak mniemam)?

• Gość: L Re: ECZKA IP: 195.94.206.* 04.07.02, 12:21
          no dobrze nie jestem kobitka i sie odzywam. Co prawda nie jestem z Trojmiasta
          ale w kazdy weekend tamtedy przejezdzam jadac na Hel. Pewnie jade zbyt szybko i
          dlatego moglas mnie nie zauwazyc (-:
          • jasmina_tdi L 04.07.02, 12:39
            L plywasz moze na desce? Stad ten hel? A moze jestes treserem helskich fok? ;)

Gość portalu: L napisał(a):

> no dobrze nie jestem kobitka i sie odzywam. Co prawda nie jestem z Trojmiasta
            > ale w kazdy weekend tamtedy przejezdzam jadac na Hel. Pewnie jade zbyt szybko i
            >
            > dlatego moglas mnie nie zauwazyc (-:

• Gość: L Re: L IP: 195.94.206.* 04.07.02, 13:10
              plywam na desce i stad Hel; foczki oczywiscie widzialem bo jak nie wieje to cos
              trzeba robic ale nie przyszlo mi do glowy zeby je tresowac
              Czyzbys tez surfowala nie tylko po internecie?
          • Gość: Eczka Re: ECZKA IP: *.waw.cdp.pl 04.07.02, 13:37

> no dobrze nie jestem kobitka i sie odzywam. Co prawda nie jestem z Trojmiasta
            > ale w kazdy weekend tamtedy przejezdzam jadac na Hel. Pewnie jade zbyt szybko i
            >
            > dlatego moglas mnie nie zauwazyc (-:

No, to jutro będę się rozglądała. Zwolnij w Gdańsku. Tylko nie za bardzo, bo się
            irytuję, gdy ktoś zbyt wolno jedzie. Chyba pozostaje mi liczyc na stłuczkę... W
            filmach to kobiety nawet potrafią poświęcić swój samochód w "dobrej sprawie" - ja
            bym chyba mojemu tego nie zrobiła ... Chociaż może nie wiem co tracę...

• Gość: L Re: ECZKA IP: 195.94.206.* 04.07.02, 13:48
              ludziska w Gdansku i okolicy maja specyficzny styl jazdy samochodem. Mozna go
              okreslic jako jazda rownolegla z mala predkoscia
              • Gość: Eczka Re: ECZKA IP: *.waw.cdp.pl 04.07.02, 13:57

> ludziska w Gdansku i okolicy maja specyficzny styl jazdy samochodem. Mozna go
                > okreslic jako jazda rownolegla z mala predkoscia

No, tak ...
                Muszę bronić "naszych".
                Ja jeżdżę raczej dynamicznie.
                Nie wiem natomiast, co oznacza termin "równolegle", tzn. z geometrii to nawet
                wiem - kończyłam mat.-fiz. i coś jeszcze pamiętam, ale w jeździe samochodem chyba
                bezpieczniej jest jechać równolegle niż prostopadle. Znaczy się prostopadle też
                się da, ale trzeba znać przepisy i czasami je stosować...
                Dlaczego tak źle oceniasz jazdę gdańszczan?
                Zresztą na Hel to pewnie i tak jedziesz obwodnicą, a tam jeśli nie ma akurat
                remontu (a zazwyczaj jest) to nawet można rozwijać przyzwoite prędkości.
                Oczywiście na miarę posiadanego samochodu ...
                • Gość: L Re: ECZKA IP: 195.94.206.* 04.07.02, 14:02
                  jazda rownolegla to cos takiego kiedy dwu kolesi na drodze o dwu pasach ruchu w
                  jednym kierunku jedzie sobie obok siebie i nie pozwala sie wyprzedzic. Jada
                  sobie tyle ile pozwalaja na to znaki i uwazaja ze wiecej i tak nie wolno wiec
                  nikomu nie ustapia. A za nimi sznur samochodow...
                  • Gość: Eczka Re: ECZKA IP: *.waw.cdp.pl 04.07.02, 14:33

> jazda rownolegla to cos takiego kiedy dwu kolesi na drodze o dwu pasach ruchu w
                    >
                    > jednym kierunku jedzie sobie obok siebie i nie pozwala sie wyprzedzic. Jada
                    > sobie tyle ile pozwalaja na to znaki i uwazaja ze wiecej i tak nie wolno wiec
                    > nikomu nie ustapia. A za nimi sznur samochodow...

Ok, zdarzało mi się widzieć takie patologie, ale myslałam nie nie jest to
                    zjawisko właściwe naszemu regionowi, tylko pewnemu typowi ludzi, nazwijmy
                    ich "powolniejszymi", którzy występują na terenie całego kraju ...
                    Ja tak nie jeżdżę :-)))
                    Co więcej, zdarza mi sie to nieładnie pod nosem skomentować ...
                    No, to numerów rejestracyjnych z jakiego miasta mam od jutra wypatrywać?
                    Oczywiście będę zjeżdżać od razu na prawy pas. Mam nadzieję, że zmienisz zdanie o
                    trójmiejskich kierowcach.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka