rzulw 12.06.05, 20:43 Gadowski wychrypiał Autobiografię ... Teraz jakaś baba profanuje piosenkę Niemena ... porażka ... odechciało mi się słuchać i oglądać Opola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Opole - porażka 12.06.05, 20:50 nie ogladam, bo slubne cos innego oglada. to nie zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Opole - porażka 12.06.05, 21:14 za to Jopek z Mecem bardzo mi się podobali:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Opole - porażka 12.06.05, 21:26 oj,lubie ja, szkoda ze nie ogladalam/slyszalam.... ze tez slubne cos sobie innego upatrzylo:(( Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Opole - porażka 12.06.05, 21:52 to prawda, miły wyjątek... he he jak wychodził na scenę, to pomyśłałem "całkiem jak Mec wygląda" :D ale ogólnie do kitu ... powinni śpiewać swoje piosenki i to właśnie Ci, którzy śpiewali je dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Opole - porażka 12.06.05, 22:08 no ale kazdy ma swa iterpretacje inna, nieraz dobrze niektorym wychodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Opole - porażka 12.06.05, 22:19 Cisowiance coś nie wyszło ... jak zwykle ... :) Ciekawe co Fakt jutro o niej napisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Opole - porażka 12.06.05, 22:24 oj! wiesz ,ze niebardzo jestem zorientowana we wszystkich uczesnikach, uswiadamiaj mnie dopiero jak jestem w kraju, bo jest z kim porozmawiac na bierzaco o wykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Opole - porażka 13.06.05, 10:06 impreza staraciła na dawnej świetności :(. oraganizatorzy chcą iść zduchem czasu zapewne, co niestety kłóci się z dobrym smakiem muzycznym i całą ta otoczką, której oczekiwaliby widzowie, poza tym to dobre miejsce ostatnio dla pseudo gwiazdek i napuszonych prowadzących, którzy za wszelka cenę chcą zwrócić uwagę na siebie, ponadto mnustwo zbędnego gadania. kiepska karykatura rozdania oskarow czy nagrod mtv Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Opole - porażka 13.06.05, 19:40 mówcie co chcecie, ale Maryla zaśpiewała w Opolu super, mi się podobało:-))))) zresztą śpiewała swoje piosenki;-) Odpowiedz Link Zgłoś