Dodaj do ulubionych

Nie szukam meza ani faceta, tylko fajnych ludzi do

IP: *.chello.pl 25.03.01, 09:44
Czesc Wam,
Je suis traductrice assermentee du francais.Jestem
tlumaczka przys.francuskiego.Lubie korespondowac z
ludzmi i wymieniac poglady na rozne tematy: polityka,
praca, turystyka. Nie wierze w internetowe milostki i
spotkania,ale wierze , ze czasami na internecie sa
inteligentni ludzie z calego swiata i chetnie
pokoresponduje z nimi. francepologne@poland.com
Obserwuj wątek
    • Gość: aanne Re: Nie szukam meza ani faceta, tylko fajnych ludzi do IP: *.chello.pl 25.03.01, 16:44
      choc nie jestem zadna potwora,ale wprost
      przeciwnie...i 28 lat mam i jestem wolna jak (sz)p(t)ak
      duzo oleju sadze ,że w głowie mam i tak by pisac do
      ciekawych ludzi( nie do palantow z obsesjami
      internetowymi Bron Boze!) na internecie sobie gram.
      francepologne@poland.com
    • Gość: kai Re: Nie szukam meza ani faceta, tylko fajnych ludzi do IP: 212.244.191.* 25.03.01, 18:03
      wszystkie tak mówia a potem, "moja mamusia chciałaby cie poznać"
      • Gość: aanne Wydaje Ci sie że lapiemy facetow w siec-Pomylka!! IP: *.chello.pl 25.03.01, 19:33
        Nie sadze,ze tak jest i że wszystkie kobiety przed trzydziecha lapia mezow.
        Nie mam kompleksow w tej dziedzinie. może Ty masz zle doswiadczenia Mais c`est
        ton affaire!!! teraz kobiety pracuja , sa niezalezne i nie potrzebuja meza aby
        je utrzymywal. Zycie bez facetow jest bardziej smutne niz z facetami,ale mozna
        bez nich zyc ( choc z nimi jest weselej) Wole nic niz mierny rydz. ja
        reprezentuje pewien poziom intelektualny i dane zaiteresowania i hobby. Nigdy
        na sile nie chce byc z byle jakim facetem. Jak sie kiedys trafi fajny i
        inteligentny, przystojny o szerokich horyzontach bedzie dobrze, ale jak nie to
        trudno Swiat ciagle bedzie sie krecic i zycie bedzie trwac nadal, bez palantow.
        wole jak wiele kobiet wartosciowa "samotnosc"z wyboru i spokojne itrudne zycie,
        niz z beznadziejnym palantem ( bez ublizania "normalnym "ludziom)Lepsze nic niz
        zgnily od wewnatrz rydz
        • Gość: enzo Re: Wydaje Ci sie że lapiemy facetow w siec-Pomylka!! IP: 136.16.103.179, 136.1.1.* 25.03.01, 19:52
          Mialo byc o polityce, pracy etc., a zrobil sie z tego wyklad o facetach.
          • Gość: aanne Re: Wydaje Ci sie że lapiemy facetow w siec-Pomylka!! IP: *.chello.pl 25.03.01, 20:02
            Gość portalu: enzo napisał(a):

&#62 Mialo byc o polityce, pracy etc., a zrobil sie z tego wyklad o facetach.
            Bo w polityke glownie sa tez wmieszani faceci. Trudno o nich nie rozmawiac.Ale
            ja moge porozmawiac o wszystkim (podroze, praca etc)Zaczynaj!!!!!

• Gość: kai Re: Nie-Pomylka!! IP: 212.244.191.* 26.03.01, 11:05
          Czy to wpływ literatury francuskiej, czy stracone złudzenia ?
          • Gość: aanne Re: Twij w bledzie Twoja sprawa!! IP: *.chello.pl 26.03.01, 12:31
            Hej Kai . Co Ty wiesz o literaturze francuskiej, o
            mnie i o kobietach, niezbyt wiele jesli tak jesli tak
            piszesz!!!!!!
            • Gość: kai Re: miejsce tkwienia IP: 212.244.191.* 26.03.01, 13:15
              Z literatury francuskiem znam opowiadanie Baryłeczka
              O tobie nic nie wiem ponad to co napisałaś
              Kobiety to dla mnie frapująca tajemnica.
              Problem zaś tkwi w tym, że Ty jeszcze nie wiesz że ja mam rację
              • Gość: aanne Forum na forum: o kobietach Francji i wszystkim p IP: *.chello.pl 26.03.01, 14:01
                Gość portalu: kai napisał(a):

&#62 Z literatury francuskiem znam opowiadanie Baryłeczka
                &#62 O tobie nic nie wiem ponad to co napisałaś
                &#62 Kobiety to dla mnie frapująca tajemnica.
                &#62 Problem zaś tkwi w tym, że Ty jeszcze nie wiesz że ja mam rację
                Hej Kai Chyba masz duzo czasu bo ciagle tkwisz na internecie.Albo jestes
                studentem/tka albo masz jakis zwiazek z informatyka albo pracujesz w wyborczej i
                siedzisz na necie, Ja jestem na urlopie, wiec mam na to czas. Jesli Ci zalezy
                abym Ci przyznala racje, to ja masz (ale i tak mam odmienne zdanie ..ale forum
                jest po to by wymieniac opinie ). jeslo chodzi o Twa znajomosc Francji i
                literatury, musisz ja znacznie rozrzerzyc. Sa do tego fajne antologie i historie
                literatury wydane po polsku. Polecam. pozdrawiam cie izycze przyjemnej lektury
                idyskusji na forum

• Gość: pati Re: Nie szukam meza ani faceta, tylko fajnych ludzi do IP: *.modogroup.com 04.04.01, 14:31
      Witam,

I ja mam 28latek i tez szukam znajomych, z ktorymi
      moglabym wyjsc do dyskoteki, czy do pubu, czy po
      poprostu spotkac sie i pogadac np. o polityce,
      filozofii etc.
      • syrenka Re: Nie szukam meza ani faceta, tylko fajnych ludzi do 04.04.01, 15:05
        zalezy czy mieszkasz w wwie i okolicach
    • Gość: pati do syrenki IP: *.modogroup.com 04.04.01, 15:40
      Mieszkam w Warszawie.
    • mr.wolf Re: Nie szukam meza ani faceta, tylko fajnych ludzi do 17.04.01, 13:28
      Hej.
      Ja też nie szukam żony,ani tym bardziej faceta,tylko właśnie fajnych ludzi do
      pogadania bo sieć daje naprawdę duże możliwości.I w dodatku zauważyłem,że masz
      doczynienia z językiem francuskim,a to mnie poniekąd cieszy,bo ja uczyłem się
      go przez cztery lata w ogólniaku.Teraz jestem na studiach i od nowa zaczynam z
      nim przygodę.I muszę przyznać,że wszyscy ciągle mówią,że to język delikatnie
      mówiąc "ciężki".Co ty o tym sądzisz?Aha,no i jestem otwarty na wszelkie
      przejawy czy chęci podjęcia korespondencji(a może to za dużo powiedzane?),ot
      tak dla ...
      To tyle!
    • Gość: Tomasz Re: Szukam tylko siebie ! IP: 193.59.192.* 17.04.01, 15:41
      Uwielbiam francuskie wina. Klasa sama w sobie. Mam też dylemat, bo nie wiem
      jakie wino pić do makaronu z pomidorami na ostro (bez mięsa). Piję na razie
      czerwone wytrawne Cabernet Sauvignon (nie pamiętam pisowni). Niestety nie znam
      francuskiego (dotyczy to tylko języka). Czy jestem w błędzie aAnne ?
      Mam dobrą ściągawkę również doboru nowoczesnego. Ale chciałbym posłuchać kogoś
      na poziomie.
    • Gość: krecha Re: Nie szukam meza ani faceta, tylko fajnych ludzi do IP: *.hwr.arizona.edu 22.04.01, 03:21
      Twoj watek jest inny niz wiekszosc na forum. Ciekawa propozycja. I nikt nie bluzga i nie rzuca jadem.

Moze zaczniemy od podrozy? Wlasnie wrocilem z podrozy do Francji i Polski (mieszkam na stale w
      Stanach). Po raz pierwszy bylem w Paryzu. Ladne miasto, ale chyba troche przereklamowane. Po raz
      n-ty bylem w Krakowie, a po raz pierwszy mialem nieprzyjemna utarczke z pijakiem na ulicy. Najlepsza
      czesc byla jednak w Tatrach, gdzie zaskoczyla mnie (i moich przyjaciol) zima. Zamiast planowanego
      zdobycia Rys i innych szczytow, zdobylem umiejetnosc jazdy na nartach. Straszna frajda. I teraz tylko o
      tym mysle, kiedy bedzie nastepny raz.

Napisz cos o sobie. Co lubisz robic? Gdzie jezdzisz na wakacje? Itp.

krecha

P.S. tez nie szukam meza.
    • bigda Re: Nie szukam meza ani faceta, tylko fajnych ludzi do 04.05.01, 20:33
      Zawsze chcialem nauczyc sei porzadnie francuskiego, ale 4 lata nauki w liceum
      nie pomgly. Ja Ty masz fajnie, ze znasz tern jezyk :)
      PS Kiedys bede mieszkal w Bretanii.
      Napisz, jak jest w Bretani :)
      bigda@poczta.gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka