Dodaj do ulubionych

Mężczyzni......

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 20:35
Jest was tu kilku....bardzo różnych.....powiedzcie mi prosze,jak to
jest,rzekomo natura łowcy jest typowa dla męskiego gatunku i to by sie
potwierdzało,biegniecie głównie za tymi kobietami,które "uciekają" w taki czy
inny sposób.......ale czy żaden z was nie pomyśli jakie to łatwe do
rozszyfrowania.........
Obserwuj wątek
    • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 15.09.01, 21:15
      Widocznie nie jest takie latwe kiedy przez cale dzieje
      historii czlowieczenstwa bardzo malo sie w tej materii
      zmienia. A moze wszystko co kosztowalo troche wysilku
      "zlapania" bardziej sie pozniej ceni, nie sadzisz?
      • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 21:25
        No tak!A ja sama sie Mario pchalam w lapy! Teraz zaczne uciekac!Tylko co mam
        zrobic jak nie bedzie chcial mnie gonic?:((
        • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 15.09.01, 21:37
          Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> No tak!A ja sama sie Mario pchalam w lapy! Teraz zaczne uciekac!Tylko co mam
          > zrobic jak nie bedzie chcial mnie gonic?:((

I Ty tutaj? Musisz go troche zdenerwowac lub skusic do tej
          gonitwy. Niedzwiedz szczegolnie gdy nie jest glodny wcale nie
          jest taki agresywny. Trzeba mu troche narobic apetytu. Pozdrawiam
          • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 21:52
            Gość portalu: ........ napisał(a):

> Gość portalu: samanta1 napisał(a):
            >
            > > No tak!A ja sama sie Mario pchalam w lapy! Teraz zaczne uciekac!Tylko co m
            > am
            > > zrobic jak nie bedzie chcial mnie gonic?:((
            >
            > I Ty tutaj? Musisz go troche zdenerwowac lub skusic do tej
            >
            > gonitwy. Niedzwiedz szczegolnie gdy nie jest glodny wcale nie
            > jest taki agresywny. Trzeba mu troche narobic apetytu. Pozdraw
            > iam

***Rozejrzyj sie ,jestem wszedzie.:) Niedzwiedz moze i glodny ale ja chyba tylko
            go denerwuje i to nie w ten pozytywny sposob:))Ja tez pozdrawiam!

• Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 15.09.01, 23:20

> ***Rozejrzyj sie ,jestem wszedzie.:) Niedzwiedz moze i glodny ale ja chyba tylk
              > o
              > go denerwuje i to nie w ten pozytywny sposob:))Ja tez pozdrawiam!
              >

* Rozgladac sie nie bede gdyz to by wygladalo na male sledztwo
              a i sam fakt interesowac sie czyjas rozmowa zle wrozy. Nie
              jestem wlasnie tym denerwowanym niedzwiedziem przez Ciebie
              takze nic nie moge powiedziec o jego odczuciu. Postaraj sie
              wiec go czyms skusic jezeli Ci na nim zalezy. Jestes przeciez
              kobieta. A tak od siebie dodam, ze nic (nikt) nie kusi tak
              jak kobieta. Wiec w czym tkwi problem?
              • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: 213.76.59.* 15.09.01, 23:39
                Dzieki za rady ale ja tak powaznie nie traktuje znajomosci z tym niedzwiedziem
                a przynajmniej w tym znaczeniu.:) To takie netowe podrywanie,ktore nie boli a
                raczej bawi.:)Poza tym niedzwiadek nie szuka niedzwiedzicy wiec nie bede go
                uszczesliwiac na sile.:-)
                • mario2 Re: Mężczyzni...... 16.09.01, 00:00
                  Niedzwiadek zbiera sadlo na zimowy sen!!!:o)))
                  • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:02
                    Wstretna zakala! wszedzie Cie pelno!!!!:))
                    Ps.I tak Cie kooocham!
                • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 16.09.01, 00:02

> Dzieki za rady ale ja tak powaznie nie traktuje znajomosci z tym niedzwiedziem
                  > a przynajmniej w tym znaczeniu.:) To takie netowe podrywanie,ktore nie boli a
                  > raczej bawi.:)Poza tym niedzwiadek nie szuka niedzwiedzicy wiec nie bede go
                  > uszczesliwiac na sile.:-)

Kazde podrywanie powinno bawic, nigdy bolec. Masz racje -nic na
                  sile! Moze w tych dniach godowych cos sie zmieni?
                  • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:05
                    Powiedz to temu niedzwiadkowi nad twoja glowa!:)
                    • mario2 Re: Mężczyzni...... 16.09.01, 00:33
                      niedzwiadek w komunizmie chowany- w ruskim cyrku- nie przyjmuje nic do
                      wiadomosci!
                      • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:35
                        Alez misiu! W ruskim cyrku zawsze bylo wsio w pariadku!
                        • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:52
                          Acha!Nie pokrec znowu adresow !Samanta1 ,z jedynka!!!!
                          Ps. I tak Cie koooocham !
                          • mario2 Re: Mężczyzni...... 16.09.01, 03:46
                            Niczego nie krece! To raczej partnerki skreca!
                            • ania1 Re: Mężczyzni...... 16.09.01, 10:34
                              No to skończe tą myśl ,którą zaczełam .....Panowie biegniecie nie za trudną
                              zdobyczą,ale za cwaniarami ,które odkryły ten mechanizm.....
                            • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 11:03
                              mario2 napisał(a):

> Niczego nie krece! To raczej partnerki skreca!
                              **A skrzynka pusta nadal!:(

• mario2 Re: Mężczyzni...... 16.09.01, 13:28
                                Aniu- biegaja glupcy, ktorzy wiedza, ze kobiety odkryly ten mechanizm! Wiesz,
                                ja odkrylem inny- im panna starsza, tym latwiej sama przybiega! Dlatego bez
                                obawy o zadyszke, siedzac w fotelu i pykajac fajke, jestem dziwnie spokojny, ze
                                gdybym chcial, mialbym w czym wybierac! U kobiety po prostu biologia, wraz z
                                uplywem czasu coraz bardziej daje znac o sobie
                                • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 13:38
                                  Po przeczytaniu takiego tekstu moze sie odechciec wyznan milosnych ,nawet jesli
                                  sa tylko pol -serio! Jesli to mialo byc smieszne .....bylo zdecydowanie przykre.
                                  • mario2 Re: Mężczyzni...... 16.09.01, 13:47
                                    Czy prawde zawsze postrzegasz jako przykrosc? Zreszta wiesz, ze dojrzale owoce
                                    same spadaja, ale za to jak smakuja!!! :o))
                                    • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 13:53
                                      Mario!Nie przeginaj! Ta twoja prawda nie jest prawda a tylko mnie zlosci!
                                      • mario2 Re: Mężczyzni...... 16.09.01, 15:12
                                        Prawdy maja to do siebie, ze zazwyczaj zloszcza! Prawdy odkryte przez Kopernika
                                        tez zloscily Kosciol. ale czy przez to przestaly byc prawdami?
                                        • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni......M IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 16:58
                                          Ty nie badz taki Kopernik bo skonczysz jak Galileusz(jesli sie nie myle!)
                                          • mario2 Re: Mężczyzni......M 18.09.01, 00:50
                                            Galileusz zostal zrehabilitowany. I przypomnij sobie za co kobiety w tych
                                            czasach dzielily los Galileusza!
      • bachuu Re: Mężczyzni...... 22.09.01, 11:38

> Widocznie nie jest takie latwe kiedy przez cale dzieje
        > historii czlowieczenstwa bardzo malo sie w tej materii
        > zmienia. A moze wszystko co kosztowalo troche wysilku
        > "zlapania" bardziej sie pozniej ceni, nie sadzisz?

a przypadkiem nie gramy w gre,
        gdzie nie chodzi o to zeby krolika zlapac, ale zeby go gonic ?
        jak sie zmeczymy gonitwa to sami sie lapiemy - znaczy wpadamy na siebie
        no i tak to sie toczy od pewnego czasu.
        pozdr dla krolikow i krolikolapaczy/krolikolapaczek
    • Gość: crimen Re: Mężczyzni...... IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 14:08
      Aniu, wszystko jest jasne dla obu stron.Przecież nie o to chodzi by złowić
      króliczka;-)
      • ania1 Re: Mężczyzni...... 17.09.01, 19:16
        Gość portalu: crimen napisał(a):

> Aniu, wszystko jest jasne dla obu stron.Przecież nie o to chodzi by złowić
        > króliczka;-)
        *****A tak sobie myśle że sie troche wygłupiłam z tym wątkiem.....jak sie
        skończyło dawno 12 lat to zna sie mechanizmy i o czym tu mówić.......
        • Gość: crimen Re: Mężczyzni...... IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 19:51
          ...ale zawsze miło jest pogadać.Pozdrawiam:)
    • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 16.09.01, 20:09
      Gość portalu: ania napisał(a):

> Jest was tu kilku....bardzo różnych.....powiedzcie mi prosze,jak to
      > jest,rzekomo natura łowcy jest typowa dla męskiego gatunku i to by sie
      > potwierdzało,biegniecie głównie za tymi kobietami,które "uciekają" w taki czy
      > inny sposób.......ale czy żaden z was nie pomyśli jakie to łatwe do
      > rozszyfrowania.........

To czy mezczyzna jest lowca zalezy w duzym stopniu od
      kobiety. Tak czy inaczej trzeba Was jakos zlapac. Sa rozne
      metody zlapania. Czasami zdarza sie tak ze "ofiara" sama wpada
      (przychodzi) w rece lowcy ale taka sie mniej ceni i mniej
      smakuje. Pozdrawiam
      • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 20:18

> Gość portalu: ania napisał(a):
        >
        > > Jest was tu kilku....bardzo różnych.....powiedzcie mi prosze,jak to
        > > jest,rzekomo natura łowcy jest typowa dla męskiego gatunku i to by sie
        > > potwierdzało,biegniecie głównie za tymi kobietami,które "uciekają" w taki
        > czy
        > > inny sposób.......ale czy żaden z was nie pomyśli jakie to łatwe do
        > > rozszyfrowania.........
        >
        > To czy mezczyzna jest lowca zalezy w duzym stopniu od
        > kobiety. Tak czy inaczej trzeba Was jakos zlapac. Sa rozne
        >
        > metody zlapania. Czasami zdarza sie tak ze "ofiara" sama wpada
        >
        > (przychodzi) w rece lowcy ale taka sie mniej ceni i mniej
        > smakuje. Pozdrawiam
        ***A niech Cie...wielokropku!!!! To mialo byc pocieszenie dla mnie???;)

• Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 16.09.01, 20:24

> Gość portalu: ........ napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: ania napisał(a):
          > >
          > > > Jest was tu kilku....bardzo różnych.....powiedzcie mi prosze,jak to
          > > > jest,rzekomo natura łowcy jest typowa dla męskiego gatunku i to by si
          > e
          > > > potwierdzało,biegniecie głównie za tymi kobietami,które "uciekają" w
          > taki
          > > czy
          > > > inny sposób.......ale czy żaden z was nie pomyśli jakie to łatwe do
          > > > rozszyfrowania.........
          > >
          > > To czy mezczyzna jest lowca zalezy w duzym stopniu od
          > > kobiety. Tak czy inaczej trzeba Was jakos zlapac. Sa roz
          > ne
          > >
          > > metody zlapania. Czasami zdarza sie tak ze "ofiara" sama
          > wpada
          > >
          > > (przychodzi) w rece lowcy ale taka sie mniej ceni i mniej
          >
          > > smakuje. Pozdrawiam
          > ***A niech Cie...wielokropku!!!! To mialo byc pocieszenie dla mnie???;)
          >
          * A niech Cie..... Samanta ktos w koncu zlapie i pocieszy!
          • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: 213.76.59.* 16.09.01, 20:41
            Nie zlapie i nie pocieszy bo ja nie uciekam! Cholera ,wlasnie zdalam sobie
            sprawe ze zachowuje sie jak mysliwy!!!:)
            • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 16.09.01, 20:57

> Nie zlapie i nie pocieszy bo ja nie uciekam! Cholera ,wlasnie zdalam sobie
              > sprawe ze zachowuje sie jak mysliwy!!!:)

*Czyli wyszlas na lowy. Nie jest najwazniejsze kto kogo lapie a
              raczej sam fakt umiec jak i dac sie zlapac jest istotny. W
              Twoim przypadku Ty raczej bedziesz rozkoszowac sie zdobycza.
              Zycze wiec odnowy smaku w kazdym wydaniu.
              • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 21:05
                **W tym caly ambaras ze ta paskuda bardzo szybko biega!!!:))
                • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 16.09.01, 21:32

> **W tym caly ambaras ze ta paskuda bardzo szybko biega!!!:))

Moze troche klusownictwa Ci pomoze. Zastaw wneki tak by sam
                  do nich przyszedl i oczywiscie w nie wpadl, a wtedy juz
                  napewno bedziesz go miala.
                  • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: 213.76.59.* 16.09.01, 22:04
                    ***niewiele mam pojecia o klosownictwie a nieostrozny,niedoswiadczony klusownik
                    sam moze wpasc we wnyki.:(
                    • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 16.09.01, 22:34

> ***niewiele mam pojecia o klosownictwie a nieostrozny,niedoswiadczony klusownik
                      >
                      > sam moze wpasc we wnyki.:(

No to lowiectwo raczej zostaw. Dowiedz gdzie sie odbywa
                      polowanie a juz tam chetnych mysliwych sie znajdzie na
                      swiezyzne. Czasami nic nie trzeba robic. Wystarczy tylko byc we
                      wlasciwym miejscu.
                      • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: 213.76.59.* 16.09.01, 22:42
                        A jak mnie ktos uprzedzi i sprzatnie zwierza spod nosa????????
                        • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 16.09.01, 23:01
                          O to sie nie martw. Przeciez to nie Ty jestes mysliwy. Ty
                          jestes wlasnie tym "zwierzem" tylko musisz wyjsc z lasu
                          zeby ON Cie zauwazyl a zabawa dopiero sie zacznie.
                          • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 07:19
                            Wyszlam,widzial i ...nic.Chyba jednak pozostane soba!:))
                            • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 17.09.01, 18:24
                              To zaden z niego mysliwy! A moze pora na polowanie jeszcze
                              sie nie zaczela? Do jakich Sarenek nalezysz? Pod ochrona
                              raczej nie jestes, prawda?. Pozdrawiam
                              • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 18:26

> To zaden z niego mysliwy! A moze pora na polowanie jeszcze
                                >
                                > sie nie zaczela? Do jakich Sarenek nalezysz? Pod ochrona
                                > raczej nie jestes, prawda?. Pozdrawiam

**Nieee!On jest mysliwym esteta i nie zalezy mu na zwierzynie.Nie jestem
                                sarenka,mam nieowlosione nozki !:)
                                • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 17.09.01, 18:54

> **Nieee!On jest mysliwym esteta i nie zalezy mu na zwierzynie.Nie jestem
                                  > sarenka,mam nieowlosione nozki !:)

Tak tez myslalem. Duzo mysli i jedna glowa mu wystarczy.
                                  Przez te nogi zmuszony jestem zaliczyc Ciebie do innego
                                  gatunku.Chcialbym znac przyczyne ich nieowlosienia. Czyzby
                                  szorstkawe rece gladkosci im dodawaly?
                                  • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: 213.76.59.* 17.09.01, 18:56
                                    Jakos w klaki nie obrodzilo ,ale problem z depilacja mnie nie dotyczy!!!:))
                                    • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 17.09.01, 19:26
                                      Wiem ze jestes naturalnej gladkosci, tej nieziemskiej w dotyku.
                                      Dziwi mnie to ze zaden z mysliwych tego nie zauwaza.
                                      • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 19:30

> Wiem ze jestes naturalnej gladkosci, tej nieziemskiej w dotyku.
                                        > Dziwi mnie to ze zaden z mysliwych tego nie zauwaza.
                                        ***Nie przesadzaj!Gdyby to tylko od gladkosci nog zalezalo...:)

• Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 17.09.01, 19:34
                                          Nie tylko nogi masz chyba gladkie?
                                          • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 20:45
                                            Przeciez jestem zwierze!Owlosione plecy,klata, rece ...itd :-)
                                            • Gość: ........ Re: Mężczyzni...... IP: *.sympatico.ca 17.09.01, 21:02

> Przeciez jestem zwierze!Owlosione plecy,klata, rece ...itd :-)

* Nie wierze! Dasz sie sprawdzic?
                                              • geko Re: Mężczyzni...... 22.09.01, 11:19
                                                NO NIE ALE PODCHODY - MUSICIE KONIECZNIE POZNAĆ PRZEPIS NA "PASZTET ZAJĘCZY".
                                                • Gość: samanta1 Re: Mężczyzni...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 15:13
                                                  Nie slin sie tak zlotko bo nie ma powodu!!!:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka